Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=консерванты<.>
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10
1.
579.64(075)
Е 60


    Емцев, Всеволод Тихонович.
    Микробиология [] : учеб. для учащ. средних учеб. заведений / В. Т. Емцев, В. К. Шильникова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 191 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Лит.: с. 187. - Предм. указ.: с. 188-189. - ISBN 5-10-000611-0 : 1.80 грн, 1.40 грн
УДК
ББК 40.5я723
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання
   Сільськогосподарська мікробіологія--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
бактерии -- бактерії -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- микробиологическое производство -- мікробіологічне виробництво -- штаммы микроорганизмов -- штами мікроорганізмів -- синтез ферментов -- сінтез ферментів -- синтез витаминов -- сінтез вітамінів -- синтез антибиотиков -- сінтез антибіотиків -- синтез средств защиты растений -- сінтез засобів захисту рослин -- бактериальные удобрения -- бактеріальні добрива -- микрофлора плодов -- мікрофлора плодів -- микрофлора овощей -- мікрофлора овочів -- пищевые инфекции -- харчові інфекції -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- химические консерванты -- хімічні консерванти -- термическое консервирование -- термічне консервування -- микробиология виноделия -- мікробіологія виноробства
Аннотация: Основы общей и сельскохозяйственной микробиологии.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шильникова, Викторина Кузьминична
Экземпляры всего: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Найти похожие

2.
631.56(075)
Ш94


    Широков, Евгений Петрович.
    Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [] : учебник для студ. высш. учеб. заведений / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 319 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315. - ISBN 5-10-000410-Х : 1.10 руб.
УДК
ББК 36.91я73 + 41.48я73
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи
   Переробка--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- гликозиды -- глікозіди -- товарное качество плодоовощной продукции -- товарна якість плодоовочівної продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочівної продукції -- полевое хранение -- польове зберігання -- снегование овощей -- снігування овочів -- холодильники -- консервирование тепловой стерилизацией -- консервування тепловою стерилізацією -- овощные консервы -- овочні консерви -- плодово-ягодные компоты -- плодово-ягідні компоти -- маринование -- маринування -- консервирование сахаром -- консервування цукром -- быстрое замораживание -- швидке заморожування -- сушка -- сушіння -- микробиологические методы консервирования -- мікробіологічні методи консервування -- химические консерванты -- хімічні консерванти
Аннотация: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

3.
631.563:634:635
С22


    Сахарова, Нина Павловна.
    Хранение плодов и овощей [] : справ. пособие / Н. П. Сахарова. - Кишинев : Картя Молдовеняске, 1988. - 307 с. : рис., табл. - Лит.: с. 301-305. - ISBN 5-362-00310-0 : 0.80 р.
УДК
ББК 41.486
Рубрики: Плоди--Зберігання--Довідкові видання
   Овочі--Зберігання--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
характеристика плодов -- характеристика плодів -- характеристика овощей -- характеристика овочів -- химические консерванты -- хімічні консерванти -- обработка плодоовощной продукции -- обробка плодоовочевої продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочевої продукції -- контроль в период хранения -- контроль в період зберігання
Аннотация: Краткая характеристика плодов и овощей как объектов хранения, а также рассматриваются различные факторы, влияющие на сохранность плодов и овощей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

4.
636.087
К65


   
    Консерванти і поживність кормів [] / [М. Ф. Кулик та ін.]. - К. : Урожай, 1992. - 208 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-01060-3 : 6.60 крб
УДК
ББК 45.45
Рубрики: Годівля тварин--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
рідкі консерванти -- жидкие консерванты -- сухі консерванти -- сухие консерванты -- газоподібні консерванти -- газообразные консерванты -- сухі бактеріальні закваски -- сухие бактериальные закваски -- використання біологічних препаратів -- использование биологических препаратов -- використання препарату літосилу -- использование препарата литосила -- консервування вологого зернофуражу -- консервирование влажного зернофуража -- енергозберігаюча технологія консервування -- энергосберегающая технология консервирования
Аннотация: Обгрунтовано доцільність застосування при заготівлі кормів у господарствах рідких, сухих, газоподібних консервантів і сухих бактеріальних заквасок для збереження поживної цінності та якості кормів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кулик, Михайло Федорович; Химич, Володимир Васильович; Величко, Іван Миколайович; Калетник, Г. М.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

5.
636.086(03)
Д58


   
    Довідник по застосуванню біологічно активних речовин у твариництві [] / [В. Є. Чумаченко та ін.]. - К. : Урожай, 1989. - 262 с. : табл. - (Література для кабінету зоотехніка). - Л-ра: с. 257-260. - ISBN 5-337-00308-9 : 0.95 р.
УДК
ББК 45.451.2я2
Рубрики: Годівля тварин--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
вітамміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- ферменти -- ферменты -- амінокіслоти -- аминокислоты -- антибактеріальні препарати -- антибактериальные препараты -- гормони -- гормоны -- антиоксиданти -- антиоксиданты -- консерванти -- консерванты
Аннотация: Відомості про ферменти, вітаміни, амінокислоти, антибіотики, гормони, тканинні препарати, антистресові засоби, премікси та інші речовини.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Чумаченко, Володимир Єфімович; Стояновський, Степан Васильович; Лагодюк, Петро Захарович; Паєнок, С. М.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

