Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=круп<.>
Общее количество найденных документов : 80
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80  
1.
633/635(075.8)
Р75


   
    Рослинництво: модульний метод з тестового контролю і рейтинговою оцінкою знань студентів на ПЕОМ [] : навч. посіб. / [О. М. Куценкота ін.]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2005. - 312 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-364-131-2 : 28.60 грн, 31.20 грн
УДК
ББК 42.1я73
Рубрики: Рослинництво--Навчальні видання
фывфывфыв:
хлібні культури -- озимі зернові культури -- ярі зернові культури -- круп'яні культури -- зернові бобові культури -- корнеплоди і бульбоплоди -- прядивні культури -- баштанні культури -- Кукурудза -- Сорго -- Хміль -- Тютюн -- махорка -- кормові трави
Аннотация: Основні питання рослинництва на основі модульного методу вивчення, тестового контролю і рейтингової оцінки знань студентів на ПЕОМ.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Куценко, О.М.; Кочерга, А.А.; Бондарєва, Л.Ф.; Пипко, О.С.; Бєлова, Т.О.; Чернявський, Є.Г.; Шевніков, М.Я.; Антонець, О.А.; Філоненко, С.В.; Ляшенко, В.В.
Экземпляры всего: 5
ЧЗ (1), ВВ (3), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (1), ВВ (3), ФОНД (1)
Найти похожие

