Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Поисковый запрос: <.>S=Харчові виробництва<.>
Общее количество найденных документов : 1
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 51.23я73/О-75
Автор(ы) :
Заглавие : Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування: навч. посіб./ О. М. Царенко [та ін.]. Ч. II: Основи гігієни та безпеки харчування
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2004 - 2004
Колич.характеристики :278 с.: рис., табл.
Примечания : Літ.: с. 276-278
ISBN, Цена 966-680-162-0: 25.00 грн
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Харчові виробництва
Охорона здоров'я
Географич. рубрики:
Аннотация: Гігієна та безпека харчування, гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та вимоги до їх виготовлення.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)