Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=безпека харчування<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.
349.41(4УКР)(03)
В 39


   
    Ветеринарія в Україні: Нормативні документи [] / упоряд. О. М. Роїна. - К. : КНТ, 2007. - 496 с. - ISBN 966-373-164-8 : 040.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)307.1я2
Рубрики: Аграрне сільськогосподарське право--Керівні й законодавчі матеріали
   
фывфывфыв:
ветеринарна практика -- ветеринарная практика -- ветеринарно-санітарний контроль -- ветеринарно-санитарный контроль -- ветеринарні препарати -- ветеринарные препараты -- ветеринарна лікарня -- ветеринарная больница -- ветеринарна лабораторія -- ветеринарная лаборатория -- безпека харчування -- безопасность питания -- охорона довкілля -- охрана окружающей среды -- карантин тварин -- карантин животных -- епізоотологія -- эпизоотология
Аннотация: Правові, організаційні та фінансові засади функціонування ветеринарної медицини.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Роїна, О.М. \упоряд.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
613.2(075.8)
О75


   
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.]. - Суми : Унів. кн., 2009. - 558 с. : рис., табл. - Дод.: с. 223-554. - Л-ра: с. 555-557. - ISBN 978-966-680-427-6 : 75.00 грн
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Охорона здоров'я--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
основи фізіології -- основы физиологии -- гігієна харчування -- гигиена питания -- система травлення -- система пищеварения -- особливості харчування за віком -- особенности питания по возрасту -- харчування різних професійних груп населення -- питание разных профессиональных групп населения -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- безпека харчування -- безопасность питания -- основні групи харчових продуктів -- основные группы пищевых продуктов -- санітарно-протиепідеміологічні правила -- санитарно-противоэпидемиологические правила -- норми інормативи в галузі харчування -- нормы и нормативы в области питания
Аннотация: Наведено будову та функції системи травлення, показано роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Розглянуто нові норми споживання, надана характеристика особливостей харчування різних вікових груп (дітей іпідлітків, людей похилого віку).

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Артеменко, Віктор Станіславович; Головко, Микола Павлович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Горбань, Віктор Григорович
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Найти похожие

3.
613:331.4(075.8)
Б40


   
    Безпека життєдіяльності, основи охорони праці [] : навч. посібник / [О. П. Яворовський та ін.] ; за заг. ред. О. П. Яворовського. - К. : Медицина, 2015. - 287, [1] с. : рис., табл., сх. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Скор.: с. 4. - Л-ра в кінці розд. - ISBN 978-617-505-452-9 : 100.00 грн
УДК
ББК 51.24я73 + 20.7я73
Рубрики: Безпека жіттєдіяльності--Навчальні видання для вищої школи
   Медичні працівники--Охорона праці--Навчальні видання для вищої школи

   Фармацевти--Охорона праці--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- безпека харчування -- безопасность питания -- охорона праці медичних працівників -- охрана труда медицинских работников -- охорона праці фармацевтів -- охрана труда фармацевтов -- інфекційні захворювання -- инфекционные заболевания -- ВІЛ-інфекція -- ВИЧ-инфекция
Аннотация: Викладено загальні питання безпеки життєдіяльності людини. Значна увага приділяється охороні праці медичних і фармацевтичних працівників.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Яворовський, О. П.; Шевцова, В. М.; Зенкіна, В. І.; Шкурко, Г. А.; Яворовський, О. П. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Найти похожие

4.


   
    Основные понятия "Барьерных" технологий [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 32-33 : рис.
Рубрики: Продовольча безпека
   М'ясні продукти

фывфывфыв:
мясные продукты -- м'ясні продукти -- безопасность питания -- безпека харчування -- безопасность мясных продуктов -- безпека м'ясних продуктів -- термическая обработка мяса -- термічна обробка м'яса


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

5.


   
    Розповсюдження лістерій та розробка засобу їх експрес-індикації [] / В. Ушкалов [та ін.] // Тваринництво України. - 2014. - N 3/4. - С. 51-54 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Патогенні бактерії--Харчування
фывфывфыв:
Listeria -- продукти харчування -- захворюваність людей лістеріозом -- полімеразна ланцюгова реакція -- безпека харчування

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ушкалов, В.; Дерябін, О.; Мачуський, О.; Ковтун, В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)