Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=м'ясопереробна галузь<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
637.05:641.51:658.589](075.8)
І-66


   
    Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів [] : навч. посібник / [В. П. Славов та ін.] ; за наук. ред.: В. П. Славова та О. В. Коваленко ; М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2019. - 355, [1] с. : рис., табл., портр. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ. в кінці ст. - Дод.: с. 343-355. - Скор.: с. 5. - ISBN 978-966-485-255-2 : 180.00 грн
УДК
ББК 36.92я73 + 36.95я73
Рубрики: Харчові продукти--Інновації--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
місцеві видання -- харчова промисловість -- продовольча система -- продукція тваринництва -- м'ясопереробна галузь -- молочна промисловість
Аннотация: Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів при підготовці фахівців за напрямом "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва".

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Славов, Володимир Петрович; Коваленко, Ольга Володимирівна; Біденко, Володимир Миколайович; Дідух , Микола Ілліч; Славов, Володимир Петрович \ред.\; Коваленко, Ольга Володимирівана \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Найти похожие

2.


   
    Вплив біологічно активних сполук на стабільність жирового комплексу м'яса птиці механічного обвалювання під час зберігання [] / Л. У. Войцехівська [та ін.] // Вісник аграрної науки. - 2020. - N 9. - С. 68-74 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Птиця--М'ясне виробництво--Зберігання
фывфывфыв:
антиоксиданти -- м'ясопереробна галузь -- натуральні екстракти -- окиснювальні процеси

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Войцехівська, Л. У.; Борсолюк, Л. М.; Охріменко, Ю. І.; Вербицький, С. Б.; Шелкова, Т. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)