Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=теплова кулінарна обробка продуктів<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування [] : загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2015. - 197, [1] с. : табл. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
харчові продукти -- технологія громадського харчування -- теплова кулінарна обробка продуктів -- зміна жирів -- зміна вуглеводів -- зміна вмісту вітамінів -- зміна кольору продуктів -- смакові ароматичні речовини -- зберігання продуктів -- технологічна обробка -- теплова кулінарна обробка -- продукти тваринного походження -- механічна обробка круп
Аннотация: Викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

2.
664
Б87


    Брасько, Ю. М.
    Технология продуктов общественного питания [] : учеб.-практ. пособие / Ю. М. Брасько. - Киев : Центр учеб. лит., 2017. - 253, [3] с. : табл., рис. - Прил.: с. 67. - Лит.: с.255. - ISBN 978-611-01-0899-7 : 145.00 грн
УДК
ББК 36
Рубрики: Громадське харчування--Технологічні процеси--Розрахунки--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
механическая обработка продуктов -- механічна обробка продуктів -- тепловая кулинарная обработка продуктов -- теплова кулінарна обробка продуктів -- расчет расхода сырья -- розрахунок витрат сировини -- нормы взаимозаменяемости продуктов -- норми взаємозамінності продуктів -- рецептуры блюд -- рецептури блюд -- технологии блюд -- технології блюд -- нормы выхода крупнокусковых полуфабрикатов -- норми виходу великошматкових напівфабрикатів -- кулинарное использование полуфабрикатов -- кулінарне використання напівфабрикатів -- пищевые обработанные субпродукты -- харчові оброблені субпродукти -- определение количества порций изделий -- визначення кількісті порцій виробів -- определение массы нетто -- визначення маси нетто -- определение массы брутто -- визначення маси брутто -- определение выхода готовых изделий -- визначення виходу готових виробів
Аннотация: Методические рекомендации к решению задач и ситуаций различных типов по основным разделам технологии продукции общественного питания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

3.
641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування [] : загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2018. - 197, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 135.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
кулінарна обробка продуктів -- теплова кулінарна обробка продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- хімічний склад продуктів -- барникові речовини плодів -- ароматичні смакові речовини -- режим зберігання продуктів -- технологічна обробка продуктів
Аннотация: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)