Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=заклади ресторанного господарства<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
658.27(075.8)
Б48


    Березін, Олександр Вікторович.
    Технічне забезпечення підприємства [] : навч. посібник / О. В. Березін, С. Р. Вахтін, М. І. Дрогомирецька ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Суми : Унів. кн., 2012. - 335, [1] с. : рис. - Предм. покажч.: с. 323-324. - Літ.: с. 325-335. - ISBN 978-966-680-601-0 : 100.00 грн
УДК
ББК 30.605я73
Рубрики: Підприємства--Технічне оснащення--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
матеріально-технічна база підприємств -- інноваційний розвиток підприємств -- проектування підприємств -- автоматизація підприємств -- механізація підприємств -- зберігання плодоовочевої продукції -- підприємства переробки сільськогосподарської худоби -- підприємства хлібопечення -- підприємства із переробки молока -- складське господарство -- транспортне забезпечення підприємств -- матеріально-технічна база ринків -- заклади ресторанного господарства -- заклади торгівлі -- охорона праці -- пожежна безпека -- ринкова торгівля
Аннотация: У посібнику викладено напрямки техніко-технологічного розвитку підприємств заготівельно-переробного комплексу.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Вахтін, Сергій Ростиславович; Дрогомирецька, Мар'яна Іванівна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
641.55(075)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Помічник кухаря [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. - Київ : Кондор, 2018. - 341, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с 340-341. - ISBN 978-966-2781-49-6 : 200.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Харчування--Товарознавство--Навчальні видання--Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
фізіологія харчування -- харчові речовини -- режим харчування -- санітарні вимоги -- гігієна працівників -- товарознавство харчових продуктів -- технологічний процес приготування їжі -- обладнання підприємств ресторанного господарства -- організація виробництва -- заклади ресторанного господарства -- організація робочих місць
Аннотация: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Красноход, Наталія Іванівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)