2.
331.103.1
О-61


   
    Опис найбільш вживаних професій [] / під ред. С. В. Мельника. - К. : МедіаПро, 2007. - 304 с. - ISBN 978-966-96392-5-7 : 025.00 грн
УДК
ББК 65.242.2
Рубрики: Професії--Посадові інструкції--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
рынок труда -- ринок праці -- зайнятість -- занятость -- профессиональный спрос -- професійний попит -- бухгалтер -- енергетик -- энергетик -- інженер -- инженер -- конструктор -- механік -- механик -- редактор видавництва -- редактор издательства -- директор підприємства -- директор предприятия -- директор комерційний -- директор коммерческий -- директор фінансовий -- директор финансовый -- менеджер з логістики -- менеджер по логистике -- енергоменеджер -- энергоменеджер -- менеджер з персоналу -- менеджер персонала -- менеджер з реклами -- менеджер по рекламе -- менеджер ресторану -- менеджер ресторана -- менеджер готельного господарства -- менеджер готельного хозяйства -- начальник отдела маркетинга -- начальник відділу маркетингу -- начальник отдела материально-технических поставок -- начальник відділу матеріально-технічного постачання -- начальник господарства складського -- начальник хозяйства складского -- начальник планово-економічного відділу -- начальник планово-экономического отдела -- секретар корпоративний -- секретарь корпоративный -- агрохимик -- агрохімік -- адміністратор системи інформаційних мереж -- администратор системы информационных сетей -- архитектор -- архітектор -- аудитор -- біотехнолог -- биотехнолог -- гід-перекладач -- гид-переводчик -- економіст-статистик -- экономист-статистик -- інженер системний видавничо-поліграфічного виробництва -- инженер системный издательско-полиграфического производства -- інженер-енергетик -- инженер-энергетик -- инженер-программист -- інженер-програміст -- кореспондент -- корреспондент -- практичний психолог -- практический психолог -- провізор-токсиколог -- провизор-токсиколог -- редактор фільмів -- редактор фильмов -- рекламист -- рекламіст -- технолог-видавець -- технолог-издатель -- фахівець з ландшафтного дизайну -- специалист ландшафтного дизайна -- маркетолог -- фахівець із гостинності -- специалист гостеприимства -- фахівець із готельної справи -- специалист готельного дела -- фахівець із зв'язків з громадськістю та пресою -- специалист по связям с общественностью и прессой -- фахівець ресторанної справи -- специалист ресторанного дела -- фахівець із санаторно-курортної справи -- специалист санаторно-курортного дела -- юрисконсульт -- агент нерухомості -- агент недвижимости -- агент рекламний -- агент рекламный -- агент торговый -- агент торгівельний -- агротехнік -- агротехник -- інспектор кадрів -- инспектор кадров -- мерчендайзер -- організатор з персоналу -- организатор персонала -- організатор з постачання -- организатор поставок -- організатор із збуту -- организатор сбыта -- референт -- техник по наладке и испытаниям -- технік з налагоджування та випробовувань -- технік із конфігурованої комп'ютерної системи -- техник конфигурированной компьютерной системы -- техник-электрик -- технік-електрик -- технік-землевпорядник -- техник-землеустроитель -- технік-механік сільськогосподарського виробництва -- техник-механик сельскохозяственного производства -- технік-технолог виноробства -- техник-технолог виноделия -- технік-технолог з виробництва борошняних та кондитерських виробів -- техник-технолог производства мучных и кондитерских изделий -- техник-технолог производства мясных продуктов -- технік-технолог виробництва м'ясних продуктів -- технік-технолог з виробництва молочних продуктів -- техник-технолог производства молочных продуктов -- техник-технолог по переработке плодоовощной продукции -- технік-технолог з переробки плодоовочевої продукції -- технік-технолог з технології харчування -- техник-технолог технологии питания -- технік-технолог зі зберігання та переробки зерна -- техник-технолог сохранения и переработки зерна -- фармацевт -- фахівець видавничо-поліграфічного виробництва -- специалист издательско-полиграфического производства -- фахівець з організації масового туризму -- специалист организации масового туризма -- фахівець з плодоовочівництва і виноградарства -- специалист плодоовощеводства и виноградарства -- фельдшер -- художник-конструктор (дизайнер) -- архіваріус -- архивариус -- коректор -- корректор -- круп -- крупье -- оператор копіювальних та розмножувальних машин -- оператор копировальных и множительных машин -- секретар керівника -- секретарь руководителя -- охоронник -- охранник -- рятувальник -- спасатель -- стюард -- садівник -- садовник -- дегустатор вин -- деревообробник будівельний -- деревообработчик строительный -- монтажник будівельний -- монтажник строительный -- монтажник гіпсокартонних конструкцій -- монтажник гипсокартонных конструкций -- опоряджувальник будівельний -- отделочник строительный -- робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків -- рабочий комплексного обслуживания и ремонта домов -- слесарь по ремонту технологических установок -- слюсар з ремонту технологічних установок -- точильник -- точильщик -- водій автотранспортних засобів -- водитель автотранспортных средств -- ліфтер -- лифтер -- токар (6-го розряду) -- токарь (6-го разряда)
Аннотация: Посадові інструкції робітників, службовців та керівників, які найчастіше користуються попитом на ринку праці.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Мельника, С.В. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

3.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри : Інкос, 2008. - 384 с. - Дод.: с. 363-381. - ISBN 978-966-364-648-0 : 60.00 грн, 065.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани
   
фывфывфыв:
продукція ресторану -- кейтеринг -- технологія супів -- якість продукції -- лабораторний аналіз проб -- теплова кулінарна обробка -- складання рецептур -- технологія соусів -- технологія страв з картоплі -- технологія страв з круп -- технологія страв з риби -- технологія кулінарної продукції -- технологія холодних страв -- технологія солодких страв -- технологія борошняних страв -- технологія кондитерських страв
Аннотация: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна
Экземпляры всего: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Найти похожие

4.
663/664(075.8)
Д 69


    Дорохіна, Марія Олексіївна.
    Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчові продукти--Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
холодні страви -- холодні закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп -- страви із бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів
Аннотация: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Капліна, Т.В.
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

5.
641/642(075.8)
Ш96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів
Аннотация: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

