Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=слабоалкогольні напої<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
371.72(075)
Є41


    Єжова, Ольга Олександрівна.
    Здоровий спосіб життя [] : навч. посібник для учнів проф.-техн. училищ / О. О. Єжова ; М-во освіти і науки України, Акад. пед. наук України, Ін-т проблем виховання України. - Суми : Унів. кн., 2010. - 127 с. : рис., табл. - Дод.: с. 115-121. - Слов. термінів: с. 122-125. - ISBN 978-966-680-495-5 : 27.00 грн
УДК
ББК 51.283я722
Рубрики: Здоровий спосіб життя--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
психічне здоров'я людини -- психическое здоровье человека -- фізичне здоров'я -- физичесское здоровье -- харчування -- питание -- рухова активність -- двигательная активность -- соціальне здоров'я -- социальное здоровье -- мобільний телефон -- мобильный телефон -- шкідливі звички -- вредные привычки -- наркотики -- слабоалкогольні напої -- слабоалкогольные напитки -- лихослів'я -- сквернословие -- торгівля людьми -- торговля людьми
Аннотация: Розглянуто сучасні проблеми, що стосуються здоров'я людини та її способу життя. Приділяється увага таким актуальним питанням, як ціннісне ставлення до здоров'я, вибір продуктів харчування, вплив слабоалкогольних напоїв на організм людини, використання в спілкуваннні мобільного телефону, лихослів'я тощо.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Демчишин, М. С. \відп. за вип...\; Міністерство освіти і науки УкраїниАкадемія педагогічних наук України; Інститут проблем виховання АПН України
Экземпляры всего: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Найти похожие

2.
664+60(075)
Х22


   
    Харчова біотехнологія [] : підручник / Т. П. Пирог [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Ліра-К, 2016. - 407, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 391-401. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 185.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Біотехнологія--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
мікроорганізми харчових технологій -- молочні ферменті продукти -- ферментовані м'ясні вироби -- хлібобулочні вироби -- алкогольні напої -- слабоалкогольні напої -- безалкогольні напої -- ферментовані продукти -- мікробіота безглютенових заквасок -- ферменти мікробного походження -- біологічно активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- харчові добавки -- біологічно активні сполуки -- генетично модифіковані організми -- безпека генетично модифікованих організмів
Аннотация: Аспекти харчових біотехнологій: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях, традиційні та нові продукти мікробного синтезу.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пирог, Т. П.; Антонюк, М. М.; Скроцька, О. І.; Кігель, Н. Ф.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)