Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=екстракти<.>
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10
1.
664.87(075)
Д 66


    Домарецький, В. А.
    Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [] : підручник / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; за ред. В. А. Домарецького. - Вінниця : Нова Книга, 2005. - 408 с. : рис., табл. - Літ.: с. 401. - ISBN 966-8609-02-6 : 75.00 грн, 81.00 грн
УДК
ББК 36.877я73
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
антиоксиданти -- біологічно активні добавки -- здоровий спосіб життя -- солодові екстракти -- екстракти лікарських рослин -- ферментовані безалкогольні напої -- безалкогольні напої -- алкогольні напої -- ароматні спирти -- морси -- спиртовані соки -- технологія соків -- екологія виробництва екстрактів -- економіка безалкогольної промисловості
Аннотация: Виробництво солоду, екстратів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків тощо.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Прибильський, В. Л.; Михайлов, М. Г.; Домарецький, В. А. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

2.
664.87(075.8)
Д66


    Домарецкий, Виталий Афанасьевич.
    Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [] : учеб. пособие / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2015. - 442, [2] с. : рис., табл. - (Высшее образование). - ISBN 978-5-91134-120-6 : 156.00 грн
УДК
ББК 36.877я73
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
пищевая промышленность -- харчова промисловість -- перерабатывающая промышленность -- переробна промисловість -- растительное сырье -- рослинна сировина -- технологические процессы -- технологічні процеси -- нутрициология -- нутриціологія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- напитки -- напої -- рацион питания -- раціон харчування -- здоровый образ жизни -- здоровий спосіб життя -- биологические добавки -- біологічні добавки -- вода -- водоподготовка -- водопідготовка -- технология солода -- технологія солоду -- солодовые экстракты -- солодові екстракти -- концентраты -- концентрати -- экстраты из лекарственных растений -- екстракти з лікарських рослин -- технология безалкогольных напитков -- технологія безалкогольних напоїв -- безалкогольные напитки брожения -- безалкогольні напої бродіння -- плодово-ягодные алкогольные напитки -- плодово-ягідні алкогольні напої -- спиртовые соки -- спиртові соки -- морсы -- морси -- настойки -- настоянки -- ароматные спирты -- ароматні спирти -- технология соков -- технологія соків -- соковые напитки -- сокові напої -- экология производства экстрактов -- екологія виробництва екстрактів -- стандартизация пищевых добавок -- стандартизація харчових добавок -- классификация пищевых добавок -- класифікація харчових добавок
Аннотация: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

3.
908:94(477.42)Конрад
Б48


. "Бердичів крізь призму століть", науково-практична конференція (2017 ; Бердичів)

    Захарчук, Н. М.
    З історії промислових підприємств Бердичева: Бердичівський пивоварний завод [] / Н. М. Захарчук // Матеріали Міжнародної науково-краєзнавчої конференції "Бердичів крізь призму століть", присвяченої 160 річниці від дня народження Джозефа Конрада (03.12.1857 р., 24-25 червня 2017 р. : наук. зб. "Велика Волинь". Праці Житомир. наук.-краєзнавчого т-ва дослідників Волині, Житомир. обл. орг. НСКУ / [І. М. Астапюк та ін.; упоряд. П. С. Скавронський ; ред. рада: І. Д. Дячук та ін.]. - Житомир : ФОП Мельник М. В., 2017. - С. 112-114. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 26.890(4УКР-4ЖИТ) + 63.3(4УКР-4ЖИТ)
Рубрики: Промислові підприємства--Пивоварне виробництво--Історія--Бердичів, місто (Житомирська область)--Наукові видання
   Бердичів, місто (Житомирська область)--Промислові підприємства--Пивоварне виробництво--Історія -- Наукові видання
фывфывфыв:
хмелеві екстракти -- реконструкція -- лабораторія
Аннотация: Історія Бердичівського пивоварного заводу (Житомирська область).

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Астапюк, Ірина Михайлівна; Батюк, Іван Віталійович; Бедь, Михайло Михайлович; Вітюк, Олександр Олегович; Скавронський, Павло Степанович \упоряд.\; Дячук, І. Д. \ред.\; Скавронський, Павло Степанович \ред.\; Ступак, Федір Якович \ред.\; Тимошенко, Василь Іванович \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08; Національна спілка краєзнавців України; Виконавчий комітет Бердичівської міської ради; Житомирська обласна організація НСКУ; Польський інститут в м. Києві; "Бердичів крізь призму століть", науково-практична конференція(2017 ; Бердичів)

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : КР (1)
Свободны: КР (1)

Найти похожие

4.
663.1/.8(075)
П12


    Паденькив, Я. Я.
    Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [] : учеб.-практ. пособие / Я. Я. Паденькив. - Киев : Центр учеб. лит., 2017. - 434, [9] с. : рис., табл. - ISBN 978-611-01-0900-0 : 232.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Рослинна сировина--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
компоненты пищевых продуктов -- компоненти харчових продуктів -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- водоподготовка -- водопідготовка -- солодовые экстракты -- солодові екстракти -- спиртовые концентраты -- лекарственные растения -- лікарські рослини -- безалкогольные напитки -- безалкогольні напої -- алкогольные напитки -- алкгольні напої -- спиртные соки -- спиртові соки -- морсы -- морси -- соки растительного происхождения -- соки рослинного походження -- концентраты растительного происхождения -- концентрати рослинного походження -- экология производства -- екологія виробництва
Аннотация: Положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

