Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=молочні продукти<.>
Общее количество найденных документов : 29
Показаны документы с 1 по 29
1.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
фывфывфыв:
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Аннотация: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

2.
663/664(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари
Аннотация: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Завгородня, В.М.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

3.
636.083(075)
А35


   
    Аз-Буки-Веді тваринника [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. - 2-ге вид. - Житомир : Полісся, 2010. - 496 с. : рис., табл. - Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483. - ISBN 978-966-655-540-6 : 50.00 грн
УДК
ББК 45.4я73
Рубрики: Підсобні господарства--Тваринництво--Розведення і племінна справа--Годівля і утримання тварин--Навчальні видання
   Тваринництво--Навчальні видання

   Фермерське господарство--Відходи--Навчальні видання

   Сільськогосподарські тварини--Радіонукліди--Навчальні видання

   Велика рогата худоба--Навчальні видання

   Свині--Навчальні видання

   Кролі--Навчальні видання

   Нутрії--Навчальні видання

   Кури--Навчальні видання

   Гуси--Навчальні видання

   Індики--Навчальні видання

   Бджоли--Навчальні видання

   Кінологія--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
місцеві видання -- местные издания -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- кози -- козы -- вівці -- овцы -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- свині -- свиньи -- кролі -- кроли -- нутрії -- нутрии -- кури -- куры -- гуси -- качки -- утки -- індики -- индюки -- пчеловодство -- пчёлы -- собаківництво -- собаководство -- комбікорми -- комбикорма -- зелені корми -- зелёные корма -- вітамінні препарати -- витаминные препараты -- макуха -- шроти -- шроты -- м'ясні закуски -- мясные закуски -- закуски з яєць -- закуски из яиц -- молочні супи -- молочные супы -- холодні супи -- холодные супы -- м'ясні страви -- мясные блюда
Аннотация: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бурлака, В. А.; Горальський, Л. П.; Засекін, Д. А.; Скоромна, О. І.; Бурлака, В. А. \ред.\
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Найти похожие

4.
641.5(031)
П 69


   
    Практическая энциклопедия мировой кулинарии [] / [авт.-сост.: С. Е. Першина, И. Г. Ройтенберг ; ред. О. С. Черепанова ; худож. Т. В. Сырникова]. - Челябинск : Аркаим, 2010. - 140, [1] с. : цв.ил. - ISBN 978-5-8029-2660-4 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
питание история -- харчування історія -- молочные продукты -- молочні продукти -- хлеб -- пряности -- сладости -- солодощі -- чай -- кофе
Аннотация: Истоки, история и традиции кулинарии разных народов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Першина, С. Е. \авт.-сост.\; Ройтенберг, И. Г. \авт.-сост.\; Черепанова, О. С. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

5.


    Тихонова, А. В.
    Швейцарские сыроделы: у истоков российского сыроварения [] / А. В. Тихонова // Вопросы истории. - 2012. - N 3. - С. 110-119. - Примеч.: с. 118-119 . - ISSN 0042-8779
Рубрики: Сироварство--Історія--Російська імперія, 18 - 19 ст.
   Сироварство--Історія--Швейцарія

фывфывфыв:
швейцарська еміграція -- швейцарская эмиграция -- молочні продукти -- молчные продукты

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

6.
620.2:663/664(075.8)
Т 50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2010. - 729, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 120.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
зерноборошняні вироби -- зерномучные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські товари -- кондитерские товары -- смакові товари -- вкусовые товары -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- молочні продукти -- молочные продукты -- харчові жири -- пищевые жиры -- рибні товри -- рыбные товары -- яєчні товари -- яичные товары -- харчові добавки -- пищевые добавки
Аннотация: Товарознавство продовольчих товарі, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

