Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Ресторанна справа<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43/Д 30
Автор(ы) : Дементьева Е.П.
Заглавие : Ресторанный бизнес. Секреты успеха
Выходные данные : Ростов н/Д: Феникс, 2006
Колич.характеристики :256 с.: табл.
Серия: Вершина успеха
ISBN, Цена 5-222-09686-6: 019.00 грн
УДК : 640.43
ББК : 65.424.14
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
Ресторанна справа
Географич. рубрики:
Аннотация: Организационная и технологическая структура работы ресторанов, пректические советы по увеличению прибыльности заведения.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(03)/С 16
Автор(ы) : Сало Я.М.
Заглавие : Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу . -3-є вид. випр. і доп.
Выходные данные : Л.: Афіша, 2008
Колич.характеристики :301 с
Примечания : Бібліогр.: с. 291
ISBN, Цена 978-966-325-082-3: 038.00 грн
УДК : 640.43(03)
ББК : 36.995я2
Предметные рубрики: Ресторанна справа
Географич. рубрики:
Аннотация: Основні відомості для офіціантів, метрдотелів та керівників ресторанів і кафе щодо раціональної організації обслуговування.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/С 24
Автор(ы) : Світлична, Марія Луківна
Заглавие : Особливості ресторанного сервісу : навч. посібник-практикум
Выходные данные : Житомир: Полісся, 2009
Колич.характеристики :368 с.: іл., табл.
Примечания : Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367
ISBN, Цена 978-966-655-483-6: 027.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа
Ресторани-- Обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613(075.8)/І-21
Автор(ы) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Заглавие : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2010
Колич.характеристики :400 с
Примечания : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Цена 978-966-680-482-5: 87.00, 84.00, 120.00, грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметные рубрики: Санітарія-- Гігієна
Ресторанна справа
Географич. рубрики:
Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Экземпляры : всего : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)