6.
633.1(075.8)
К32


    Квашук, Олена Володимирівна.
    Сучасні інтенсивні технології вирощування круп'яних культур [] : навч. посібник / О. В. Квашук. - Кам'янець-Подільський : Абетка, 2008. - 244 с. : табл., мал. - Л-ра: с. 239-243. - ISBN 978-966-2053-85-2 : 63.00 грн
УДК
ББК 42.112я73
Рубрики: Зернові культури--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
історія культури гречки -- история культуры гречихи -- хвороби гречки -- болезни гречихи -- шкідники гречки -- вредители гречихи -- технологічна карта вирощування гречки -- технологическая карта выращивания гречихи -- історія культури проса -- история культуры проса -- хвороби проса -- болезни проса -- шкідники проса -- вредители проса -- технологічна карта вирощування проса -- технологическая карта выращивания проса -- історія культури рису -- история культуры риса -- хвороби рису -- болезни риса -- шкідники рису -- вредители риса -- технологічна карта вирощування -- технологическая карта выращивания -- походження соризу -- происхождение сориза -- технологічна карта вирощування соризу -- технологическая карта выращивания сориза
Аннотация: Історія круп'яних культур, їх поширення, морфологічні і біологічні особливості та інтенсивні технології їх вирощування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

7.
349.2(477)
П22


    Пашутинський, Євген Костянтинович.
    Посадові інструкції. Побутове обслуговування населення [] / Пашутинський Є. К. - К. : КНТ, 2008. - 416 с. - (Кадри підприємства). - ISBN 978-966-373-439-2 : 72.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)305
Рубрики: Кадри--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
інструкції -- инструкции -- побутове обслуговування -- бытовое обслуживание -- Класифікатор професій -- Класификатор профессий -- керівники -- руководители -- завідувач ательє -- заведующий ателье -- завідувач будинку побуту (моди) -- заведующий дома быта (моды) -- завідувач лазні -- заведующий бани -- завідувач пральні -- заведующий прачечной -- завідувач ломбарду -- заведующий лолмбарда -- завідувач перукарні -- заведующий парикмахерской -- завідувач фотоательє -- заведующий фотоателье -- професіонали -- профессионалы -- дизайнер візажу -- дизайнер визажа -- дизайнер зачісок -- дизайнер причесок -- стильмейкер -- фахівці -- специалист -- диспетчер підприємства побутового обслуговування -- диспетчер предприятия бытового обслуживания -- товарознавець ломбарду -- товаровед ломбарда -- фахівець з перукарського мистецтва -- специалист парикмахерского искусства -- технічні службовці -- технические служащие -- контролер ломбарду -- контролер ломбарда -- приймальник пункту прокату -- приемщик пункта проката -- робітники -- рабочие -- апаратник білизняних сушильних установок -- аппаратчик бельевых сушильних установок -- апаратник хімічного чищення -- аппаратчик химической чистки -- візажист -- визажист -- гравер -- гувернер -- економка -- экономка -- косметик -- круп -- крупье -- манікюрниця -- маникюрщица -- модель -- натурник -- натурщик -- окантувальник фотовідбитків -- окантовщик фотоотпечатков -- оператор пральних машин -- оператор стиральных машин -- оформлювач вітрин -- оформитель витрин -- педикюрниця -- педикюрщица -- перукар собак -- парикмахер собак -- фотограф -- фотолаборант
Аннотация: Зразки посадових інструкцій працівників, які зайняті в галузі побутового обслуговування населення.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

