Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=641.55(075)<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55(075)/Р78
Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович
Заглавие : Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв : підручник
Выходные данные : Київ: Кондор, 2017
Колич.характеристики :467, [1] с.: фот. кольор., табл.
Коллективы : Полтавський університет споживчої кооперації України
Примечания : Дод.: с. 463-467
ISBN, Цена 966-351-080-3: 280.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Технологічні процеси
Кулінарія-- Приготування-- Історія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): хімічний склад харчових продуктів--білки--жири--вуглеводи--вітаміни--теплова обробка харчових продуктів--технологічна обробка продуктів тваринництва--продукти харчування--кулінарні вироби
Аннотация: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55(075)/Р78
Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович, Красноход, Наталія Іванівна
Заглавие : Помічник кухаря : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Кондор, 2018
Колич.характеристики :341, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с 340-341
ISBN, Цена 978-966-2781-49-6: 200.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99
Предметные рубрики: Кулінарія-- Харчування-- Товарознавство-- Продовольчі товари-- Товарознавство
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): фізіологія харчування--харчові речовини--режим харчування--санітарні вимоги--гігієна працівників --товарознавство харчових продуктів--технологічний процес приготування їжі--обладнання підприємств ресторанного господарства--організація виробництва--заклади ресторанного господарства--організація робочих місць
Аннотация: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)