Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=640.43(075.8)<.>
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/А 87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова Т.В., Архіпова А.В.
Заглавие : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр навч. л-ри, 2007
Колич.характеристики :382 с
ISBN, Цена 966-8347-48-X: 037.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа-- Кулінарія-- Рецептура
Географич. рубрики:
Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/А87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова, Тетяна Вікторівна, Архіпова, Анастасія Вікторівна
Заглавие : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. . -2-ге вид.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри; К.: Інкос, 2008
Колич.характеристики :384 с
Примечания : Дод.: с. 363-381
ISBN, Цена 978-966-364-648-0: 60.00, 065.00, грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Географич. рубрики:
Аннотация: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(2), ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/С 24
Автор(ы) : Світлична, Марія Луківна
Заглавие : Особливості ресторанного сервісу : навч. посібник-практикум
Выходные данные : Житомир: Полісся, 2009
Колич.характеристики :368 с.: іл., табл.
Примечания : Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367
ISBN, Цена 978-966-655-483-6: 027.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа
Ресторани-- Обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 65.012.34(075.8)/З-91
Автор(ы) : Зубар, Надія Миколаївна, Григорак, Марія Юріївна
Заглавие : Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2010
Колич.характеристики :312 с.: табл., граф.
Примечания : Літ.: с. 185-186. - Дод.: с. 187-307
ISBN, Цена 978-611-01-0080-9: 96.72, 78.00, 85.00, 96.00, грн
УДК : 65.012.34(075.8) + 640.43(075.8)
ББК : 65.40я73 + 65.424я73
Предметные рубрики: Логістика -- Ресторанне господарство
Географич. рубрики:
Аннотация: Управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепції та принципів логістики.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(2), ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/М84
Автор(ы) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Заглавие : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Выходные данные : К.: Ліра, 2012
Колич.характеристики :386, [2] с.: іл.
Примечания : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Цена 978-966-2609-12-7: 65.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 39.99я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/О-64
Автор(ы) : Мазаракі, Анатолій Антонович, П'ятницька, Ніла Олексіївна, П'ятницька, Галина Тезіївна, Литвиненко, Тамара Євгенівна
Заглавие : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник . -[2-ге вид., перероб. і допов.]
Выходные данные : К.: Кондор, 2012
Колич.характеристики :556, [2] с.: табл., рис., фото.кол.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Київський національний торговельно-економічний університет
Примечания : Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556
ISBN, Цена 978-966-351-355-3: 160.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/А87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович
Заглавие : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посібник . -3-тє вид.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Колич.характеристики :381, [1] с.: табл.
Примечания : Дод.: с. 357-381
ISBN, Цена 978-617-673-414-7: 162.40 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Кулінарія-- Технологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): класифікація продукції ресторанів--кулінарна обробка продуктів--рецептура на продукцію--асортимент продукції--крупяні страви--технологія супів--м'ясні страви--рибні страви--яєчні продукти--холодні страви--солодкі страви--борошняні вироби--кондитерські вироби
Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/О-97
Автор(ы) : Ощипок І. М., Пономарьов П. Х.
Заглавие : Барна справа : навч. посіб.
Выходные данные : Львів: Магнолія 2006, 2018
Колич.характеристики :278, [10] с.: табл., рис., кольор. іл.
Коллективы : Укоопспілка
Серия: Вища освіта в Україні
Примечания : Дод.: с. 271-278. - Літ.: с. 279
ISBN, Цена 978-617-574-104-7: 170.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметные рубрики: Установи громадського харчування-- Обслуговування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): функціонування барів--обслуговування споживачів--матеріально-технічне забезпечення--робоче місце бармена--асортимент лікеро-горілчаних напоїв--асортимент пива--фруктово-ягідні соки--кава--напої--коктейлі--чай
Аннотация: Організація, функціонування барів, їх класифікація, матеріально-технічне забезпечення, порядок підготовки барів для обслуговування відвідувачів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)