Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Ресторани -- Обслуговування<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/С 24
Автор(ы) : Світлична, Марія Луківна
Заглавие : Особливості ресторанного сервісу : навч. посібник-практикум
Выходные данные : Житомир: Полісся, 2009
Колич.характеристики :368 с.: іл., табл.
Примечания : Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367
ISBN, Цена 978-966-655-483-6: 027.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа
Ресторани-- Обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.22(075.8)/А 87
Автор(ы) : Архипов, Виктор Витальевич, Крюковская В.Г.
Заглавие : Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) : учеб. пособие
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Колич.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примечания : Прил.: с.296
ISBN, Цена 978-966-364-851-4: 081.40, 96.00, грн
УДК : 663.22(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.
Экземпляры : всего : АБ(1), ФОНД(1)
Свободны : АБ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/А 87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська, Валентина Андріївна
Заглавие : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Колич.характеристики :340, [2] с.: фото, рис.
ISBN, Цена 978-611-01-0289-6: 67.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): послуги ресторанного господарства--торгівельні приміщення--столовий посуд--обслуговування споживачів--організація банкетів--організація прийомів--спеціальні види послуг--прогресивні технології обслуговування--організація громадського харчування
Аннотация: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/М21
Автор(ы) : Мальська М. П., Гаталяк О. М., Ганич Н. М.
Заглавие : Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Колич.характеристики :303, [1] с.: табл.
Коллективы : Львівський національний університет імені Івана Франка
Примечания : Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303
ISBN, Цена 978-617-673-162-7: 63.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 65.424.1я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Ресторанно-готельний бізнес
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): розвиток ресторанного господарства--развитие ресторанного хозяйства--управління підприємствами--управление предприятиями--виробництво продукції ресторанного господарства--производство продукции ресторанного хозяйства--структура виробництва--структура производства--технологія процесів обслуговування--технология процессов обслуживания--організація обслуговування туристів--организация обслуживания туристов--якість обслуговування--качество обслуживания--якість послуг--качество услуг--якість ресторанної продукції--качество ресторанной продукции--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация
Аннотация: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)