Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Житомирська МЦБС (1)Житомирська ЦРБ (1)Звягельська бібліотека ЗМР (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=продукти<.>
Общее количество найденных документов : 715
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
664.02(075.8)
П 37


    Плахотін, В. Я.
    Теоретичні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич ; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 640 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615. - ISBN 966-364-175-4 : 035.20 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Характеристики--Обробка--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
кість харчових продуктів -- процеси харчових технологій -- безпека харчових продуктів -- якість харчових продуктів -- стандартизація харчових продуктів -- сертифікація харчових продуктів -- біохімія харчових виробництв -- мікробіологія харчових виробництв -- зберігання харчових продуктів -- консервування харчових продуктів
Аннотация: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Тюрікова, І.С.; Хомич, Г.П.; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

2.
664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [] : навч. посібник / [Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2005. - 496 с. : рис., табл. - Літ.: с. 485-487. - ISBN 966-364-093-6 : 35.20 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Технологічні процеси--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Технологія--Рецептура--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
сировина харчового виробництва -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія крупи -- технологія макаронних виробів -- технологія тіста -- технологія вершкового масла -- молоко -- технологія сиру -- технологія ковбасних виробів -- технологія жирів -- технологія спирту -- технологія вина -- технологія питної води -- технологія безалкогольних виробів -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія консервів
Аннотация: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І.
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Найти похожие

3.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Аннотация: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Ленчик, А.С. \худ.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

4.
613.2(075.8)
Г46


   
    Гігієна харчування з основами нутриціології [] : [підручник / В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - Киъв : Здоров'я, 1999. - 566, [2] с. : схеми, табл. - Бібліогр. в кінці глав. - ISBN 5-311-01159-9 : 36.42 грн, 23.00 грн, 36.42 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи

фывфывфыв:
харчові отруєння -- пищевые отравления -- нутриціологія -- нутрициология -- гигиена питания -- харчові продукти -- пищевые продукты
Аннотация: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Ципріян, В. І.; Ванханен, В. Д.; Ванханен, В. В.; Смолянський, Б. Л.; Ципріян, В. І. \ред.\
Экземпляры всего: 3
ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Найти похожие

5.
663/664(075)
П 63


    Посудін, Юрій Іванович.
    Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [] : навч. посіб. / Ю. І. Посудін. - Київ : Арістей, 2005. - 408 с. : кольор. іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : 44.00 грн, 63.00 грн
УДК
ББК 36-9я73 + 65.32-80я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
якість рослинної продукції -- якість молочної продукції -- якість тваринної продукції -- якість яєць -- безпека продуктів харчування -- якість меду -- методи оцінки якості -- вимірювання кольору продуктів -- спектроскопія продуктів -- вимірювання аромату -- комп'ютерні зображення якості продуктів
Аннотация: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Найти похожие

6.
664.8.047
С53


    Снежкин, Ю. Ф.
    Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; рeд. А. А. Долинский. - К. : Наукова думка, 2004. - 227 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 грн
УДК
ББК 36.816
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозберігаючі технології--Дослідження--Практичні посібники
   Харчові домішки--Властивості--Застосування--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
вторинні сировинні ресурси -- вторичные сырьевые ресурсы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові порошки -- пищевые порошки -- кінетика процесів сушки -- кинетика процессов сушки -- порошкообразные продукты -- порошкоподібні продукти
Аннотация: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,<кондитерських>, <хлібобулочних>, <м'ясомолочних><підприємств> і у <громадському харчуванні>.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

7.
323(477):327.5
С 31


    Сенченко, Н. И.
    Общество истребления - стратегическая перспектива "демократических реформ" [] / Н. И. Сенченко. - К. : МАУП, 2004. - 224 с. - (Библиотека журнала "Персонал"). - Библиогр.: с. 219-220 . - ISBN 966-608-457-0 : 007.00 грн
УДК
ББК 66.2(О)
Рубрики: Політика--Україна
   