7.
663.674(075)
О-53


    Оленев, Юрий Александрович.
    Производство мороженого [] : учебник для проф.-техн. училищ / Ю. А. Оленев, Н. Д. Зубова. - М. : Пищевая промышленность, 1977. - 229 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - 0.37 р.
УДК
ББК 36.958я73
Рубрики: Морозиво--Виробництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
качество мороженого -- якість морозива -- пищевая ценность мороженого -- харчова цінність морозива -- молочные продукты -- молочні продукти -- смеси мороженого -- суміші морозива -- приготовление вафель -- виготовлення вафель -- классификация мороженого -- класифікація морозива -- технология мороженого -- технологія морозива -- упаковка мороженого -- упаковка морозива -- реализация мороженого -- реалізація морозива -- методы исследований мороженого -- методи досліждень морозива
Аннотация: Рассмотрено сырье для производства мороженого, а также технология и оборудование.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Зубова, Надежда Дмитриевна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

8.
664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Аннотация: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

9.
637.1/3(075.8)
М11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум [] : [навч. посібник] / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2010. - 204, [4] с. : табл., рис. - Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202. - ISBN 978-966-680-525-9 : 78.00 грн
УДК
ББК 36.950я73
Рубрики: Молочна продуктивність--Практичні методи навчання--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологічні лабораторії -- микробиологические лаборатории -- підприємства молочної промисловості -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- молочнокислі бактерії -- молочнокислые бактерии -- токсикоінфекції -- токсикоинфекции -- спеціальна мікробіологія -- специальная микробиология -- мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- мікробіологічне дослідження заквасок -- микробиологическое исследование заквасок -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- мікробіологічне дослідження сиру -- микробиологическое исследование сыра -- мікробіологічне дослідження масла -- микробиологическое исследование масла
Аннотация: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бергілевич, О. М.; Кухтін, М. Д.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

10.
613.287
В19


    Васильев, Леонид Георгиевич.
    Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов [] / Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : табл. - Лит.: с. 299. - ISBN 5-10-001866-6 : 1.00 р.
УДК
ББК 51.245
Рубрики: Молочне виробництво--Гігієна--Нормативно-виробничі видання
   Молочне виробництво--Санітарний захист--Нормативно-виробничі видання

фывфывфыв:
санитарно-эпидемнологическая служба -- санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги -- производство молока -- виробництво молока -- молочные продукты -- молочні продукти -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- продукты питания -- продукти харчування -- предприятия молочной промышленности -- підприємства молочної промисловості -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- производство кисломолочных продуктов -- виробництво кисломолочних продуктів -- производство сыров -- виробництво сирів -- пищевые отравления -- харчові отруєння
Аннотация: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Абрамова-Оболенская, Н. И.; Павлов, В. А.; Павлов, В. А. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

11.
637.3
C51


   
    Cheeses of the world [Текст] / Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - New York : Rizzoli, 1993. - 255 p. - Текст: англ. - Ind.: p. 254-255. - 80000.00 крб
Примечания об особенностях:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сири--Історія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
сыры -- сироварство -- сыроделие -- французькі сири -- французские сыры -- харчові продукти -- пищевые продукты -- молочні продукти -- молочные продукты
Аннотация: The book is about cheese in all its many glorious varieties. What it looks like, what it tastes like, where it comes from, what you should do with it and why, how to choose a cheese you'll like and how best to enjoy it. It gives you an in-depth understanding of the world of cheese - the science, the smells, the succulence.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Nantet, Bernard; Rance, Patrick; Botkine, Francoise; Lyon, Ninette; Ribaut, Jeas Claude; Brody, Louise \des.\; Dieterlen, Jean-Piepre \phot.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

12.


