Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Хлібопекарське виробництво<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6(075)/А 93
Автор(ы) : Ауэрман, Лев Янович
Заглавие : Технология хлебопекарного производства : учебник для студ. вузов . -9-е изд., переработ. и доп.
Выходные данные : С.Пб.: Профессия, 2005
Колич.характеристики :414, [2] с.: табл.
Серия: Учебник для вузов
Примечания : Лит.: с. 406-410
ISBN, Цена 5-93913-032-1: 80.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географич. рубрики:
Аннотация: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.83я72/З-43
Автор(ы) : Зверева, Лидия Федоровна, Немцова, Зинаида Сергеевна, Волкова, Нина Петровна
Заглавие : Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства . -3-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Колич.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примечания : Прил.: с. 400-411. - Лит.: с. 412
Цена : 0.95 р.
ББК : 36.83я72
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): хлебопекарное производство--сырье хлебопекарного производства--сировина хлібопекарського виробництва--технология производства хлеба--технологія виробництва хліба--качество хлебных изделий--якість хлібних виробів--пищевая ценность хлебных изделий--харчова цінність хлібних виробів--ассортимент хлебных изделий--асортимент хлібних виробів--хранение хлеба--зберігання хліба--хранение кондитерских изделий--зберігання кондитерських виробів--технохимический контроль--технохімічний контроль
Аннотация: Состав и технологические свойства сырья, замеса теста, выпечки изделий, хранения хлеба.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Місевич М. А., Залужна О. О.
Заглавие : Удосконалення якості продукції за рахунок факторів виробництва
Место публикации : Агросвіт: наук.-практ. журнал. - Київ: ДКС Центр, 2020. - N 22. - С. 78-85: рис., табл. (Шифр agsv/2020/22)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробництво
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): конкурентоспроможність хлібної продукції--якість хлібної продукції--стандартизація хлібної продукції--сертифікація хлібної продукції
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.439(477)/М 54
Автор(ы) : Вітвіцький В.В., Ковальчук В.І., Ковальчук І.С., Полонська О.М.
Заглавие : Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва
Выходные данные : К.: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2006
Колич.характеристики :328 с.: табл.
Серия: Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
ISBN, Цена 966-8785-27-4: 027.00 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7н2
Предметные рубрики: Економіка харчової промисловості
Хлібопекарське виробництво
Географич. рубрики:
Аннотация: Норми продуктивності і часу на виробництво хлібобулочних виробів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.423:663.44:63/П75-247076
Заглавие : Придатність вітчизняних сортів хмелю до використання їх у пивоварінні та хлібопеченні : (наук.-метод. рек.)
Выходные данные : Житомир: Рута, 2019
Колич.характеристики :48 с.: рис., табл.
Коллективы : Національна академія аграрних наук України, Інститут сільського господарства Полісся НААН
Примечания : Літ.: с. 46-48
ISBN, Цена 978-617-581-405-5: 60.00 грн
УДК : 663.423:663.44:631.52
ББК : 36.83 + 36.876
Предметные рубрики: Пивоварне виробництво
Хлібопекарське виробництво
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--хмелярство--харчова промисловість--біологічноактивні сполуки--сорти хмелю--пивоварні--хлібопечення
Аннотация: Рекомендації розроблені на основі узагальнення результатів наукових досліджень біохімічної оцінки та технологічних випробувань хмелю найбільш поширених вітчизняних сортів, виробленого в хмелепідприємствах України. Обґрунтовано вибір сорту хмелю для пивоваріння, хлібопечення та фармакології з наданням смако-ароматичних властивостей та характеристик, сформованих на основі хіміко-технологічних критеріїв даних сортів.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)