Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчові виробництва<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
621.1(075.8)
Б 48


    Березівський, П. С.
    Системи технології [] : навч. посіб. / П. С. Березівський, Н. І. Михалюк ; [за ред. П. С. Березівського]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2006. - 288 с. - Літ.: с. 286-287. - ISBN 966-364-281-5 : 32.00 грн
УДК
ББК 36.82я73
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
технологічні системи -- науково-технологічний розвиток -- система продукції рослинництва -- система кормовиробництва -- системи садівництва -- система продукції тваринництва -- технології зберігання сільськогосподарської продуції -- технології переробки сільськогосподарської продукції
Аннотация: Виробництво продукції рослинництва і тваринництва, системи технологій зберігання та її переробки.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Михалюк, Н. І.; Березівський, П. С. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Найти похожие

2.
51.23я73
О-75


    Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текстььь] : навч. посіб. / О. М. Царенко [та ін.]. - Суми : Унів. кн., 2004.
   Ч. II : Основи гігієни та безпеки харчування. - 278 с. : рис., табл. - Літ.: с. 276-278. - ISBN 966-680-162-0 : 25.00 грн
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи

   Охорона здоров'я--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
гігієна харчової продукції -- гігієна продуктів тваринництва -- гігієна продукції рослинництва -- гігієна продукції тривалого зберігання -- гігієна використання харчових добавок -- харчові отруєння -- антихарчові компоненти їжі -- гігієна харчових виробництв
Аннотация: Гігієна та безпека харчування, гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та вимоги до їх виготовлення.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Царенко, Олександр Михайлович; Машкін, Микола Іванович; Павлоцька, Лариса Федірівна; Димитрієвич, Любов Радоївна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

3.
664:547(075.8)
С44


    Скоробогатий, Ярослав Петрович.
    Харчова хімія [] : навч. посіб. / Я. П. Скоробогатий, А. В. Гузій, О. М. Заверуха. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 513, [1] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 508. - Предм. покажч.: с. 509-513. - ISBN 978-966-418-203-1 : 330.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Неорганічна хімія--Біохімія--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
хімічні елементи -- хімічні рівноваги -- хімічні властивості -- розчини -- біорганічна хімія -- спирти -- феноли -- амінокислоти -- харчові продукти -- хімія харчових речовин -- вітаміни -- мікроелементи -- макроелементи -- харчові кислоти -- харчові добавки -- харчування
Аннотация: Викладено основи загальної, неорганічної та біоорганічної хімії компонентів харчових продуктів. Розглянуто методи дослідження сировини та харчових систем, основні класи речовин - компонентів харчових продуктів, види забруднювачів харчових систем, їх вплив на людський організм.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Гузій, Андрій Володимирович; Заверуха, Олег Михайлович
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

4.
36-1я73
Л12


   
    Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств [] : учеб. пособие / [А. А. Виноградова [и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 336 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 334. - ISBN 5-10-002282-5 : 3.70 крб.
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
пищевые производства -- состав сырья -- склад сировини -- состав готовой продукции -- склад готової продукції -- производство хлеба -- виробництво хліба -- производство кондитерских изделий -- виробництво кондитерських виробів -- производство макаронных изделий -- виробництво макаронних виробів -- производство пищевых концентратов -- виробництво харчових концентратів
Аннотация: Методы анализа качества сырья для производства хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Виноградова, Антонина Алексеевна; Мелькина, Галина Михайловна; Фомичева, Лидия Алексеевна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Ковальская, Л. П. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)