    Бондаренко, Галина.
    Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку [] / Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнографія. - 2015. - N 5. - С. 96 - 103 . - ISSN 0130-6936
Рубрики: Кухня українська
   Харчові продукти--Україна

   Житомирська область--Кухня українська
    Житомирська область--Харчові продукти

фывфывфыв:
національні страви -- национальные блюда -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продуктові магазини -- продуктовые магазины -- народна кулінарія -- народная кулинария -- м'ясні вироби -- мясные изделия -- молочні продукти -- молочные продукты -- соління -- соления
Аннотация: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бех, Микола; Таран, Олена; Етнографія 2.04

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

13.
663/664(075.8)
Т50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2015. - 729, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 350.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
зерноборошняні вироби -- хлібобулочні вироби -- кондитерські товари -- смакові товари -- овочі -- плоди -- гриби -- молочні продукти -- харчові жири -- м'ясопродукти -- рибні товари -- яйця -- харчові добавки
Аннотация: Товарознавство з усіх груп товарів, відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

14.
664.6/.7(075.8)
Л12


   
    Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [] : навч. посібник / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 379, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - ISBN 978-617-7278-96-1 : 250.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчова промисловість--Методи аналізу--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
пивоварний солод -- оцінювання якості пива -- безалкогольні напої -- молочні продукти -- якість молока -- кисломолочні продукти -- згущені молочні консерви -- оцінювання якості м'яса -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- властивості м'ясних фаршів -- хімічний склад жирів -- хімічний склад олії -- консервована продукція
Аннотация: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Доценко, В. Ф.; Сильчук, Т. А.; Голікова, Т. П.; Корецька, І. Л.; Фурманова, Ю, П.; Доценко, В. Ф. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

15.
613.2/.3
Э15


    Эвенштейн, Зиновий Михайлович.
    Здоровье и питание [] : [заметки врача-диетолога] / З. М. Эвенштейн ; [предисл. Ф. И. Комарова]. - Москва : Знание, 1987. - 256 с. : табл. - Прил.: с. 248-254. - 0.55 р., 6.00 грн р.
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
рациональное питание -- здорове харчування -- здоровое питание -- раціональне харчування -- рациональное питание -- ожиріння -- ожирение -- молочні продукти -- молочные продукты -- овочі -- овощи -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- диетотерапия -- дієтотерапія -- харчування довгожителів -- питание долгожителей
Аннотация: Концепция сбалансированного питания, о пользе и вреде диет, рекомендации по организации питания здоровых людей в соответствии с их возрастом.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Комаров, Ф. И. \авт. предисл.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Найти похожие

16.
36.83я2
Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Сырье хлебопекарного производства [] : справ. пособие / И. М. Ройтер. - Киев : Техніка, 1972. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 189. - 0.74 р.
УДК
ББК 36.83я2
Рубрики: Харчове виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
мука -- борошно -- сахар -- цукор -- мед -- крахмал -- патока -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- жиры -- жири -- какао-бобы -- какао-боби -- какао-порошок -- кофе -- кава -- плодово-ягодное сырье -- плодово-ягідна сировина -- орехи -- горіхи -- масличные семена -- олійне насіння -- пряности -- пряності -- желирующие вещества -- желюючі речовини -- разрыхлители теста -- розпушувачі тіста
Аннотация: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

17.
637.1.022
К84


    Крусь, Галина Николаевна.
    Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности [] : учеб. пособие / Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 280 с. : рис., табл. - Лит.: с. 275. - Предм. указ.: с. 276-277. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молоко--Технології--Практичні посібники
   Молочне виробництво--Обладнання--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
молочное производство -- молочные продукты -- молочні продукти -- цельномолочные продукты -- суцільномолочні продукти -- мороженое -- морозиво -- молочные консервы -- молочні консерви -- сливочное масло -- вершкове масло -- сыры -- сири -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти
Аннотация: Общая технология молока и молочных продуктов, частная технология молочных продуктов, оборудование для их производства.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Тиняков, Владимир Георгиевич; Фофанов, Юрий Филосовович; Сурков, В. Д. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

18.
637.1/.3(075.8)
К88


    Кугенев, Петр Венедиктович.
    Практикум по молочному делу [] : учеб. пособие / П. В. Кугенев. - 6-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 224 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - ISBN 5-10-000459-2 : 0.85 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочне виробництво--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
молочное производство -- молоко -- молочные продукты -- молочні продукти
Аннотация: [Лабораторные работы по молочному делу.]

