Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=забруднювачі хімічної природи<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
664:54(075.8)
Х20


   
    Харчова хімія [] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торговлі. - Харків : Світ Книг, 2012. - 504 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-2678-07-9 : 120.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові продукти--Харчові домішки--Властивості--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
білки -- вуглеводи -- ліпіди -- вода -- мінеральні речовини -- вітаміни -- антибіотики -- харчові антиокислювачі -- харчові барвники -- харчові добавки -- модифіковані крохмалі -- хімічні забруднення -- емульгатори -- біологічні забруднення -- підсолоджувачі -- мікотоксини -- радіоактивне забруднення -- забруднювачі хімічної природи
Аннотация: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Євлаш, В. В.; Торяник, О. І.; Коваленко, В. О.; Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Экземпляры всего: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Найти похожие

2.
664:591.133:006.83(075.8)
Ф50


   
    Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.] ; М-во освіти і науки України. - Харків : Світ книг, 2016. - 531, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с.411-529. - Літ.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9 : 261.00 грн
УДК
ББК 36
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   Фізіологічні основи гігієни харчування--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
харчові продукти -- амінокислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вітаміни -- мінеральні речовини -- генетично-модифіковані продукти -- харчові добавки -- забруднювачі біологічної природи -- забруднювачі хімічної природи -- профілактика харчових захворювань
Аннотация: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Павлоцька, Лариса Федірівна; Дуденко, Ніна Василівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андроніківна; Міністерство освіти і науки України
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)