Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=664.8/.9(075.8)<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
664.8/.9(075.8)
Л72


    Лозовський, Анатолій Петрович.
    Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей [] : навч. посібник / А. П. Лозовський, О. М. Іванов, Т. В. Самойленко. - Суми : Унів. кн., 2015. - 320 с. : рис., табл. - Літ.: с. 302-319. - ISBN 978-966-680-723-9 : 135.00 грн
УДК
ББК 38.721 + 36.81я73
Рубрики: Промислові підприємства--Архітектурно-будівельне проектування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові підприємства--Проектування--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
технологічне проектування підприємств -- проект будівництва -- генеральний план підприємства -- техніко-економічні розрахунки -- компонування технологічного обладнання -- компонування промислових приміщень -- технологічні схеми проектування -- підприємства переробка рослинної сировини -- підприємства переробка тваринної сировини -- підприємства консервної промисловості -- холодильні установки
Аннотация: Технологічне проектування процесів переробки сировини рослинного та тваринного походження, характеристики та оцінки традиційних та прогресивних технологій та методологій.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Іванов, Олег Михайлович; Самойленко, Тетяна Володимирівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
664.8/.9(075.8)
Т38


   
    Технологія домашнього консервування [] / [А. С. Жвалевський та ін.]. - 7-ме вид. - Київ : Техніка, 1993. - 153 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 145. - ISBN 5-335-01252-8 : 320.00 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання
   
фывфывфыв:
овочеві маринади -- мочіння фруктів -- мочіння овочів -- овочеві консерви -- компоти ягідні -- компоти фруктові -- фруктові маринади -- фрукти у фруктовому соку -- варення -- сиропи -- фруктові консерви для діабетиків -- фруктові соки -- ягідні соки -- фруктові кваси -- консервування грибів -- консервування м'яса -- м'ясні кулінарні вироби -- овочеві консерви -- туршії -- рибні продукти
Аннотация: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Жвалевський, Анатолій Сергійович; Євстигнєєв, Геннадій Михайлович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)