Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=біохімія яйця<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
577.1(075.3)
О-75


   
    Основи біологічної хімії тварин із зоотехнічним аналізом [] : навч. посібник / [О. В. Попов та ін.]. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Вища шк., 1986. - 246 с. : рис., табл. - Авт. зазн. на звороті тит. арк. - Дод.: с. 239-246. - 0.65 р.
УДК
ББК 45.2я723
Рубрики: Біохімія--Біохімія тварин--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
ферменти -- ферменты -- вітаміни -- витамины -- гормони -- гормоны -- обмін речовин -- обмен веществ -- біохімія крові -- биохимия крови -- біохімія молока -- биохимия молока -- біохімія яйця -- биохимия яйца -- радіаційна біохімія -- радиоционная биохимия -- зоотехнічний аналіз -- зоотехнический анализ
Аннотация: Викладено основи вчення про хімічний склад живих організмів і хімічні процеси, що лежать в основі їхньої життєдіяльності.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Попов, Олександр Васильович; Сеник, Степан Якович; Ковиндиков, Михайло Семенович; Курильова, Леонтіна Іванівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
637.5.03
Я66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посіб. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 303, [1] с. : табл., схеми, мал. - Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 164.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Фізико-хімічна біологія--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Біохімія--Властивості--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
м'ясо сільськогосподарських тварин -- біохімія м'язової тканини -- біохімія сполучних тканин -- біохімія крові -- біохімія нервової тканини -- біохімія внутрішніх органів -- біохімія ендокринних залоз -- біохімія яйця -- зміни біохімічних властивостей -- фізичні властивості м'яса -- хімічний склад м'яса -- біологічна цінність м'яса
Аннотация: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пешук, Людмила Василівна; Дроменко, Олена Борисівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)