Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=663.4<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.4/Б93
Автор(ы) : Бут, Сергій Анатолійович
Заглавие : Удосконалення процесів і обладнання у виробництвах солодів і пива : монографія
Выходные данные : Київ: Кондор, 2016
Колич.характеристики :263, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примечания : Бібліогр.: с. 246-263
ISBN, Цена 978-617-7278-69-5: 130.00 грн
УДК : 663.4
ББК : 36.870
Предметные рубрики: Пивоварне виробництво-- Солод
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): матеріальні сировинні потоки--виробництво солоду--виробництво пива--генерування пари--енергетичні потоки--хімічна енергія--теплові машини-двигуни--теплові насоси--енергозбереження--конвеєри--екологія пивоваріння
Аннотация: Матеріальні сировинні потоки як першоджерела енергетичних потенціалів, особливості трансформації енергетичних і матеріальних потоків, що стосуються виробництва солодів і пива.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.4/Г 52
Автор(ы) : Главачек, Франтишек, Лхотский, Алоис
Заглавие : Пивоварение
Параллельн. заглавия :Pivovarstvi
Выходные данные : Москва: Пищевая пром-сть, 1977
Колич.характеристики :624 с.: рис., табл.
Цена : 3.10 р.
УДК : 663.4
ББК : 36.876
Предметные рубрики: Пивоварне виробництво-- Технологія-- Обладнанння
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): пивоварное производство--пивоваренное сырье--пивоварна сировина--солод--хмель--хміль--охмеленное сусло--охмелене сусло--пивоваренные дрожжи--пивоварні дріжжі--технология брожения--технологія бродіння--молодое пиво--молоде пиво--розлив пива--фильтрация пива--фільтрація пива--пастеризация пива--пастеризація пива--виды пива--види пива--диетическое пиво--дієтичне пиво--диабетическое пиво--діабетичне пиво--пивоваренное оборудование--пивоварне обладнання
Аннотация: Рассмотрены сырье для производства пива, процессы приготовления сусла, брожения и дображивания его, розлив пива, технологические операции и применяемое оборудование.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)