Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=637.5(075.8)<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5(075.8)/Я 66
Автор(ы) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук Л.В., Дроменко О.Б.
Заглавие : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Колич.характеристики :304 с.: табл.
Примечания : Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303
ISBN, Цена 978-966-364-765-4: 057.50 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів
Географич. рубрики:
Аннотация: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5(075.8)/Б 64
Автор(ы) : Бірта, Габріелла Олександрівна
Заглавие : Товарознавча характеристика продукції свинарства : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2011
Колич.характеристики :145, [3] с.: табл.
Примечания : Л-ра: с. 143-146
ISBN, Цена 978-966-364-882-8: 52.00 грн
УДК : 637.5(075.8) + 620.2(075.8)
ББК : 36.92я73 + 30.609я73
Предметные рубрики: Товарознавство-- М'яснІ продукти
Географич. рубрики:
Аннотация: Товарознавча характеристика продукції свинарства.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(2)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5(075.8)/Б 64
Автор(ы) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Заглавие : Товарознавство м'яса : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2011
Колич.характеристики :163, [1] с.: табл., рис.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примечания : Л-ра: с. 162-163
ISBN, Цена 978-611-01-0251-3: 58.00 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Товарознавство
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): скотарство--скотоводство--свинарство--свиноводство--вівчарство--овцеводство--конярство--коневодство--кролівництво--кролиководство--м'ясо нутрій--мясо нутрий--м'ясо дичини--мясо дичи--продукція страусівництва--продукция страусоводства
Аннотация: Товарознавча харатеристика сільськогосподарських тварин, птиці та пернатої дичини, харчова цінність продукції тваринництва
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5(075.8)/П31
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна
Заглавие : Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі : підручник
Выходные данные : Київ: Центр учб. літ., 2018
Колич.характеристики :365, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Національний університет харчових технологій
Примечания : Глосарій: с. 357-359. - Літ.: с. 360-365
ISBN, Цена 978-617-673-733-9: 245.00 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясне виробництво-- Переробка-- Технологія
Ветеринарна санітарія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ветеринарно санітарні вимоги--збирання крові--переробка крові--переробка кісток--скелет сільськогосподарських тварин--жир-сирець--ендокринно-ферментна сировина--колаген-кератинова сировина--вторинна сировина птахопереробного виробництва--кормова продукція--використання відходів
Аннотация: Характеристика вторинної сировини м'ясної галузі, описані методи її збирання та переробки для отримання лікувальних, кормових та технічних продуктів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)