фывфывфыв:
генетично модифіковані продукти -- геннетически модифицированные продукты -- фальсифицированные медикаменты -- фальсифіковані ліки
Аннотация: Рассмотрены причины депопуляции населения вследствие широкого употребления генномодифицированных продуктов питания, пищевых биологических добавок, лекарств и др.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

8.
614.253
Б63


   
    Биоэтика в медицине и пищевой промышленности. Необходимость и смысл нравственного поведения [] / под ред.: Джона Ходжеса, Сергея Тимченко. - Киев : Реалис, 2006. - 204 с. - Библиогр. в конце глав. - ISBN 966-96262-1-8 : 8.00 грн
УДК
ББК 51.1(4)П
Рубрики: Біоетика--Медицина--Наукові видання
   Біоетика--Харчова промисловість--Наукові видання

   
фывфывфыв:
клон -- генетические исследования -- генетичні дослідження -- медицина новонароджених -- медицина новорожденных -- ксенотрансплантация -- ксенотрансплантація -- евтаназія -- эвтаназия -- генетически модифицированные продукты -- генетично модифіковані продукти -- биоэтика -- біоетика -- клиническая генетика -- клінічна генетика
Аннотация: Материалы симпозиума по биоэтике, проведенного в Киеве в 2000 году Киевской медицинской академией последипломного образования и британскими учеными.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ходжес, Джон \ред.\; Тимченко, Сергей \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

