Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=оформлення страв<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
641.55-057.86
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Шкільне харчування в сучасній Україні [] : підручник / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2017. - 117, [3] с. : табл. - ISBN 978-617-7278-78-7 : 80.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Харчування--Школярі--Навчальні видання
   Харчові продукти--Товарознавство--Технологічні процеси--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
кулінарно-технологічна обробка овочів -- товарознавчо-технологічна характеристика круп -- товарознавчо-технологічна характеристика риби -- товарознавчо-технологічна характеристика м'яса -- кулінарна обробка продуктів харчування -- технологія приготування страв -- товарознавчо-технологічна характеристика яєць -- товарознавчо-технологічна характеристика сиру -- якість страв -- оформлення страв
Аннотация: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

2.
641.55(083.12)
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Куховарська книга [] / В. О. Циганенко. - Київ : Техніка, 1994. - 206 с. : рис., табл. - ISBN 5-335-008121 : 22000.00 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Харчові продукти--Характеристика--Рецептура--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
продукти харчування -- оформлення страв -- гарячі закуски -- страви з овочів -- страви з крупів -- страви з яєць -- кондитерські вироби -- солодкі страви -- переробка продуктів харчування -- зберігання продуктів харчування
Аннотация: Вміщено багато корисних і цікавих відомостей, маленьких таємниць і порад, якими досвідчені кухарі діляться з господарками.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 5
ВВ (2), ФОНД (3)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (3)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)