Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Ресторанна справа -- Обслуговування<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
640.43(075.8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-ге вид. - К. : Ліра, 2012. - 386, [2] с. : іл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 65.00 грн
УДК
ББК 39.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- столовий посуд -- столовая посуда -- процес обслуговування -- процесс обслуживания -- якість обслуговування споживачів -- качество обслуживания потребителей -- технологія обслуговування споживачів -- технология обслуживаничя потребителей -- обслуговування банкетів -- обслуживание банкетов -- спеціальні форми обслуговування -- специальные формы обслуживания -- готельно-туристичні комплекси -- гостинично-туристические комплексиы -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- обслуговування студентів -- обслуживание студентов
Аннотация: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Новікова, О. В.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
640.43(075.8)
О-64


   
    Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - [2-ге вид., перероб. і допов.]. - К. : Кондор, 2012. - 556, [2] с. : табл., рис., фото.кол. - Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556. - ISBN 978-966-351-355-3 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- приміщення ресторанів -- помещение ресторанов -- столовий посуд -- столовая посуда -- класифікація меню -- классификация меню -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслужвание -- чайна церемонія -- чайна церемония -- дитячі ресторани -- детские рестораны -- ресторани готелю -- рестораны гостиниц -- обслуговування ділових заходів -- обслуживание деловых мероприятий -- обслуговування туристів -- обслуживание туристов -- обслуговування пасажирів -- обслуживание пасажиров -- організація харчування дітей -- организация питания детей -- організація харчування студентів -- организация питания студентов
Аннотация: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Мазаракі, Анатолій Антонович; П'ятницька, Ніла Олексіївна; П'ятницька, Галина Тезіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна; П'ятницька, Ніла Олексіївна \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Київський національний торговельно-економічний університет
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)