Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=пищевые производства<.>
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.
664(075)
О-16


   
    Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [] : підручник / В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2-е вид., переробл. і допов. - Вінниця : Нова книга, 2007. - 642 с. : рис. - Л-ра: с.633-636. - 098.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Харчове обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
харчові виробництва -- пищевые производства -- продукти харчування -- продукты питания -- склади -- склады -- обладнання для механічної переробки сировини -- оборудование для механической переработки сырья -- обладнання для проведеня теплових процесів -- оборудование для проведнния тепловых процессов -- екстрагування -- экстрагирование -- обладнання для сушіння харчових продуктів -- оборудование для сушки пищевых продуктов -- основи розрахунку хлібопекарських печей -- основы расчёта хлебопекарских печей -- обладнання для виробництва солоду -- оборудование для производства солода -- обладнання для виробництва спирту -- оборудование для производства спирта -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- обладнання пивоварного виробництва -- оборудование пивовареннного производства -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- харчова сировина -- пищевое сырьё -- технологія ремонту харчового обладнання -- технология ремонта пищевого оборудования -- стерелізатори -- стерилизаторы -- пастеризаційні установки -- пастеризационные установки
Аннотация: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Мирончук, В. Г.; Гулий, І. С.; Пушанко, М. М. ; Орлов, Л. О.; Українець, А. І.; Мирончук, В. Г. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

2.
908 (477.42)
М 19


"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція (1996 ; Малин)

    Порийчук, В. М.
    Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр. [] / В. М. Порийчук // Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р. / [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин : [б. в.], 1996. - С. 104-106. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 26.891(4УКР-4Ж)
Рубрики: Цукрове виробництво--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
   Цукровий завод--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.

фывфывфыв:
історична волинь -- харчові виробництва -- пищевые производства -- цукор -- сахар -- заводи -- заводы

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Костриця, М. Ю. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція(1996 ; Малин)
Нет сведений об экземплярах (Источник в БД не найден)

Найти похожие

3.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текстььь] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
фывфывфыв:
продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии
Аннотация: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

4.
637.1/.5.055
Н58


    Нецепляев, Сергей Владимирович.
    Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения [] / С. В. Нецепляев, А. Я. Панкратов. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 223 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 221. - ISBN 5-10-001514-4 : 0.40 р.
УДК
ББК 36.92я73 + 36.95я73
Рубрики: Харчові виробництва--Лабораторні дослідження--Навчальні видання для вищої школи
   Мікробіологія--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
пищевые производства -- пищевые продукты -- микробиология -- лабораторная аппаратура -- лабораторна апаратура -- исследование молочных продуктов -- дослідження молочних продуктів -- исследование мяса -- дослідження м'яса -- колбасных изделий -- ковбасних виробів -- микробиология консервов -- мікробіологія консервів -- микробиология яиц -- мікробіологія яєць -- микробиология рыбы -- мікробіологія риби
Аннотация: Приведены методы микробиологического исследования пищевых продуктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Панкратов, Александр Яковлевич
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

5.
637.02
К80


    Кретов, Иван Тихонович.
    Технологическое оборудование предприятий пищеконцентратной промышленности [] : учеб. пособие / И. Т. Кретов, В. М. Кравченко, А. Н. Остриков. - Воронеж : Изд-во ВГУ, 1990. - 223 с. : рис., табл. - Лит.: с. 223. - ISBN 5-7455-0315-7 : 0.45 р.
УДК
ББК 36.97-5я7
Рубрики: Харчові виробництва--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
пищевые производства -- оборудование -- оборудование для очистки сырья -- обладнання для очищення сировини -- оборудование для сортировки сырья -- обладнання для сортування сировини -- оборудование для измельчения сырья -- обладнання для подрібнення сировини -- производство брикетированных пищевых концентратов -- виробництво брикетованих харчових концентратів -- оборудование для тепловой обработки -- обладнання для теплової обробки -- сушильные установки -- сушильні установки -- упаковочное оборудование -- пакувальне обладнання -- оформление готовой продукции -- оформлення готової продукції
Аннотация: Описываются основные машины и аппараты пищеконцентратной промышленности, дается их классификация, приводятся методики расчета оборудования.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кравченко, Владимир Михайлович; Остриков, Александр Николаевич
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

6.
36-1я73
Л12


   
    Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств [] : учеб. пособие / [А. А. Виноградова [и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 336 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 334. - ISBN 5-10-002282-5 : 3.70 крб.
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
пищевые производства -- состав сырья -- склад сировини -- состав готовой продукции -- склад готової продукції -- производство хлеба -- виробництво хліба -- производство кондитерских изделий -- виробництво кондитерських виробів -- производство макаронных изделий -- виробництво макаронних виробів -- производство пищевых концентратов -- виробництво харчових концентратів
Аннотация: Методы анализа качества сырья для производства хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Виноградова, Антонина Алексеевна; Мелькина, Галина Михайловна; Фомичева, Лидия Алексеевна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Ковальская, Л. П. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

7.
36-9я722
К95


    Кутепова, Мария Александровна.
    Товароведение пищевых продуктов (для кондитеров) [] : учебник / М. А. Кутепова, З. П. Матюхина. - Москва : Высш. шк., 1989. - 160 с. : рис., табл. - Прил.: с. 152-157. - Лит.: с. 158. - ISBN 5-06-000385-X : 0.20 р.
ББК 36-9я722
Рубрики: Товарознавство--Харчові виробництва--Кондитерське виробництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
товароведение -- пищевые производства -- кондитерское производство -- состав пищевых продуктов -- склад харчових продуктів -- сырье кондитерского производства -- сировина кондитерського виробництва
Аннотация: Основы классификации и стандартизации пищевых продуктов, их химический состав, методы оценки качества и условий хранения.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Матюхина, Зинаида Петровна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)