8.
631(075.8)
О-75


   
    Основи агрономії [] : навч. посіб. / [І. С. Руденко [та ін.]. - Київ : Вища шк., 1977. - 317 с. : іл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 0.94 р.
УДК
ББК 4я73
Рубрики: Агрономія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
рослинництво -- будова рослини -- культурні рослини -- умови життя -- землеробство -- грунт -- грунтоутворення -- типи грунтів -- меліорація -- торфово-болотні землі -- ерозія грунтів -- бур'яни -- обробіток грунту -- живлення рослин -- добрива -- система машин -- системи землеробства -- сівозміни -- насінництво -- зернові культури -- круп'яні культури -- зернобобові культури -- коренеплоди -- бульбоплоди -- олійні культури -- прядивні культури -- кормові трави
Аннотация: Біологічні особливості, умови життя культурних рослин, властивості основних типів грунтів, засоби їх поліпшення, системи землеробства, обробки грунтів, сівозміни.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Руденко, Іван Сергійович; Веселовський, Іван Васильович; Гудзь, Володимир Павлович; Каліберда, Василь Михайлович
Экземпляры всего: 4
ВВ (4)
Свободны: ВВ (4)
Найти похожие

9.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Аннотация: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

10.
641(031)
З-80


   
    Золота енциклопедія української кухні [] / [авт.-уклад. О. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : фото кольор. - ISBN 978-617-536-129-0 : 45.00 грн
УДК
ББК 36.99(4УКР)я2
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
фывфывфыв:
українська кухня -- салати -- холодні закуски -- заливні страви -- борщі -- кулеші -- солянки -- супи -- капусняки -- страви з м'яса -- домашні ковбаси -- страви з сала -- страви з птиці -- страви з кролика -- дичина -- страви з риби -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з яєць -- страви з сиру -- страви з круп -- борошняні страви -- вареники -- галушки -- українські напої -- освіжаючі напої -- квас -- міцні напої -- киселі
Аннотация: Сотні перевірених часом та унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вірним помічником у вдосконаленні кулінарної майстерності.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кривошей, Олександр \уклад.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

11.
641(031)
К 39


    Киладзе, Елена Сергеевна.
    Практическая энциклопедия грузинской кухни [] : история, традиции, рассказы, рецепты / Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - М. : АСТ : Аркаим, 2011. - 255, [1] с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 252-255. - ISBN 978-5-17-073215-9 : 192.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ГРУ)я2
Рубрики: Кухня грузинська--Довідкові видання
фывфывфыв:
история кухни -- історія кухні -- приготовление блюд -- приготування страв -- овощные блюда -- овочеві страви -- овочеві страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- шашлык -- сладости -- солодощі -- напитки -- напої -- заготовки -- соусы
Аннотация: Традиции грузинского застолья, грузинская национальная кухня.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Полетаева, Н. В. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
641.56(031)
Б 71


   
    Блюда на пару [] : большая энциклопедия : самая полная коллекция / [сост. И. А. Михайлова]. - М. : Эксмо, 2011. - 478, [2] с. : цв.ил. - (Кулинарное искусство). - Прил.: с. 430-451. - ISBN 978-5-699-34046-0 : 142.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   Харчові продукти--Обробка теплом--Популярні видання

   
фывфывфыв:
лечебная кулинария -- пищевые продукты -- обработка теплом -- пароварка -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- голубцы -- голубці -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- вареники -- молочные блюда -- молочні страви -- десерты -- десерти
Аннотация: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Михайлова, И. А. \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

13.
633.1
К84


   
    Круп'яні культури [] / [Д. Я. Єфименко та ін.] ; за ред. І. В. Яшовського. - К. : Урожай, 1982. - 159 с. : рис., табл. - (Бібліотека агронома). - 0.65 руб.
УДК
ББК 42.112
Рубрики: Зернові культури--Крупи--Навчальні видання для підвищення кваліфікації
   
фывфывфыв:
круп'яні культури -- крупяные культуры -- гречка -- просо -- рис -- сорти -- сорта -- технологія вирощування -- технология выращивания -- розміщення в сівозмінах -- размещение в севооборотах -- обробіток грунту -- обработка почвы -- система удобрення -- система удобрения -- сівба -- посев -- бур'яни -- сорняки -- шкідники -- вредители -- насінництво -- семеноводство
Аннотация: Результати досліджень та практичний досвід по вирощуванню гречки , проса і рису.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Єфименко, Дмитро Яковлевич; Яшовський, Іван Вікторович; Лактіонов, Борис Іванович; Фрич, Іван Миколайович; Яшовський, Іван Викторович \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

