Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=посуд<.>
Общее количество найденных документов : 110
Показаны документы с 1 по 30
 1-30    31-60   61-90   91-110 
1.
640.4(075.3)
У 76


    Усов, Владимир Васильевич.
    Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [] : учеб. пособие / В. В. Усов ; [под ред. Е. В. Росляковой]. - 4-е изд., стер. - Москва : Академия, 2006. - 416 с. : ил. - (Начальное профессиональное образование) (Общественное питание). - Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412. - ISBN 5-7695-3327-7 : 72.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація виробництва--Навчальні видання
фывфывфыв:
общественное питание -- организация производства -- производственные помещения ресторанов -- виробничі приміщення ресторанів -- буфеты -- буфети -- подсобные помещения ресторана -- підсобні приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- меню -- подача блюд -- подача страв -- подача винно-водочных напитков -- подача вино-горілчаних напоїв -- сомелье -- культура обслуживания потребителей -- культура обслуговування споживачів -- этикет за столом -- етикет за столом -- "шведский стол" -- "шведський стіл" -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- питания иностранных туристов -- харчування зарубіжних туристів
Аннотация: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рослякова, Е.В. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
738.3(477)(084)
Т45


    Титаренко, Володимир.
    Миски Поділля [] / Володимир Титаренко ; за ред. Є. Шевченка = Bowls of Podillia / Volodymyr Tytarenko. - Київ : Народні джерела, 2007. - 152 с. - ISBN 966-95170-1-9 : 31.25 грн
УДК
ББК 85.125.1(4УКР)я6
Рубрики: Художня кераміка українська--Посуд--Поділля (Україна)--Ілюстровані видання
фывфывфыв:
гончарство -- мискарське мистецтво -- подільські миски
Аннотация: Презентація одного із малодосліджених різновидів української художньої кераміки - подільської миски.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Шевченко, Є. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), МИСТ (1)
Свободны: ФОНД (1), МИСТ (1)
Найти похожие

3.
547(076.5)
К 64


    Кононський, Олексій Іванович.
    Органічна хімія. Практикум [] : навч. посібник / О. І. Кононський. - К. : Вища школа, 2002. - 248 с. : рис., табл. - Дод.: с. 237-243. - Л-ра: с. 244. - ISBN 966-642-104-6 : 14.00 грн, 13.50 грн грн
УДК
ББК 24.2я73
Рубрики: Органічна хімія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
органічні речовини -- органические вещества -- алкани -- алканы -- феноли -- фенолы -- альдегіди -- альдегиды -- оксокислоти -- оксокислоты -- вуглеводи -- углеводы -- спирти -- спирты -- аміни -- амины -- жири -- жиры -- алкалоїди -- алкалоиды -- дицукриди -- дисахариды -- поліцукриди -- полисахариды -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- фенолокислоти -- фенолокислоты -- хімічна лабораторія -- химическая лаборатория -- хімічні прилади -- химические приборы -- хімічний посуд -- химическая посуда
Аннотация: Основні методи добування органічних речовин у чистому вигляді, основи якісного та кількісного аналізу органічних сполук, ізомерія та номенклатура різних класів органічних речовин.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 7
ФОНД (2), ЧЗ (4), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ЧЗ (4), ВВ (1)
Найти похожие

4.
908(477.42)
З-45


Звягель - Новоград-Волинський: від сивої давнини до сьогодення, міжнародна науково-краєзнавча конференція (2007 ; Новоград-Волинський)

    Романчук, О. М.
    Історія і сучасний стан бондарного промислу в деяких районах Житомирського Полісся [] / О. М. Романчук // Матеріали Міжнародної науково-краєзнавчої конференції "Звягель - Новоград-Волинський: від сивої давнини до сьогодення", присвяченої 750-річчю від першої літописної згадки про місто, 3-6 лип. 2007 р. / Упр. культури і туризму Житомир. облдержадмін., Новоград-Волин. міськрада, Житомир. наук.-краєзн. т-во дослідниеків Волині, Житомир обл. ін-т післядиплом. пед. освіти, Житомир. обл. краєзн. музей ; [голов. ред. М. Ю. Костриця ; редкол.: Баженов Л. В. та ін.]. - Житомир : М. Косенко. - Т. 2. - С. 214-233. - (Науковий збірник "Велика Волинь" : праці Житомир. наук.-краєзн. т-ва дослідників Волині ; вип. 36)
УДК
ББК 26.890(4УКР-4Ж)д
Рубрики: Деревообробка--Промисли--Історія--Житомирська область
   Житомирська область--Деревообробка--Промисли--Історія
фывфывфыв:
історична Волинь -- деревообробні промисли -- бондарство -- бондарний посуд -- кадовби -- жлукта -- гарнці -- бочки -- діжечки -- бодні -- цебри -- пікна діжка -- барильця -- маснички -- ослін