5.
36.88я2
К60


    Колесникова, Ирина Алексеевна.
    Сырье для производства безалкогольных напитков [] : справочник / И. А. Колесникова, М. В. Зазирная, Н. М. Сергеева. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Урожай, 1992. - 240 с. : табл. - Лит.: с. 232-236. - ISBN 5-337-01133-2 : 4.50 грн.
УДК
ББК 36.88я2
Рубрики: Безалкогольні напої--Сировина--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
безалкогольные напитки -- заменители сахара -- замінники цукру -- настои спиртовые -- настоянки спиртові -- пищевые кислоты -- харчові кислоти -- плодово-ягодные соки -- плодово-ягідні соки -- ароматические вещества -- ароматичні речовини -- консерванты -- консерванти -- пряноароматическое сырье -- пряноароматична сировина -- концентраты -- концентрати -- экстракты -- екстракти
Аннотация: Данные о химическом составе, физико-химических и биологических свойствах сырья, применяемого в безалкогольном производстве.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Зазирная, Муза Васильевна; Сергеева, Нина Михайловна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

6.
663.424
Х65


   
    Хмель и хмелевые препараты в пивоварении [] / [И. С. Ежов и др.]. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 168 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 151-164. - 0.70 р.
УДК
ББК 36.87
Рубрики: Пивоварне виробництво--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
пивоваренное производство -- хмель -- хміль -- охмеление сусла -- охмелення сусла -- хмелевые порошки -- хмельові порошки -- брикетированный хмель -- брикетований хміль -- гранулированный хмель -- гранульований хміль -- мокрый помол хмеля -- мокре меління хмелю -- экстракты хмеля -- екстракти хмелю
Аннотация: Рассмотрены процессы охмеления сусла и способы применения различных препаратов в пивоварении для улучшения качества пива.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ежов, Игорь Сергеевич; Рейтман, Иосиф Григорьевич; Аксенова, Зинаида Николаевна; Ляшенко, Николай Иванович
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

7.
641.87
М 75


   
    Молочно-фруктовые прохладительные напитки [] : справочник / [А. Б. Рудавская и др.]. - Киев : Урожай, 1990. - 168 с. : рис., табл., фот. цв. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 163. - ISBN 5-337-00647 : 1.50 р.
УДК
ББК 36.991я2
Рубрики: Молочні коктейлі--Рецептура--Довідкові видання
   Фруктові коктейлі--Рецептура--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
молочные коктейли -- фруктовые коктейли -- харчова цінність молочних продуктів -- пищевая ценность молочных продуктов -- сливочные коктейли -- вершкові коктейлі -- лечебно-профилактические молочные коктейли -- лікувально-профілактичні молочні коктейлі -- молочнокислые коктейли -- молочнокислі коктейлі -- плодово-ягодные соки -- плодово-ягідні соки -- сиропы -- сиропи -- солодовые экстракты -- солодові екстракти -- пахтовые коктейли -- пахтові коктейлі -- качество молочных коктейлей -- якість молочних коктейлів
Аннотация: Книга знакомит с пищевой ценностью молочных продуктов с фруктовыми наполнителями, рецептурами и технологией приготовления молочно-фруктовых прохладительных напитков - коктейлей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рудавская, Анна Богдановна; Кириченко, Людмила Сергеевна; Чунихина, Надежда Михайловна; Рудавская, Мария Владимировна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

8.


   
    Вплив біологічно активних сполук на стабільність жирового комплексу м'яса птиці механічного обвалювання під час зберігання [] / Л. У. Войцехівська [та ін.] // Вісник аграрної науки. - 2020. - N 9. - С. 68-74 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Птиця--М'ясне виробництво--Зберігання
фывфывфыв:
антиоксиданти -- м'ясопереробна галузь -- натуральні екстракти -- окиснювальні процеси

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Войцехівська, Л. У.; Борсолюк, Л. М.; Охріменко, Ю. І.; Вербицький, С. Б.; Шелкова, Т. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

9.


    Богомолов, А. Є.
    Порівняльне дослідження шкірного тестування з екстрактами кліщових алергенів різних виробників для специфічної алергодіагностики у пацієнтів з респіраторними алергічними захворюваннями [] / А. Є. Богомолов, С. В. Зайков, Б. А. Стремедловський // Астма та алергія = Asthma and allergy : Наук.-практ. журнал. - 2020. - N 1. - С. 14-21 . - ISSN 2307-3373
Рубрики: Алергічні хвороби--Діагностика (мед.)
фывфывфыв:
алергія -- екстракти алергенів -- прик-тест

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Зайков, С. В.; Стремедловський, Б. А.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)

Найти похожие

10.


    Пилипенко, О. О.
    Визначення поліфенольних сполук у лікарських рослинах місцевого зростання та їх значення для здоров’я [] = Determination of polyphenol compounds in medicinal plants of local habitat and their importance for health / О. О. Пилипенко, Л. П. Суховірська, Н. І. Оперчук // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2022. - N 3. - С. 57-61
Рубрики: Лікарські рослини--Екстракти--Дослідження--Здоров'я
фывфывфыв:
поліфенольні сполуки -- спектрофотометрія -- екстракція -- дубильні речовини

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Суховірська, Л. П.; Оперчук, Н. І.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)

Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)