6.
636.085.52
Б19


    Бакай, Степан Михайлович.
    Комбінований силос [] / С. М. Бакай, М. В. Квашка. - К. : Урожай, 1986. - 96 с. : табл. - 0.15 р.
УДК
ББК 45.451.4
Рубрики: Силос--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
особливості комбінованого силосу -- особенности комбинированного силоса -- процес консервування -- процесс консервирования -- консерванти -- консерванты -- механізація процесів консервування -- механизация процессов консервирования -- рецепти комбінованого силосу -- рецепты комбинированного силоса -- оцінка якості комбінованого силосу -- оценка качества комбинированного силоса
Аннотация: Висвітлена прогресивна технологія закладання і використання комбінованого силосу, який за поживністю і перетравністю основних речовин не поступається свіжій масі сировини.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Квашка, Микола Васильович
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

7.
631.3(075.3)
К64


    Кондратьев, Евгений Тимофеевич.
    Неметаллические материалы в сельскохозяйственной технике [] : учеб. пособие для СПТУ / Е. Т. Кондратьев, В. Е. Кондратьев. - М. : Агропромиздат, 1988. - 96 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 93. - Предм. указ.: с. 94-95. - ISBN 5-10-000386-3 : 0.10 р.
УДК
ББК 40.72я722
Рубрики: Сільськогосподарська техніка--Неметалеві матеріали та вироби--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
пластмассы -- пластмаси -- резина -- гума -- древесина -- деревина -- клеи -- клеї -- герметики -- герметики -- лакокрасочные материалы -- лакофарбові матеріали -- консерванты -- консерванти -- полимерные покрытия -- полімерні покриття
Аннотация: Сведения о неметаллических материалах, которые применяются в сельскохозяйственном машиностроении.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кондратьев, Валерий Евгеньевич
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

8.
36.88я2
К60


    Колесникова, Ирина Алексеевна.
    Сырье для производства безалкогольных напитков [] : справочник / И. А. Колесникова, М. В. Зазирная, Н. М. Сергеева. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Урожай, 1992. - 240 с. : табл. - Лит.: с. 232-236. - ISBN 5-337-01133-2 : 4.50 грн.
УДК
ББК 36.88я2
Рубрики: Безалкогольні напої--Сировина--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
безалкогольные напитки -- заменители сахара -- замінники цукру -- настои спиртовые -- настоянки спиртові -- пищевые кислоты -- харчові кислоти -- плодово-ягодные соки -- плодово-ягідні соки -- ароматические вещества -- ароматичні речовини -- консерванты -- консерванти -- пряноароматическое сырье -- пряноароматична сировина -- концентраты -- концентрати -- экстракты -- екстракти
Аннотация: Данные о химическом составе, физико-химических и биологических свойствах сырья, применяемого в безалкогольном производстве.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Зазирная, Муза Васильевна; Сергеева, Нина Михайловна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

9.
663.05
Б 90


    Булдаков, А. С.
    Пищевые добавки [] : справочник / А. С. Булдаков. - Санкт-Петербург : Ut, 1996. - 240 с. : табл. - ISBN 5-7443-0023-6 : 3.39 грн
УДК
ББК 36.98я2
Рубрики: Харчові домішки--Застосування--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
пищевые добавки -- классификация пищевых добавок -- класифікація харчових домішок -- вредные вещества пищи -- шкідливі речовини їжі -- токсикометрия пищевых добавок -- токсикометрія харчових домішок -- улучшители консистенции -- поліпшувачі консистенції -- пищевые красители -- харчові барвники -- ароматизаторы -- ароматизатори -- пряности -- пряності -- вкусовые вещества -- смакові речовини -- консерванты -- консерванти -- антибиотики -- антибіотики -- антиоксиданты -- антиоксиданти -- ускорители технологических процессов -- прискорювачі технологічних процесів -- фиксаторы миоглобина -- фіксатори міоглобіну -- технологические добавки -- технологічні домішки -- список Е-номеров пищевых добавок -- список Є-номерів харчових домішок
Аннотация: Рассматриваются проблемы применения пищевых добавок в связи со здоровьем человека, классификация, принятая в Европейском сообществе, полный перечень наименований разрешенных и запрещенных к применению.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

10.


   
    Эффективное консервирование кормов [] // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 44-49 : табл.
Рубрики: Кормовиробництво--Консервування
фывфывфыв:
кормопроизводство -- консервирование -- органические консерванты -- органічні консерванти

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)