Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=цукристі напівфабрикати<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
664.68(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва] / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва ; Полтав. ун-т екон. і торг. - Київ : Кондор, 2016. - 496, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496. - ISBN 978-617-7278-31-2 : 240.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія виробництва--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
борошняні кондитерські вироби -- харчова цінність харчових продуктів -- сировина кондитерського виробництва -- кондитерський інвентар -- цукристі напівфабрикати -- креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- хімічні розпушувачі -- виготовлення тістечок -- виготовлення тортів
Аннотация: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кукуєва, О. М.; Полтавський університет економіки і торгівлі
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
36.991
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, В. К. Селезньов. - 2-ге вид., стер. - Київ : Техніка, 1993. - 237 с. : кол. іл., рис. - Дод.: с. 232-234. - ISBN 5-335-01244-7 : 7000.00 грн
ББК 36.991
Рубрики: Кондитерські вироби--Домашнє приготування--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
кухонний посуд, інвентар -- сировина для кондитерських виробів -- вироби із дріжджового тіста -- вироби із листкового тіста -- торти -- цукристі напівфабрикати -- жельовані фрукти -- марципан -- креми -- морозиво -- парфе -- пудинги -- варення -- діабетичні кондитерські вироби -- оформлення кондитерських виробів
Аннотация: Наведені різноманітні рецепти кондитерських виробів - від найпростіших і дешевих до складних, вигадливих.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Здобнов, Олексій Іванович; Селезньов, Віктор Кіндратович
Экземпляры всего: 5
ВВ (5)
Свободны: ВВ (5)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)