14.
641.5(031)
Г 12


    Гаврилова, Анна Сергеевна.
    Русская кухня. Чудеса русской кухни [] : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия / А. С. Гаврилова. - М. : АСТ : Астрель : Полиграфиздат, 2010. - 511, [1] с. : фото цв. - (Чудо домашней кухни). - ISBN 978-5-17-064943-3 : 127.00 грн
УДК
ББК 36.997(4РОС)я2
Рубрики: Кухня російська--Рецептура--Довідкові видання; Ілюстративні видання
   
фывфывфыв:
закуски -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- творожные блюда -- сирні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- соусы -- соуси -- выпечка -- випічка -- соления -- соління -- напитки -- напої -- праздничный стол -- святковий стіл -- постная кухня -- пісна кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви
Аннотация: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

15.
581.3:633
Э 54


   
    Эмбриология зерновых и овоще-бахчевых возделываемых растений [] / [А. А. Чеботарь и др.] ; под ред. М. С. Яковлева. - Кишинев : Штиинца, 1987. - 225 с. : рис. - Лит.: с. 214-221. - Указ.: с. 222-225. - 3.80 р.
УДК
ББК 41.23
Рубрики: Сільськогосподарські культури--Ембріологія--Наукові видання
   
фывфывфыв:
микроспорогенез -- мікроспорогенез -- макроспорогенез -- гаметофиты -- гаметофіти -- макрогаметогенез -- оплодотворение -- запліднення -- эмбриогенез -- ембріогенез -- эндоспермогенез -- ендосперогенез -- хлебные культуры -- хлібні культури -- крупяные культуры -- круп'яні культури -- зернобобовые культуры -- зернобобові культури -- овощные культуры -- овочеві культури -- тыквенные культуры -- гарбузові культури -- кормовые культуры -- кормові культури
Аннотация: Научные исследования в области репродуктивного цикла важнейших групп возделываемых растений.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Чеботарь, Александр Андреевич; Челак, Валентин Радионович; Мошкович, Анна Моисеевна; Архипенко, Мария Гавриловна; Яковлев, М. С. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

16.
633/635:581(075)
К 36


    Керефов, Камбулат Наурузович.
    Биологические основы растениеводства [] : учеб. пособие / К. Н. Керефов. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Высшая школа, 1982. - 408 с. : рис., табл. - Лит.: с. 405-406. - 1.30 р.
УДК
ББК 41.2я73
Рубрики: Рослинництво--Навчальні видання для вищої школи
   Культурні рослини--Біологія--Навчальні видання для вищої школи

   Культурні рослини--Агротехніка--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
морфогенез -- органогенез -- урожайность -- врожайність -- зерновые культкры -- зернові культури -- крупяные культуры -- круп'яні культури -- зернобобовые культуры -- зернобобові культури -- картофель -- картопля -- корнеплоды -- коренеплоди -- кормовые травы -- кормові трави -- масличные культуры -- олійні культури -- прядильные культуры -- прядильні культури -- хлопчатник -- бавовник -- лен -- льон -- конопля -- коноплі -- бахчевые культур -- баштанні культури
Аннотация: Биологические процессы в культурных растениях в связи с агротехникой и формированием урожая.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

17.
631.5(075.8)
Б90


    Бугай, Самсон Митрофанович.
    Рослинництво [] : підручник / С. М. Бугай. - 3-тє вид., переробл. та допов. - К. : Вища шк., 1978. - 384 с. : мал., табл. - Л-ра: с. 380-382. - 1.20 р.
УДК
ББК 42я73
Рубрики: Рослинництво--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
хлібні злаки -- хлебные злаки -- круп'яні культури -- крупяные культуры -- зернобобові культури -- зернобобовые культуры -- коренеплоди -- корнеплоды -- бульбоплоди -- клубнеплоды -- баштанні культури -- бахчевые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- прядивні культури -- прядильные культуры -- технічні культури -- технические культуры -- кормові трави -- кормовые травы
Аннотация: Біологічні особливості та агротехніка вирощування основних сільськогосподарських культур.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

