Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=фруктові консерви для діабетиків<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
664.8/.9
Е26


    Евстигнеев, Геннадий Михайлович.
    Настольная книга по домашнему консервированию [] / Г. М. Евстигнеев, Д. Ж. Хенкин. - Киев : Урожай, 1989. - 176 с. : рис., табл., фот. цв. - ISBN 5-337-00411-5 : 8.00 грн
УДК
ББК 36.91я2
Рубрики: Консервування--Овочі--Довідкові видання
   Консервування--Плодоягідні культури--Довідкові видання

   Консервування--М'ясні продукти--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
консервирование -- фруктовые консервы -- фруктові консерви -- фруктовые консервы для диабетиков -- фруктові консерви для діабетиків -- овощные натуральные консервы -- овочеві натуральні консерви -- овощи соленые -- овочі солені -- овощи квашеные -- овочі квашені -- фрукты моченые -- фрукти мочені -- сушка плодов -- сушіння плодів -- кисломолочные консервы -- кисломолочні консерви -- консервирование мяса -- консервування м'яса
Аннотация: Описаны способы консервирования фруктов, ягод, овощей, мяса, молока, а также рецептура приготовления консервов из них в домашних условиях.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Хенкин, Джан Иосифович
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

2.
664.8/.9(075.8)
Т38


   
    Технологія домашнього консервування [] / [А. С. Жвалевський та ін.]. - 7-ме вид. - Київ : Техніка, 1993. - 153 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 145. - ISBN 5-335-01252-8 : 320.00 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання
   
фывфывфыв:
овочеві маринади -- мочіння фруктів -- мочіння овочів -- овочеві консерви -- компоти ягідні -- компоти фруктові -- фруктові маринади -- фрукти у фруктовому соку -- варення -- сиропи -- фруктові консерви для діабетиків -- фруктові соки -- ягідні соки -- фруктові кваси -- консервування грибів -- консервування м'яса -- м'ясні кулінарні вироби -- овочеві консерви -- туршії -- рибні продукти
Аннотация: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Жвалевський, Анатолій Сергійович; Євстигнєєв, Геннадій Михайлович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)