Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=яловичина<.>
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 631.1:338.524(477/Ц 11-917285
Автор(ы) : Саблук П. Т., Ситник В. П., Шпичак О. М., Білик Ю. Д.
Заглавие : Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК
Выходные данные : К.: Ін-т аграр. економіки УААН, 1997
Колич.характеристики :501, [2] с.: табл., граф.
Примечания : Бібліогр. в підрядковій прим.
Цена : 30.00 грн
УДК : 631.1:338.524(477)
ББК : 65.9(4УКР)32-434
Предметные рубрики: Аграрний ринок-- Ціноутворення --Україна
Географич. рубрики:
Аннотация: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55(477)/Т35
Автор(ы) : Терлецька, Зеновія
Заглавие : Українські страви
Параллельн. заглавия :UKRAINIAN DISHES
Выходные данные : Нью-Йорк: Союз Українок Америки, 1990
Колич.характеристики :201, [5] с.: іл.
Примечания : Покажч.: с. 195-201
Цена : 20.00 грн
УДК : 641.55(477)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметные рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): українські страви--украинские блюда--закуски--борщі--борщи--юшки--ухи--м'ясні страви--мясные блюда--яловичина--говядина--телятина--баранина--дичина--дичь--риба--рыба--раки--городина--овощи--салати--салаты--підливи--подливы--страви з яєць--блюда из яиц--печиво--печенье--торти--торты--ягоди--ягоды--горілки--водки
Аннотация: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Степасюк Л. М., Тітенко З. М.
Заглавие : Конкурентоспроможність продукції скотарства на світовому ринку
Место публикации : Формування ринкових відносин в Україні. - К.: НДЕІ, 2013. - N 7/8, № 7. - С. 102-106 (Шифр frvv/2013/7/8)
Примечания : Л-ра в кінці ст.
Предметные рубрики: Молочне скотарство --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): молоко--яловичина
Найти похожие

4.

Заглавие журнала :Тваринництво України -2016г.,N 9/10
Интересные статьи :
Палій А. Визначення мийної дії розчинів для очищення молокопровідних систем/ А. Палій (стр.11-13)
Ученые предупреждают: пестициды вызывают у шмелей амнезию (стр.17-18)
Польовий Л. Яловичина від надремонтних теличок/ Л. Польовий, В. Ліцький (стр.18-22)
Васильковская Т. Сохраним пчел - сохраним жизнь/ Т. Васильковская (стр.23-25)
Давиденко В. Собакововк чи вовкособака/ В. Давиденко (стр.30)
Різничук І. Відгодівля поросят живою масою 40-70 кг/ І. Різничук, В. Лимар (стр.34-39)
Глотова І. Хамон по-українськи: як з кучерявих свиней зробити іспанський делікатес/ І. Глотова (стр.40-41)
Интересные статьи :
Найти похожие


5.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Музика, Павло Михайлович, Минів, Роман Михайлович, Гірняк, Катерина Михайлівна
Заглавие : Тенденції розвитку м'ясного тваринництва в контексті забезпечення продовольчої безпеки
Место публикации : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2017. - N 7. - С. 15-23: рис. (Шифр eapk/2017/7)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Виробництво-- Продовольча безпека
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): м'ясна продукція--яловичина--телятина--свинина--м'ясо птиці--м'ясопродуктовий підкомплекс
Найти похожие

6.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Козир В.
Заглавие : М'ясна продуктивність сименталів в умовах степової зони України
Место публикации : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2018. - N 11/12. - С. 22-28: табл. (Шифр tvuk/2018/11/12)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: Велика рогата худоба-- Породи
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): яловичина--симентальська порода
Найти похожие

7.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Сегеда С. А.
Заглавие : Статистичний аналіз споживання м'яса та м'ясопродуктів в Україні
Место публикации : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2020. - N 3. - С. 36-46: рис. (Шифр eapk/2020/3)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Споживання-- Статистика
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): яловичина--свинина--м'ясо птиці
Найти похожие

8.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Польовий Л., Ліцький В.
Заглавие : Яловичина від надремонтних теличок
Место публикации : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2016. - N 9/10. - С. 18-22: фот. кольор. (Шифр tvuk/2016/9/10)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: Велика рогата худоба
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): чистопорідні ремонтні телички--яловичина
Найти похожие

9.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Тимченко Л.
Заглавие : Спеціалізоване м'ясне скотарство і якісне харчування
Место публикации : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2015. - N 6. - С. 4-7: табл. (Шифр tvuk/2015/6)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: М'ясне скотарство-- Харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): яловичина--м'язова тканина--забій тварин
Найти похожие

10.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.56(=161.2)/В67
Автор(ы) : Волков, Олексій
Заглавие : Сучасна українська кухня. Гастрономічна подорож Україною
Выходные данные : Б.м., 2021
Колич.характеристики :240 с
ISBN, Цена 978-617-95099-5-7: 417.50 грн
УДК : 641.56(=161.2)
ББК : 36.99
Предметные рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): юшки--борщі--куліш--тетеря--кваша--січеники--гурда--лемішка--варенуха--грибна підлива--яловичина в сметані--буженина--печеня--київський торт по-домашньому--паска великодня
Аннотация: Гастрономічні історії з кожного регіону України, 30 кулінарних історій та кращих страв до 30 річчя країни.
Экземпляры : всего : ВУ(1), ВВ(1)
Свободны : ВУ(1), ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)