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Барабанщиков, Николай Васильевич
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

19.
637.18
Р15


    Радаева, Искра Александровна.
    Технология молочных консервов и заменителей цельного молока [] : справочник / И. А. Радаева, В. С. Гордезиани, С. П. Шулькина ; [под ред. Я. И. Костина ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 351 с. : рис., табл. - (Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов). - Прил.: с. 341-343. - Предм. указ.: с. 344-347. - Лит.: с. 348. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.965я2
Рубрики: Молочні консерви--Технології--Довідкові видання
   Молочне виробництво--Технології--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
молочные консервы -- молочные продукты -- молочні продукти -- молочное сырье -- молочна сировина -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти -- заменители молока -- замінники молока -- регенерированное молоко -- регенероване молоко
Аннотация: Справочный материал по общим процессам технологии консервирования молока.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Гордезиани, Валентина Семеновна; Шулькина, Светлана Петровна; Костин, Я. И. \ред.\; Аристова, В. П. \ред.\; Вайнберг, А. Я. \ред.\; Королева, Н. С. \ред.\; Крашенинин, П. Ф. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

20.
637.1
К 59


    Козлов, Володимир Миколайович.
    Чудовий продукт [] : бесіди про молоко / В. М. Козлов. - Київ : Техніка, 1979. - 124 с. : рис. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочне виробництво--Технології--Історія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
історія молока -- мінеральний склад молока -- молоко і дієта -- лікувальні властивості молока -- молочні продукти -- молочні консерви -- вершкове масло -- сир -- молочна кулінарія
Аннотация: Історія розвитку молочної справи, харчова цінність молочних продуктів, їх роль у харчуванні, особливості вироблення різних видів молочних продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

21.
637.12.04
З-56


    Зеньков, Александр Семенович.
    Тайны молока [] / [худож. С. А. Малишевский]. - Минск : Ураджай, 1987. - 205, [3] с. : ил. - Лит.: с. 205-206. - 10.00 грн
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молоко--Властивості--Застосування--Науково-популярні видання
   
фывфывфыв:
состав молока -- склад молока -- свойства молока -- властивості молока -- молочные продукты -- молочні продукти -- молочно-кислое брожение -- молочно-кисле бродіння -- мороженое -- морозиво -- сливки -- вершки -- сливочное масло -- вершкове масло -- твердые сыры -- тверді сири
Аннотация: Биохимические и физиологические процессы превращения организмом животного растительного сырья в основные компоненты молока - белки, жиры, и сахара, состав и свойства молока различных животных.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Малишевский, С. А. \худож.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

22.


    Синельникова, О.
    Молоко питне [] : урок із предмета "Товарознавство продовольчих товарів" / О. Синельникова // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 10. - С. 34-43
Рубрики: Товарознавство--Методика викладання--Професійно-технічні училища
фывфывфыв:
продовольчі товари -- молочні продукти

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

23.
637.1(075)
Ш13


    Шаблій, Любов Матвіївна.
    Технологія переробки молока [] : навч. посіб. / Шаблій Любов Матвіївна ; М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Кондор, 2019. - 305, [3] с. : табл., рис. - Літ.: с. 265-268. - Дод.: с. 269-305. - ISBN 978-617-7729-62-3 : 309.00 грн
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Обладнання--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
розвиток молочної промисловості -- молочні продукти в харчуванні людини -- молочна сировина -- санітарно-гігієнічні показники -- механічне обробляння молочної сировини -- молочні продукти -- теплове обробляння молочної сировини -- вакуумне обробляння молочної сировини -- питні види молока -- питні види вершків -- кисломолочні продукти -- морозиво -- молочні консерви -- натуральні сири -- пакування молока -- пакування молочних продуктів -- санітарна обробка молока -- санітарна обробка тари -- санітарна обробка обладнання
Аннотация: Історія розвитку молочної промисловості, вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Міністерство освіти і науки України; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

24.