18.
Шифр: ekst/2012/6
   Журнал

Економіст [Текстььь] : ukrainian jornal. - К. : БЛІЦ-ІНФОРМ, 1904-1914, 1997 - . - ISSN 1810-3944. - Выходит ежемесячно
2012г. N 6
Содержание:
Парсяк, В. Економіка в заручницях екології: хтось має це зупинити / В. Парсяк. - С.4-5. - Л-ра в кінці ст.
Рижков, С. Економічні аспекти впровадження екологічно безпечної технології екопірогенезісу / С. Рижков, Л. Маркіна. - С.8-9. - Л-ра в кінці ст.
Заворотняя, И. Результаты экологического мониторинга и оценка влияния ОП ЮУ АЭС на окружающую среду / И. Заворотняя, В. Ким. - С.12-15. - Л-ра в кінці ст.
Гладченко, М. Універсальний комплекс технологічного обладнання для виробництва і переробки різних видів круп з високими еколого-економічними показниками / М. Гладченко, Г. Трохименко. - С.16-19. - Л-ра в кінці ст.
Харитонов, Ю. Еколого-економічні показники програми підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів закладами освіти Миколаєва / Ю. Харитонов, М. Харитонова. - С.20-21. - Л-ра в кінці ст.
Єфімова, Г. Економіко-екологічна збалансованість підприємницької діяльності як передумова сталого розвитку регіону / Г. Єфімова, Н. Гришина. - С.22-24. - Л-ра в кінці ст.
Рогов, Г. Фінансові механізми трансформації економічного зростання у сталий розвиток / Г. Рогов. - С.25-27. - Л-ра в кінці ст.
Потай, І. Концептуальні засади сталого розвитку південного регіону в контексті формування екологічної конституції землі / І. Потай. - С.28-30. - Л-ра в кінці ст.
Терьошкіна, Н. Механізм управління сталим інноваційним розвитком Миколаївського регіону / Н. Терьошкіна. - С.31-33. - Л-ра в кінці ст.
Благодатний, В. Особливості впровадження системи екологічного менеджменту в підрозділах виконавчого комітету Миколаївської міської ради / В. Благодатний. - С.34-36. - Л-ра в кінці ст.
Дромашко, Л. Екологічна складова соціально-економічного розвитку міста / Л. Дромашко, С. Доценко. - С.37-39. - Л-ра в кінці ст.
Ремешевська, І. Оцінка рівня екологічної безпеки суднобудівного підприємства в системі екологічного менеджменту / І. Ремешевська. - С.40-41. - Л-ра в кінці ст.
Вишневська, О. Еколого-орієнтований підхід у використанні та збереженні природно-ресурсного потенціалу регіону / О. Вишневська, О. Літвак. - С.42-43. - 44-45
Літвак, С. Реформування екологічного оподаткування та розробка місцевих екологічних програм - шлях до збереження навколишнього природного середовища / С. Літвак, А. Павлова. - С.44-45. - Л-ра в кінці ст.
Долин, В. Геоэкологические подходы к изучению тяжелых металлов в Николаевской городской агломерации / В. Долин, С. Смирнова. - С.46-49. - Л-ра в кінці ст.
Ревякіна, О. Екологізація процесу використання технологічних газів у суднобудуванні / О. Ревякіна, В. Смірнов. - С.50-52. - Л-ра в кінці ст.
Юдін, М. Впровадження наскрізного механізму державної регуляторної політики у сфері енергозбереження / М. Юдін. - С.53-54. - Л-ра в кінці ст.
Жукова, Г. Передумови формування економічно обгрунтованої плати за послуги, що надаються підприємствами промислового залізничного транспорту / Г. Жукова. - С.55-58. - Л-ра в кінці ст.
Чайковська, Т. Модель управління доставкою вантажів "точно в строк" / Т. Чайковська. - С.59-61. - Л-ра в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

19.