9.
Шифр: posh/2007/6
   Журнал

Початкова школа [Текстььь]. - К. : Початкова школа, 1969 - . - ISSN 0131-5358. - Выходит ежемесячно
2007г. N 6
Содержание:
Вербицький, В. Соціально-педагогічна концепція екологічної освіти : "Сім'я - дошкільна установа - школа - позашкільний та вищий навчальні заклади" / В. Вербицький. - С.1 - 6
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, РОДИННА ПЕДАГОГІКА, СТАН ДОВКІЛЛЯ
Василенко, Г. Екологічна освіта та виховання / Г. Василенко. - С.6 - 8
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА, НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Христофор, А. Сутність і дидактичні можливості екологічного виховання / А. Христофор. - С.9 - 12
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТИ, ЕКОЛОГІЧНІ ЗНАННЯ, ЗАПОВІДНИКИ
Бондаренко, С. Виховання відповідального ставлення до свого здоров'я / С. Бондаренко. - С.12 - 14
фывфыв: ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ, ЗДОРОВ'Я ШКОЛЯРІВ, НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Пурдя, Л. Екологічна освіта і виховання молодших школярів : З досвіду Балаклійської районної станції юних натуралістів / Л. Пурдя. - С.14 - 15
фывфыв: СТАВЛЕННЯ ДО ПРИРОДИ, ПРИРОДНІ БАГАТСТВА, ЮНІ НАТУРАЛІСТИ
Павлюк, С. Екологія душі школяра - екологія природи / С. Павлюк, В. Шмаль. - С.16 - 18
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА, НАКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Дудік, Г. Формування екологічної свідомості дітей починається змалку / Г. Дудік, В. Шабликіна. - С.19 - 21
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА СВІДОМІСТЬ, ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, СТРУКТУРА ЕКОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ
Гончар, М. Карнавал осінніх барв : Урок - екскурсія в природу для учнів початкових класів / М. Гончар. - С.21 - 22
фывфыв: ПОРИ РОКУ, НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Плесовських, О. Птахи та звірі / О. Плесовських. - С.22 - 23
фывфыв: ПТАХИ, ЗВІРІ
Деркач, О. Неси добро у світ природи : Виховний захід для учнів початкових класів / О. Деркач. - С.23 - 25
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРИ, ПРИРОДА
Вербицька, О. Інтерактивні методи навчання предметів природничого циклу / О. Вербицька. - С.25 - 27. - Бібліогр. в кінці ст.
фывфыв: ДИДАКТИЧНІ ІГРИ, ПРИРОДА, ІНТЕРАКТИВНЕ НАВЧАННЯ
Гончарова, О. Екологічна освіта учнів у позашкільному закладі / О. Гончарова. - С.28 - 31
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, ЕКОЛОГІЧНА СВІДОМІСТЬ
Пуляєва, В. Пізнавальна активність у трудовій діяльності молодших школярів / В. Пуляєва. - С.32 - 33
фывфыв: ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ, ТРУДОВІ НАВЧАЛЬНІ НАВИЧКИ
Тихенко, Л. Інтегративний підхід до навчання дітей здорового способу життя / Л. Тихенко. - С.33 - 36. - Бібліогр. в кінці ст.
фывфыв: ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ, ПОЗАШКІЛЬНА ОСВІТА, ЮННАТІВСЬКИЙ РУХ
Грицина, Т. Екологічна освіта молодших школярів під час вивчення рідної мови / Т. Грицина. - С.36 - 38. - Бібліогр. в кінці ст.
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, РІДНА МОВА, МОЛОДШІ ШКОЛЯРИ
Дужук, С. Використання казки в екологічному вихованні учнів / С. Дужук. - С.38 - 39
фывфыв: ДИДАКТИЧНІ ІГРИ, ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, КАЗКА
Радченко, Т. Перші кроки до спостережень у природі / Т. Радченко. - С.40
фывфыв: ПРИРОДА, НАВКОЛИШНІЙ СВІТ
Богатир, Т. Планування гурткової еколого-натуралістичної роботи за новими програмами / Т. Богатир. - С.41 - 42
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНІ ЗНАННЯ, ПОЗАШКІЛЬНИЙ ЗАКЛАД, ПРИРОДООХОРОНА ДІЯЛЬНІСТЬ
Бабенко, В. Еколого-натуралістичне виховання школярів / В. Бабенко. - С.42 - 45
фывфыв: ПРИРОДООХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЕКОЛОГІЧНА ГРА
Ківшарь, В. Використання елементів народознавства на заняттях гуртків еколого-натуралістичного профілю / В. Ківшарь. - С.45 - 47
фывфыв: НАРОДОЗНАВСТВО, ЕКОЛОГІЯ, ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА
Жестерьова, В. Майстер-клас з біокераміки / В. Жестерьова. - С.47 - 48
фывфыв: ЛІПЛЕННЯ З ТІСТА, БІОКЕРАМІКА
Хінцинська, І. Значення вітамінів для здоров'я людини / І. Хінцинська. - С.49
фывфыв: ВІТАМІНИ, КОРИСНІ ПРОДУКТИ
Пушкар, В. Використання методів "глибинної екології" в роботі з юннатами / В. Пушкар. - С.50 - 51
фывфыв: ХУДОЖНЯ РЕПРЕЗЕНТАЦІЯ, РЕФЛЕКСІЯ, ЕКОЛОГІЧНА ІДЕНТИФІКАЦІЯ
Мазур, П. Тематичні екскурсії - перший шабель у залученні молодших школярів до натуралістичної роботи / П. Мазур. - С.52 - 53
фывфыв: ПРИРОДА, МОЛОДШІ ШКОЛЯРИ
Русан, Г. Проведення конкурсу експерименталь-дослідницьких робіт "Юний дослідник" / Г. Русан. - С.54 - 55
фывфыв: ПРИРОДОЗНАВСТВО, РОСЛИНИЙ СВІТ , ТВАРИНИЙ СВІТ
Провоторов, О. Дитяча періодика України як засіб розвитку мовленнєвої творчості школярів / О. Провоторов. - С.55 - 59
фывфыв: МОВЛЕННЄВІ ЗДІБНОСТІ, ДИТЯЧА ПЕРІОДИКА
Кучер-Томченко, Д. Акваріум як штучна водна екосистема / Д. Кучер-Томченко. - С.59 - 60
фывфыв: АКВАРІУМНІ РИБКИ, АКВАРІУМНІ РОСЛИНИ
Гуменко, Є. Риби / Є. Гуменко. - С.60 - 62
фывфыв: МОРСЬКІ КОНИКИ, ЛІТАЮЧІ РИБИ, ЕОЛІСКУС
Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ПЧЗ (1), АБ (1)
Свободны: ПЧЗ (1), АБ (1)

Держатели документа:
ЖОУНБ
Найти похожие
Перейти к описаниям статей

10.


