Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=664.6<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6/І-67
Автор(ы) : Дробот В. І., Грищенко А. М., Тесля О. Д., Сильчук Т. А., Місечко Н. О.
Заглавие : Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія
Выходные данные : Київ: Кондор, 2016
Колич.характеристики :241, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Літ. в кінці розд.
ISBN, Цена 978-617-7278-75-6: 130.00 грн
УДК : 664.6
ББК : 36.83
Предметные рубрики: Хлібні вироби-- Технологія
Дієтична кулінарія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): безглютенові хлібобулочні вироби--безбілкові хлібобулочні вироби--цукрозамінники--діабетичні хлібобулочні вироби--фруктоза--лактулоза--сорбітол--мезофільні закваски--збагачення хліба--харчові волокна
Аннотация: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 664.6/С76
Автор(ы) : Стадник І. Я.
Заглавие : Удосконалення технологічного процесу та обладнання для формування виробів: монографія/ І. Я. Стадник, В. А. Піддубний. Ч. 1
Выходные данные : Київ: Кондор, 2019 -
Колич.характеристики :290, [2] с.: табл., рис.
Примечания : Літ.: с. 272-273. - Дод.: с. 274-280
ISBN, Цена 978-617-7729-97-5: 310.00 грн
УДК : 664.6
ББК : 36.83
Предметные рубрики: Харчова промисловість-- Технологічні процеси
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): дія валкових робочих органів--взаємодія обертових валків--реологія дисперних систем--адгезія --кукурудзяне борошно--формувальні машини--прогнозування процесів нагрівання--структурно-технологічні властивості тіста--збродження цукровмістного тіста--структура тіста бублика--процес деформації тіста
Аннотация: Аналіз машин з валковими робочими органами й шляхи удосконалення їх роботи, розглянуто реологію дисперсних систем та використання екструдорваного кукурудзяного борошна.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)