Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=норми харчування<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
331.105.44(477):614.2-053.5
З-46


   
    Здоров'я дитини - багатство країни (Інструктивно-нормативні матеріали з питань організації оздоровлення і відпочинку дітей) [] / Федер. профспілок України ; [упоряд. О. Піщейко]. - Київ : "Профінформ" ФПУ, 2006. - 96 с. - (Бібліотечка голови профспілкового комітету ; №5-6 (77-78), травень-червень 2006). - 4.68 грн
УДК
ББК 66.72(4УКР)
Рубрики: Здоров'я дітей--Україна--Керівні й законодавчі матеріали
Кл.слова (ненормированные):
оздоровлення дітей -- відпочинок дітей -- позашкільний навчальний заклад -- норми харчування -- перевезення дітей
Аннотация: Закодавчі матеріали з питань організації оздоровлення і відпочинку дітей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Піщейко, О. \упоряд.\; Федерація професійних спілок України
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

2.
613.2(075.8)
З-91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2018. - 442, [2] с. : рис., табл. - Термінолог. слов.: с.312-320. - Літ.: с. 321-322. - Дод.: с. 323-442. - ISBN 978-617-7582-90-7 : 290.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормированные):
харчування людини -- фізіологія процесів травлення -- фізіологічні функції організму -- білки -- амінокислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вітаміни -- мінеральні речовини -- норми харчування -- лікувальне харчування -- харчові продукти -- дієтичне харчування
Аннотация: Фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, вибір харчових продуктів, та складання раціонів харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)