    Хінцинська, І.
    Значення вітамінів для здоров'я людини [Текстььь] / І. Хінцинська // Початкова школа : Щомісячний науково-методичний журнал. - К. : Початкова школа, 2007. - N 6. - С. 49
Рубрики: Початкова школа --Виховна робота
   
фывфывфыв:
вітаміни -- корисні продукти

Держатели документа:
ЖОУНБ

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ПЧЗ (1), АБ (1)
Свободны: ПЧЗ (1), АБ (1)

Найти похожие

11.
664(03)
М 69


    Михальські, Торстен
    Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [] / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. - Л. : ПАІС, 2006. - 336 с. : рис., табл. - Перелік ключ. слів.: с. 321-326 . - ISBN 966-7651-44-4 : 200.00 грн
УДК
ББК 36-9я2 + 67.301.147я2
Рубрики: Харчове виробництво
   Якість продукції

   
фывфывфыв:
критерії якості -- Європейський харчовий кодекс -- стандарти на продукти харчування -- системи управління якістю -- система якості НАССР -- верифікація
Аннотация: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Ліліє, Франк; Досін, Анжеліка
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
613.2(075)
Б 40


   
    Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики:
   Раціональне харчування--Навчальні видання

   Діти--Харчування--Навчальні видання

   Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания
Аннотация: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

13.
638.1(03)
Б 61


    Білик, Е. В.
    Сучасний словник-довідник бджоляра [] / Е. В. Білик ; [пер. з рос. І.Г. Данилюка]. - Донецьк : БАО, 2006. - 703 с. : рис. - ISBN 966-338-492-1 : 024.00 грн
УДК
ББК 46.91я2
Рубрики: Бджільництво--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
утримання бджіл -- содержание пчел -- рослини-медоноси -- растения-медоносы -- продукти бджільництва -- продукты пчеловодства
Аннотация: Сезонні роботи на пасіці, пасічні будівлі, кормова база бджільництва, медоносні рослини, зимівля бджіл, лікувальні властивості продуктів бджільництва

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Данилюк, І.Г. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

14.
638.1
С 28


   
    Секрети сучасного бджільництва у запитаннях і відповідях [] / пер. з рос. І. Г. Данилюка. - Донецьк : БАО, 2007. - 320 с. : іл. - ISBN 966-338-559-6 : 016.00 грн
УДК
ББК 46.91
Рубрики: Бджільництво
   
фывфывфыв:
організація пасіки -- рослини-медоноси -- продукти бджільництва -- бджолина отрута
Аннотация: Організація роботи на пасіці, отримання та лікувальні властивості продуктів бджільництва

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Данилюк, І.Г. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

15.
638.1
П 78


   
    Продукты пчеловодства [] / сост. В. П. Забоенков. - Донецк : БАО, 2002. - 190 с. : ил. - ISBN 966-548-589-X : 006.50 грн
УДК
ББК 46.91
Рубрики: Бджільництво
   
фывфывфыв:
Продукты пчеловодства -- Продукти бджільництва -- Лекарственные свойства меда -- Лікарські властивості меду -- Прополис -- Пчелиный яд -- Бджолина отрута
Аннотация: Мед, воск, прополис, пчелиный яд, цветочная пыльца, способы их правильного сбора, хранения, транспортировки. Определение качества, сорта, разпознавание фальсификации

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Забоенков, В.П. \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

16.
336.7(075.8)
М 56


    Мещеряков, А. А.
    Фінансовий менеджмент у банках [] / А. А. Мещеряков, Л.В. Лисяк. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 208 с. - Бібліогр. в кінці розд. - Предм. покажч.: с. 198-203 . - ISBN 966-364-154-1 : 024.00 грн
УДК
ББК 65.262.10я73
Рубрики: Банківська справа
   Фінанси