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Костриця, М. Ю. \ред.\; Баженов, Л. В. \ред.\; Білоус, П. В. \ред.\; Боровець, М. П. \ред.\; Войцехівська, І. Н. \ред.\; Історія промисловості 4.02.01; Звягель - Новоград-Волинський: від сивої давнини до сьогодення, міжнародна науково-краєзнавча конференція(2007 ; Новоград-Волинський); Управління культури і туризму Житомирської обласної державної адміністрації; Новоград-Волинська міська рада; Житомирське науково-краєзавче товариство дослідників ВолиніЖитомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти; Житомирський обласний краєзнавчий музей
Нет сведений об экземплярах (Источник в БД не найден)

Найти похожие

5.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 342 с. : рис. - ISBN 978-966-364-867-5 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
ресторанні послуги -- ресторанные услуги -- торгівельні приміщення -- торговые помещения -- інтер'єр ресторану -- интерьер ресторана -- ресторанний буфет -- ресторанный буфет -- устаткування залів -- оборудование залов -- столовий посуд -- столовая посуда -- меню -- прейскурант -- підготовка до обслуговування -- подготовка к обслуживанию -- обслуговування в ресторанах -- обслуживание в ресторане -- подача страв і напоїв -- подача блюд и напитков -- банкет -- фуршет -- банкет-коктейль -- банкет чай -- буфет-фуршет-гірка -- банкет прийом "шведський стіл" -- банкет прием "шведский стол" -- спеціальне обслуговування -- специальное обслуживание -- харчування пасажирів -- питание пассажиров -- обслуговування весіль -- обслуживание свадеб -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- обслуговування виробничих підприємств -- обслуживание производственных предприятий -- харчування учнів шкіл -- питание учеников школо -- питание студентов -- харчування студентів
Аннотация: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Русавська, В.А.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

6.
663.22(075.8)
А 87


    Архипов, Виктор Витальевич.
    Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [] : учеб. пособие / В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : рис., табл. - Прил.: с.296. - ISBN 978-966-364-851-4 : 081.40 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
сомелье -- сомельє -- винный ассортимент -- винний асортимент -- классификация вин -- класифікація вин -- вина України -- вина Украины -- вина ближнего зарубежья -- вина ближнього зарубіжжя -- вина Европы -- вина Європи -- вина Нового Света -- вина Нового Світу -- вина Азии -- вина Азії -- вина Африки -- крепкие алкогольные напитки -- міцні алкогольні напої -- табачный сервис -- тютюнний сервіс -- посуда сомелье -- посуд сомельє -- энотека ресторана -- енотека ресторану -- дегустация вина -- дегустація вина
Аннотация: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Крюковская, В.Г.
Экземпляры всего: 2
АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

7.
664.68(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кондитерський посуд -- кондитерська сировина -- кондитерські напівфабрикати -- креми -- тісто -- торти -- тістечка -- вироби з черствого хліба -- стандартизація -- контроль якості -- кондитерський цех -- охорона праці -- санітарні вимоги -- протипожежні заходи
Аннотация: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Новікова, Олена Володимирівна
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

8.
640.43(075)
М 84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : рис. - Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368. - ISBN 978-966-2174-07-6 : 93.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Організація--Сервісне обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
послуга харчування -- виготовлення кулінарної продукції -- організація споживання продукції -- приміщення ресторану -- обладнання ресторанів -- ресторанний посуд -- ресторанне меню -- меблі ресторану -- сервірування столів -- ресторанне обслуговування -- подача блюд -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- кейтерингове обслуговування -- готельно-туристичне обслуговування -- обслуговування іноземних туристів -- харчування на підприємстів -- харчування учнів
Аннотация: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Новікова, О. В.
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

9.
640.432
Б 11


    Бєляєва, Алла Михайлівна.
    Усе про ресторанний бізнес [] / А. М. Бєляєва. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-481-329-4 : 31.40 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
ресторанне господарство -- ресторанний бізнес -- приміщення ресторану -- столовий посуд -- столові прибори -- столова білизна -- сервірування столів -- культура обслуговування -- барна справа -- робота офіціанта -- меню ресторану -- меню бару -- меню кафе -- робота офіціанта -- подача страв -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- обслуговування іноземних туристів -- охорона праці в репсторанних закладах -- пожежна безпека ресторану
Аннотация: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

10.
640.41(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 280 с. : рис., табл. - Дод.: с.205. - ISBN 978-611-01-0045-8 : 58.00 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання
   Ресторани--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- громадське харчування -- общественное питание -- ресторанне виробництво -- ресторанное производство -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслуживание -- бар -- кафе -- кафетерій -- кафетерий -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- постачання ресторанів -- снабжение ресторанов -- складські приміщення -- складские помещения -- структура виробництва (ресторани) -- структура производства (рестораны) -- організація виробництва (ресторани) -- организация производства (рестораны) -- ресторанний посуд -- ресторанная посуда -- кондитерський цех -- технологічна документація -- технологическая документация -- технологічні карти -- технологические карты -- їдальні -- столовые -- зберігання харчових продуктів -- хранение продуктов питания -- кухар -- повар
Аннотация: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Найти похожие

11.
904(477.42)(367)
С77


   
    Дослідження Іскоростеня 2005-2008 рр. [] / Б. А. Звіздецький [та ін.] // Матеріали Міжнародної археологічної конференції "Стародавній Іскоростень і слов'янські гради", 30 верес.-3 жовт. 2008 р. : зб. наук. праць / [редкол.: Моця О. П. (голов. ред.) та ін.]. - Коростень : Тріада С. - Т. 1. - С. 113-117. - Л-ра в кінці ст.
УДК
ББК 63.4(4УКР-4ЖИТ)
Рубрики: Археологічні дослідження--Коростень, місто (Житомирська область), 2005-2008 рр.
   Археологічні пам'ятки--Коростень, місто (Жиомирська область), 9-10 ст.

