Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=робоче місце бармена<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
641.87:640.432(075)
М 99


    Мялковский, О. В.
    Барное дело. Теория и практика приготовления смешанных напитков [] : учебник / Мялковский О. В. - К. : Кондор, 2012. - 362, [2] с. : табл. - Прил.: с. 359-360. - Л-ра: с. 361-362. - ISBN 978-966-2781-04-5 : 85.00 грн
УДК
ББК 36.991я73
Рубрики: Напої--Коктейлі--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
вкусо-ароматические компоненты -- смаково-ароматичні компоненти -- наполнители смешанных напитков -- наповнювачі змішаних напоїв -- сопутствующие компоненты смешанных напитков -- супутні компоненти змішаних напоїв -- модификаторы смешанных напитков -- модифікатори змішаних напоїв -- гарнирование смешанных напитков -- гарнірування змішаних напоїв -- сервировка смешанных напитков -- сервіровка змішаних напоїв -- подача смешанных напитков -- подача змішаних напоїв -- рабочее место бармена -- робоче місце бармена -- техника работы бармена -- техніка роботи бармена -- безалкогольные смешанные напитки -- безалкогольні змішані напої -- алкогольные смешанные напитки -- алкогольні змішані напої
Аннотация: Освоить профессию бармена, правила и способы приготовления, оформления и подачи смешанных напитков.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
640.43(075.8)
О-97


    Ощипок, І. М.
    Барна справа [] : навч. посіб. / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов ; Укоопспілка. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 278, [10] с. : табл., рис., кольор. іл. - (Вища освіта в Україні). - Дод.: с. 271-278. - Літ.: с. 279. - ISBN 978-617-574-104-7 : 170.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Установи громадського харчування--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
функціонування барів -- обслуговування споживачів -- матеріально-технічне забезпечення -- робоче місце бармена -- асортимент лікеро-горілчаних напоїв -- асортимент пива -- фруктово-ягідні соки -- кава -- напої -- коктейлі -- чай
Аннотация: Організація, функціонування барів, їх класифікація, матеріально-технічне забезпечення, порядок підготовки барів для обслуговування відвідувачів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пономарьов, П. Х.; Укоопспілка
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)