Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Шуляр, А. Л.$<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
636.033(075.8)
С71


   
    Спеціалізоване м'ясне скотарство [] : навч. посібник / М-во аграр. політ. та прод. України, Житомир. нац. агроеколог. ун-т, Ін-т розведення і генетики тварин ім. М. В. Зубця, Нац. акад. аграр. наук України ; [уклад. І. В. Ковальчук та ін.]. - Житомир : Полісся, 2015. - 133, [3] с. : рис., табл. - Дод.: с. 93-133. - 35.00 грн
УДК
ББК 46.0-65я73
Рубрики: М'ясне скотарство--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
місцеві видання -- местные издания -- годівля м'ясної худоби -- кормление мясного скота -- відтворення стада -- воспроизведение стада -- бонітування худоби -- бонтировки скота
Аннотация: Навчальний посібник до виконання лабораторних та практичних занять.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ковальчук, І. В. \уклад.\; Ткачук, В. П. \уклад.\; Шуляр, А. Л. \уклад.\; Ткачук, В. І. \уклад.\; Міністерство аграрної політики та продовольства України; Житомирський національний агроекологічний університет; Інститут розведення і генетики тварин імені М. В. Зубця; Національна академія аграрних наук України
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Найти похожие

2.
338.439-049.5*М
О-64


    "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (9 ; 2021 ; Житомир).
    Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року [] / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік" ; [редкол.: О. Скидан та ін.]. - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2021. - 355, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-7684-53-3 : 150.00 р.
    Содержание:
Данкевич, В. Є. Перспективи вирощування органічної продукції на присадибних ділянках населення / В. Є. Данкевич, Є. М. Данкевич. - С .71-78. - Бібліогр. в кінці ст. : рис.
Савчук, І. М. Продуктивні і забійні якості молодняку свиней за використанням різних високобілкових кормів / І. М. Савчук, Я. В. Черниш, О. О. Лавринюк. - С .98-105 : табл.
Паламарчук, Р. П. Застосування філазоніту при вирощуванні кукрудзи / Р. П. Паламарчук [та ін.]. - С .112-118. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Ковальова С. П., Ільніцька О. В., Рубан І. М.
Журавель, С. В. Вплив температурного режиму на процес культивування Dendrobaena Venet при виробництві вермикомпосту у контейнерах / С. В. Журавель [та ін.]. - С .119-129. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., рис.
Другие авторы: Кравчук М. М., Кропивницький Р. Б., Поліщук В. О.
Шуляр, А. Л. Найпопулярніші українські органічні продукти та їх виробники / А. Л. Шуляр, В. П. Ткачук, В. Ф. Андрійчук. - С .143-149. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., фот.
Пиршін, М. І. Потенціал лісогосподарських підприємств в заготівлі органічних об'єктів рослинного світу / М. І. Пиршін. - С .166-172. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Саюк, О. А. Ефективність біопрепаратів проти мікозів картоплі / О. А. Саюк, Р. М. ТрояченкоІ. О. Павлюк. - С .173-178. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., рис.
Котелевич, В. А. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки / В. А. Котелевич. - С .245-257. - Бібліогр. в кінці ст.
Валерко, Р. А. Якість питної води як фактор впливу на стан здоров'я сільського населення / Р. А. Валерко, Л. О. Герасимчук. - С .272-280. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., рис.
Тимощук, Т. М. Роль сорту у захисті рослин від хвороб за органічного виробництва / Т. М. Тимощук, Г. М. КотельницькаА. В. Дунаєвська. - С .289-293. - Бібліогр. в кінці ст.
Назарчук, О. П. Формування урожайності суцвіть ромашки лікарської за органічної технології вирощування / О. П. Назарчук, В. В. Мойсієнко. - С .298-303. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Горобець, О. В. Вивчення попиту на органічну продукцію та заходи щодо його збільшення / О. В. Горобець, А. А. Кравчук. - С .304-312. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл.
Матвійчук, Н. Г. Біологізація вирощування картоплі в короткоротаційній сівозміні Полісся / Н. Г. Матвійчук, Б. В. МатвійчукВ. Б. Ковальов. - С .312-320. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Органічне виробництво--Україна--Наукові видання
   Продовольча безпека--Україна--Наукові видання

   Житомирська область--Органічне виробництво -- Наукові видання
фывфывфыв:
місцеві видання -- сільське господарство -- агрономія -- агровиробництво -- агротехнології -- агроекологія -- тваринництво -- рослинництво -- бджільництво -- ягідництво -- лісове господарство -- фермерство
Аннотация: Сформовано за матеріалами доповідей учасників ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Містить матеріали досліджень, що розкривають проблеми і перспективи розвитку органічного виробництва, роль органічного виробництва у формуванні продовольчої безпеки, особливості органічних технологій виробництва в агрономії й тваринництві, питання маркетингу органічної продукції, вагомість системи вищої освіти у підготовці фахівців органічного виробництва тощо.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Скидан, Олег \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Радзявичюс, Гедиминас \ред.\; Рубан, І. М.; Поліщук, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік"
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Найти похожие

3.
338.439-049.5*М
О-64


. "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (9 ; 2021 ; Житомир)

    Шуляр, А. Л.
    Найпопулярніші українські органічні продукти та їх виробники [] / А. Л. Шуляр, В. П. Ткачук, В. Ф. Андрійчук // Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік". - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2021. - С. 143-149 : табл., фот. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISBN 978-617-7684-53-3
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Органічна продукція--Виробництво--Житомирська область, 21 ст.
   Органічне виробництво--Розвиток--Житомирська область, 21 ст.

   Житомирська область--Органічна продукція--Виробництво, 21 ст.
    Житомирська область--Органічне виробництво--Розвиток, 21 ст.

фывфывфыв:
органічний бізнес -- органічне виробництво -- органічна продукція -- продовольча безпека -- логотип -- сертифікація -- органік
Аннотация: [Аналіз сучасного українського ринку органічної продукції-які органічні продукти користуються найбільшим попитом населення та які виробники продукції з логотипом "Органік" працюють на теренах України].

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Скидан, Олег \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Радзявичюс, Гедиминас \ред.\; Ткачук, В. П.; Андрійчук, В. Ф.; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік"; "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція(9 ; 2021 ; Житомир)

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : КР (1)
Свободны: КР (1)

Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)