Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=забруднення харчових продуктів<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
664.6(075.8)
С 40


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова . - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 384 с. : табл. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9 : 045.00 грн, 041.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Якість продуктів--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
якість проодуктів харчування -- забруднення харчових продуктів -- безпечність споживання зернових продуктів -- шляхи підвищення якості зерна -- харчові добавки -- споживні властивості хлібобулочних виробів -- мікробіологічна безпека -- стабілізування якості хліба
Аннотация: Розглянуто вплив різних чинників на якість і безпечність зерна, борошна, крупів, хлібобулочних і макаронних виробів.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Лозова, Т.М.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

2.
796:504
Г 82


    Грибан, Григорій Петрович.
    Проблеми екології у фізичному вихованні [] / Г. П. Грибан. - Житомир : Рута, 2008. - 182 с. : табл. - Л-ра: с. 161-181. - ISBN 978-966-8162-21-3 : 040.00 грн
УДК
ББК 75.1 + 28.081
Рубрики: Фізичне виховання в вищих навчальних закладах--Екологічна освіта
   Студенти--Фізичне виховання--Екологія--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
екологічна освіта -- экологическое образование -- екологічне виховання -- экологическое воспитание -- екологічна свідомість -- экологическое сознание -- екологічна культура -- экологическая культура -- харчування студентів -- питание студентов -- забруднення харчових продуктів -- загрязнение продуктов питания -- біогенне забруднення -- биогенное загрязнение -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- местные издания -- місцеві видання
Аннотация: Концептуальні та практичні аспекти екологічної освіти і виховання студентської молоді під час занять з фізичного виховання; джерела забруднення навколишнього середовища, харчових продуктів та продовольчої сировини нітратами, пестицидами, радіонуклідами тощо та їх вплив на стан здоров'я людини.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 3
КР (1), ФОНД (2)
Свободны: КР (1), ФОНД (2)
Найти похожие

3.
51.23
Г 12


    Габович, Рафаил Давидович.
    Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ [] / Р. Д. Габович, Л. С. Припутина. - Киев : Здоров'я, 1987. - 248 с. - Лит.: с. 239-245. - Предм. указ.: с. 246. -
ББК 51.23
Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Нормативно-виробничі видання
   Харчові продукти--Гігієнічна оцінка--Нормативно-виробничі видання

фывфывфыв:
продукты питания -- гигиена питания -- гігієна харчування -- пищевые добавки -- харчові добавки -- химия и продукты питания -- хімія і харчові продукти -- вредные химические вещества -- шкідливі хімічні речовини -- загрязнение продуктов питания -- забруднення харчових продуктів
Аннотация: Изложены гигиенические принципы нормирования химических примесей в пищевых продуктах.


Доп.точки доступа:
Припутина, Лидия Степановна
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
613.2
А35


   
    Азбука харчування. Профілактичне харчування [] : [довідник / Г. І. Столмакова та ін.] ; за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка. - Львів : Світ, 1993. - 199 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Дод.: с. 177-195. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 5-7773-0070-7 : 50.000 крб
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Профілактика--Довідкові видання
фывфывфыв:
забруднення харчових продуктів -- забруднення хімічними речовинами -- забруднення важкими металами -- забруднення пестицидами -- забруднення нітратами -- лікувально-профілактичне харчування -- захисна роль їжі -- харчування при ризику захворювань -- харчові інфекції -- харчові отруєння
Аннотация: Наведено рекомендації з профілактики захворювань, що виникають внаслідок вживання харчових продуктів, забруднених шкідливими речовинами.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Столмакова, Ганна Іванівна; Мартинюк, Іван Онуфрієвич; Штабський, Борис Михайлович; Ладанівський, Роман Іванович; Столмакова, Ганна Іванівна \ред.\; Мартинюк, Іван Онуфрієвич \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)