   Менеджмент фінансовий

   
фывфывфыв:
стратегічне управління -- стратегическое управление -- стратегічне планування -- стратегическое планирование -- ризики -- риски -- банківська діяльність -- банковская деятельность -- банківські продукти -- банковские продукты -- кредитний портфель -- кредитный портфель -- банківські інвестиції -- банковские инвестиции
Аннотация: Актуальні питання, пов'язані з організацією фінансового менеджменту в банках.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Лисяк, Л.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

17.
332.2(477.42)
С 62


   
    Соняшникова олія: від цінності до ціни []. - Житомир : Держкомстат України, 2007. - 16 с. - 022.24 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)32
Рубрики: Економіка сільського господарства--Житомирська обл.
   ринок аграрний--харчові продукти--соняшникова олія--Житомирська обл.

   Житомирська обл.--Ринок аграрний--харчові продукти--соняшникова олія
фывфывфыв:
МІСЦЕВІ ВИДАННЯ -- СТАТИСТИКА -- ЕКСПОРТ-ІМПОРТ ЖИТОМИРЩИНИ

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Харчова промисловість 4.02.08
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

18.
339.138(075.8)
Є-41


    Єжова, Л. Ф.
    Інформаційний маркетинг [] : навч. посібник / Л. Ф. Єжова. - К. : КНЕУ, 2002. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 483-489 . - ISBN 966-574-349-X : 052.00 грн
УДК
ББК 65.050.9(2)253я73
Рубрики: Маркетинг--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
інформаційне виробництво -- информационное поизводство -- маркетингове середовище -- маркетинговая среда -- моделювання бізнесу -- моделювання маркетингу -- експертні системи -- эксперные системы -- маркетингові джослідження -- маркетинговые исследования -- управління маркетингом -- служби маркетингу -- планування маркетингу -- інформаційні продукти і послуги (ІПП) -- информационные продукты и услуги -- інформаційні фірми -- информационные фирмы -- рекламно-збутова політика -- рекламно-сбытовая политика -- інформаційний ринок -- ринок апаратних засобів України -- світовий ринок ПК -- мировой рынок ПК -- ринок програмних засобів -- рынок програмных средств -- ринок інформаційних ресурсів -- ринок інтерактивних послуг -- рынок интерактивных услуг -- ринок Інтернет-послуг -- рынок Интернет-услуг -- консалтинговые услуги -- маркетингові послуги -- ІТ-персонал -- конкурентна стратегія фірми -- конкурентная стратегия фирмы -- ціноутворення в інформаційній галузі -- ценообразование в информационной отрасли -- ціноутворення програмних продуктів -- програмні засоби маркетингу -- програмные средства маркетинга
Аннотация: Особливості маркетингу в інформаційному виробництві, на інформаційному ринку, проблеми ціноутворення і конкурентної боротьби.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

19.
664
M49


    Mehas, Kay Yockey.
    Food Science [Текст] / Kay Yockey Mehas, Sharon Lesley Rodgers. - 3rd ed. - New York, N. Y. [etc.] : Glencoe : McGraw-Hill, 1997. - 399 p. : il. - Bibliogr.: p. 374-399. - ISBN 0-02-647647-9 : 035.00 грн, 65.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Біохімія
   
фывфывфыв:
ВІТАМІНИ -- ВИТАМИНЫ -- МІНЕРАЛИ -- МИНЕРАЛЫ -- ЇЖА -- ЕДА
Аннотация: Food science is a course that has a variety of applications to your everyday life. By applying what you learn bout food and how it affects your body, you may develop a healthier lifestyle than you have had in the past. At the same time, you may find an area of this many-faceted field that you will choose to study further after you leave high school.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Rodgers, Sharon Lesley
Экземпляры всего: 2
ІН (2)
Свободны: ІН (2)
Найти похожие

20.
338.439(075.8)
С40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчові продукти--Властивості--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Аннотация: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Найти похожие

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)