    Гладченко, М.
    Універсальний комплекс технологічного обладнання для виробництва і переробки різних видів круп з високими еколого-економічними показниками [] / М. Гладченко, Г. Трохименко // Економіст. - 2012. - N 6. - С. 16-19. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 1810-3944
Рубрики: Крупи--Ринок--Україна
Аннотация: Основні етапи переробки зерна.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Трохименко, Г.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

20.
62:658.27(075)
О-76


    Остапчук, Микола Васильович.
    Система технологій (за видами діяльності) [] : навч. посібник / М. В. Остапчук, А. І. Рибак. - К. : ЦУЛ, 2003. - 888 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 877-879. - Дод.: с. 880-886. - ISBN 966-655-063-6 : 50.50 грн
УДК
ББК 30.6я73
Рубрики: Загальна технологія--Промисловість--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
характеристика промисловості -- характеристика промышленности -- технологічний процес -- технологический процесс -- технологічна система -- технологическая система -- структура управління -- структура управления -- моделювання систем керування -- моделирование систем руководства -- модель собівартості продукції -- модель себестоимости продукции -- економічна оцінка технічного рівня -- экономическая оценка технического уровня -- подрібнювачі -- дробители -- теплові процеси -- тепловые процессы -- масообмінники -- масообменники -- сорбція -- сорбция -- кристалізація -- кристаллизация -- хімічна кінетика -- химическая кинетика -- технологія чавуну -- технология чугуна -- виробництво сталі -- производство стали -- технологія міді -- технология меди -- технологія алюмінію -- технология алюминию -- технологія магнію -- технология магнию -- технологія титану -- технология титана -- паливо -- топливо -- атомні електростанції -- атомные электростанции -- гідроелектростанції -- гидроэлектростанции -- електричні мережі -- электрические сети -- будівельні матеріали -- строительные материалы -- повітряне вапно -- воздушная известь -- технологія цементу -- технология цемента -- цегла -- кирпич -- черепиця -- кераміка -- керамика -- вироблення скла -- производство стекла -- переробка деревини -- переработка древесины -- текстильна промисловість -- текстильная промышленность -- взуттєва промисловість -- обувная промышленность -- виробництво паперу -- производство бумаги -- виробництво добрив -- производство удобрений -- пластмаси -- пластмассы -- гума -- резина -- миючі засоби -- моющие средства -- виробництво сірчаної кислоти -- производство серной кислоты -- виробництво пеніціліну -- производство пеницилина -- технологія олії -- технология подсолнечного масла -- технологія кондитерських виробів -- технология кондитерских изделий -- технологія морозива -- технология мороженого -- технологія сиру -- технология сыра -- виробництво ковбаси -- производство колбасы -- виробництво консервів -- производство консервов -- квашення плодів -- квашение плодов -- зберігання зерна -- хранение зерна -- технологія крупів -- технология круп -- виготовлення хліба -- производство хлеба -- виготовлення етилового спирту -- производство этилового спирта -- виробництво пива -- производство пива -- виробництво вина -- производство вина -- технологія цукру -- технология сахара -- виробництво крохмалю -- производство крохмала -- викиди в довкілля -- выбросы в окружающую среду -- утилізація побутових відходів -- утилизация бытовых отходов
Аннотация: Описано структуру промисловості України як складову її економіки, викладено теоретичні засади технології, її фізичні, хімічні, біологічні та технологічні закономірності, принципи виготовлення виробів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рибак, Анатолій Іванович
Экземпляры всего: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Найти похожие

 1-20    21-40   41-60   61-80  
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)