Поисковый запрос: <.>U=640.43(075.8)<.> |
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8 |
>1.
| Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2007
|
>2.
| Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2008
|
>3.
| Світлична М.Л. Особливості ресторанного сервісу/М. Л. Світлична. - 2009
|
>4.
| Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві/Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - 2010
|
>5.
| Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства/Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2012
|
>6.
| Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства/[А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької. - 2012
|
>7.
| Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов. - 2016
|
>8.
| Ощипок І. М. Барна справа/І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов. - 2018
|
|