Поисковый запрос: <.>K=інгредієнти<.> |
Общее количество найденных документов : 32
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
| 663/664(075.8) С 40
Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грнББК 36-9я73 Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари Аннотация: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Завгородня, В.М.
Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) Найти похожие
|
>2. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Химия цвета мясных продуктов []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 1. - С. 36-37 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти фывфывфыв: показники якості м'яса -- показатели качества мяса -- миоглобин мяса -- міоглобін м'яса
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>3. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Чернов, Александр. Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества [] / А. Чернов> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 2. - С. 26-29 : фот. цв.
Рубрики: М'ясні продукти--Копченості фывфывфыв: безопасные копченые продукты -- безпечні копчені продукти -- ингредиенты процесса копчения -- інгредієнти процессу копчення -- чистое копчение -- чисте копчення
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>4. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Шевченко, І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 2. - С. 34-38 : фот. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти фывфывфыв: забарвлення шинки -- стабілізатори кольору
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Крижова, Ю. П. Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>5. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Шевченко, І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 3. - С. 33-34 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти фывфывфыв: якість м'ясних продуктів -- колір м'ясних продуктів
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Крижова, Ю. П. Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>6. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Никитина, Н. Мясные паштеты: особенности сырья и технологии производства [] / Н. Никитина> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Паштети--М'ясне виробництво--Технологія Паштети--М'ясне виробництво--Сировина фывфывфыв: паштеты -- паштети -- классификация паштетов -- класифікація паштетів -- игредиенты паштетов -- інгредієнти паштетів
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>7. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Сарделька "Любимая" 1 С. Рецепт от компании IGIS []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 26-27 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія фывфывфыв: колбасное производство -- ковбасне виробництво -- ингредиенты сарделек -- інгредієнти сардельок
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>8. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Крижова, Ю. П. Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [] / Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 28-29 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія фывфывфыв: інгредієнти сардельок -- бактеріальна закваска -- знижений вміст жиру
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Коваленко, С. В. Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>9. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Черноус, Ю. Инновации в полуфабрикатах [] / Ю. Черноус> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 36-39 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інноваційні технології фывфывфыв: мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- функциональные продукты -- функціональні продукти -- рецептура инновационных продуктов -- репептура інноваційних продуктів
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>10. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
| 664.1 К 84
Крутошикова, А. Подслащивающие вещества в пищевой промышленности [] = Prirodne a synteticke latky sladkej chuti / А. Крутошикова, М. Угер ; пер. со словац., ред. и предисл. И. Ф. Бугаенко. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 158 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце разд. - Предм. указ.: с. 150-155. - ISBN 5-10-001261-7 : 1.70 р.ББК 36.98 Рубрики: Харчові виробництва--Інгредієнти--Практичні посібники фывфывфыв: пищевое производство -- ингредиенты -- природные подслащивающие вещества -- природні підсолоджуючі речовини -- синтетические подслащивающие вещества -- синтетичні підсолоджуючі речовини -- сахарин -- цикламаты -- цикламати -- сахариды -- сахариди -- моносахариды -- моносахариди -- дисахариды -- дисахариди -- оксатиацинондиоксиды -- оксатіацінондіоксиди -- аспартам -- смешанные подслащивающие вещества -- змішані підсолоджуючі речовини Аннотация: Систематизированы данные по природным и синтетическим веществам, рассматриваются свойства и способы получения подслащивающих веществ, их энергетическая ценность.
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Угер, М.; Бугаенко, И. Ф. \пер., ред., авт. предисл.\
Экземпляры всего: 2 АБ (1), ВВ (1) Свободны: АБ (1), ВВ (1) Найти похожие
|
>11. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Для элитных мясных деликатесов []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти--Якість фывфывфыв: мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- деликатесные мясные продукты -- делікатесні м'ясні продукти
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>12. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Итальянская панчетта []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 38-40 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти фывфывфыв: мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- рецепты панчетты -- рецепти панчетти -- панчетта в домашних условиях -- панчетта в домашніх умовах
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>13. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Качество мясного сырья для деликатесных продуктов []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 42-43 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти--Якість фывфывфыв: мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- дефекты мяса -- дефекти м'яса
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>14. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Управление влагосвязывающей способностью мясного сырья с помощью пищевых фосфатов []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 24-25 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інгредієнти фывфывфыв: мясное производство -- ингредиенты -- пищевые фосфаты -- харчові фосфати
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>15. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Лапотко, А. Производству комбикормов - новые ориентиры [] / А. Лапотко, А. Зиновенко> // Тваринництво України. - 2018. - N 9/10. - С. 36-42 : ил.
Рубрики: Комбікорми фывфывфыв: комбикорма -- вторичные кормовые ресурсы -- вторинні кормові ресурси -- кормовые ингредиенты -- кормові інгредієнти
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Зиновенко, А. Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>16. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Производство мясных деликатесных продуктов. Пути усовершенствования от концерна "MANE" []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти фывфывфыв: мясные продукты -- ингредиенты -- элитные мясные деликатесы -- елітні м'ясні делікатеси
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>17. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Все о реакции Майяра или "вкусная" пищевая химия []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти фывфывфыв: мясные продукты -- ингредиенты -- пищевая химия -- харчова хімія
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>18. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Влагосвязующая способность - основополагающая технологическая характеристика мясного сырья []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 4. - С. 32-33 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інгредієнти фывфывфыв: мясное производство -- ингредиенты -- вода в мясе -- вода в м'ясі
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>19. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Особенности химии цвета мясных продуктов []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 3. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти фывфывфыв: колбасное производство -- ингредиенты -- цвет вареной колбасы -- колір вареної ковбаси
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
>20. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Взаимодействие порошка сыворотки, l-каррагинана и жиров, а также их влияние на физические показатели структуры и органолептические свойства различных рецептур колбасы из мяса индейки [] / Н. Зуари [и др.]> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 5. - С. 38-41 : рис., табл. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Індички--Інгредієнти фывфывфыв: колбасное производство -- индейка -- мясо индейки -- м'ясо індички
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Зуари, Насим; Айади, М. А.; Гадж-Тайеб, Сахир; Фриха, Ф.; Антиа, Х. Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
Найти похожие
|
|
|