Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=кваша<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
338.43-051(477)(092)Кваша
К32


    Кваша Сергій Миколайович. Найвагоміші наукові здобутки академіка Національної академії аграрних наук України [Текстььь] : до 60-річчя від дня народження академіка НААН Кваші Сергія Миколайовича / Нац. акад. аграр. наук України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України ; [за заг. ред. С. М. Кваші ; уклад.: В. Ф. Калуга та ін.]. - Київ : Аграрна наука, 2018 - . - (Видатні особистості).
   Кн. 2 : Науково-публіцистичні нариси. - 2018. - 335, [1] с. : рис., табл., фот., мапи. - ISBN 978-966-540-536-8 : 180.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-8
Рубрики: Діячі українські--Науково-популярні видання
   
фывфывфыв:
інтерв'ю С. М. Кваші -- публікації С. М. Кваші -- продовольча безпека держави -- аграрна політика
Аннотация: Наукове видання актуальних наукових публікацій з проблем розвитку аграрної політики Сергія Миколайовича Кваші.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кваша, С. М. \ред.\; Калуга, В. Ф. \уклад.\; Литовченко, Н. В. \уклад.\; Кваша, К. С. \уклад.\; Ганоцька, О. Ю. \уклад.\; Національна академія аграрних наук України; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
641.56(=161.2)
В67


    Волков, Олексій.
    Сучасна українська кухня. Гастрономічна подорож Україною [] / Олексій Волков. - Київ : ТОВ Поліпрінт, 2021. - 240 с. - ISBN 978-617-95099-5-7 : 417.50 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання
   
фывфывфыв:
юшки -- борщі -- куліш -- тетеря -- кваша -- січеники -- гурда -- лемішка -- варенуха -- грибна підлива -- яловичина в сметані -- буженина -- печеня -- київський торт по-домашньому -- паска великодня
Аннотация: Гастрономічні історії з кожного регіону України, 30 кулінарних історій та кращих страв до 30 річчя країни.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВУ (1), ВВ (1)
Свободны: ВУ (1), ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)