    Єпіфанова, І. Ю.
    Управління інвестиційною привабливістю підприємств молочної галузі [] / І. Ю. Єпіфанова, Д. О. Гладка // Економіка та держава. - 2020. - N 5. - С. 64-69. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочне виробництво --Підприємства--Управління--Україна
фывфывфыв:
молочні продукти -- експорт молочної продукції -- молочна справа

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Гладка, Д. О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

25.


    Іщук, С. О.
    Розвиток молокопереробних виробництв у регіонах України: сировинний аспект [] / С. О. Іщук, О. В. Ляховська // Регіон. екон. - 2020. - N 1. - С. 42-51. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 1562-0905
Рубрики: Регіональна економіка--Україна
   Молокопереробні підприємства--Розвиток--Україна

фывфывфыв:
виробництво сирого молока -- промислова переробка -- молочні продукти -- експорт -- імпорт

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ляховська, О. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

26.


    Козак, О. А.
    Оцінка ролі та значення молокопродуктового підкомплексу для вирішення продовольчого забезпечення та національної економіки [] / О. А. Козак // Економіка АПК. - 2020. - N 11. - С. 39-51 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочне скотарство
   Молочне виробництво

фывфывфыв:
молочні продукти -- споживання молочних продуктів -- доходи молочної промисловості -- продовольча безпека

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

27.


    Karacin, O.
    Концентрації вітаміну D у молодих жінок із Туреччини з первинною дисменореєю: рандомізоване контрольоване дослідження [] / O. Karacin, I. Mutlu, M. Kose // Репродукт. ендокринологія = Reproductive Endocrinology : наук. - практ. мед. журн. - 2021. - N 5. - С. 111-118 . - ISSN 2309-4117
Рубрики: Менструальний цикл--Патології--Вітаміни--Туреччина
фывфывфыв:
дисменорея -- молочні продукти -- паратиреоїдний гормон

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Mutlu, I.; Kose, M.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)

Найти похожие

28.
36-9я73
Т50


   
    Товароведение пищевых продуктов [] : учебник / [О. Г. Бровко [и др.] ; ред. В. Е. Михайленко. - 4-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1989. - 424 с. : рис., табл. - (ВУЗ. Государственная торговля). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Алф.-предм. указ.: с. 417-421. - ISBN 5-282-00049-0 : 1.30 р.
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
товароведение -- пищевые продукты -- зерномучные продукты -- зерноборошняні продукти -- овощные продукты -- овочеві продукти -- кондитерские продукты -- кондитерські продукти -- вкусовые товары -- смакові товари -- мясные продукты -- м'ясні ппродукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- рыбные продукты -- рибні продукти -- пищевые жиры -- харчові жири
Аннотация: Химический состав, пищевая ценность и требования к качеству пищевых продуктов для приготовления пищи на предприятиях общественного питания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бровко, Ольга Гавриловна; Гордиенко, Анна Степановна; Дмитриева, Ангелина Борисовна; Донцов, В. А.; Михайленко, В. Е. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

29.
36-9я73
М35


    Матюхина, Зинаида Петровна.
    Пищевые продукты. Товароведение [] : учебник / З. П. Матюхина, Э. П. Королькова, С. П. Ащеулова. - 2-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1982. - 232 с. : рис., табл. - 0.65 р.
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
товароведение -- пищевые продукты -- овощные продукты -- овочеві продукти -- рыбные продукты -- рибні продукти -- мясные продукты -- м'ясні продукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- зерновые продукты -- зернові продукти -- кондитерские продукты -- кондитерські продукти -- вкусовые продукты -- смакові продукти
Аннотация: Пищевые продукты, используемые в качестве сырья для приготовления блюд на предприятиях общественного питания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Королькова, Эльвира Павловна; Ащеулова, Светлана Петровна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)