   Коростень, місто (Житомирська область)--Археологічні дослідження, 2005-2008 рр.
    Коростень, місто (Житомирська область)--Археологчн ідослідження, 2005-2008 рр.

фывфывфыв:
історична Волинь -- историческая Волынь -- городища -- оборонні споруди -- оборонительные сооружения -- гончарний посуд -- керамическая посуда -- ліпний посуд -- лепная посуда
Аннотация: Археологічні знахідки на городищах літописного Іскоростеня (місто Коростень Житомирської області) ранньослов'янського та давньоруського часу.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Моця, О. П. \ред.\; Івакін, Г. Ю. \ред.\; Магомедов, Б. В. \ред.\; Москаленко, В. В. \ред.\; Ричко, В. М. \ред.\; Звіздецький, Б. А.; Польгуй, В. І.; Петраускас, А. В.; Сірко О. В.; Осадчій, Є. М.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : КР (1)
Свободны: КР (1)

Найти похожие

12.
642.5(031)
Б44


    Беляева, Алла Михайловна.
    Энциклопедия ресторанного бизнеса [] / А. М. Беляева. - Донецк : БАО, 2009. - 544 с. : ил., табл. - Прил.: с. 502-536. - Лит.: с. 537. - ISBN 978-966-481-245-7 : 52.00 грн
УДК
ББК 36.995я2
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Організація--Популярні видання
   
фывфывфыв:
ресторанно-гостиничный бизнес -- торговые помещения ресторана -- торгові приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- обслуживание потребителей -- обслуговування споживачів -- подача блюд -- подача страв -- меню ресторана -- ресторанные блюда -- ресторанні страви -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- обслуживание приемов -- обслуговування прийомів -- пожарная безопасность ресторана -- пожежна безпека ресторана -- обслуживание иностранных туристов -- обслуговування іноземних туристів
Аннотация: Помощник всем, кто решил заняться ресторанным бизнесом и желает обучиться профессии официанта, бармена.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

13.
641.56(031)
Г 68


    Гордиевич, Дарья Ивановна.
    Суши [] : иллюстрированная энциклопедия / [Д. И. Гордиевич]. - Минск : Харвест, 2011. - 126, [2] с. : цв.ил. - Авт. зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-985-16-6308-4 : 345.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ЯПО)я2
Рубрики: Кухня--Національні традиції --Японія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кухня -- национальные традиции -- японская кухня -- японский этикет -- японський етикет -- якитори -- приготовление суши -- приготовлення суші -- традиционные японские блюда -- традиційні японські блюда -- десертные японские блюда -- японські десертні блюда -- японская кухонная посуда -- японський кухонний посуд
Аннотация: Издание содержит большое количество рецептов основных японских блюд, подробное описание процесса приготовления суши.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

14.
663.95(031)
М 18


    Малевич, Валентина Георгиевна.
    Чай [] : иллюстрированная энциклопедия / В. Г. Малевич. - Минск : Харвест, 2011. - 127, [1] с. : цв.ил. - ISBN 978-985-16-5656-7 : 345.00 грн
УДК
ББК 36.983я2
Рубрики: Смакові продукти--Чай--Популярні видання
   
фывфывфыв:
культура чайных традиций -- культура чайних традицій -- чайные домики -- чайні будиночки -- чайная посуда -- чайний посуд -- чайные ритуалы -- чайні церемонії -- атрибутика чайної церемонії -- философия чаепития -- філософія чаювання -- японські порошкові чаї -- японские порошковые чаи
Аннотация: Книга содержит материалы, дающие возможность по-новому взглянуть на древнейшее достояние китайской цивилизации - культуру чаепития.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

15.
745.51
В27


    Величко, Наина Кареновна.
    Русская роспись. Техника. Приемы. Изделия [] : [энциклопедия] / Наина Величко. - М. : АСТ-ПРЕСС КНИГА, 2011. - 223, [1] с. : цв.ил. - (Золотая библиотека увлечений). - ISBN 978-5-462-00954-9 : 328.00 грн
УДК
ББК 85.125.6
Рубрики: Художні лаки--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
русская художественная роспись -- російський художній розпис -- технология работы -- технологія роботи -- русская народная роспись -- російський народний розпис -- пермогорская роспись -- пермогорський розпис -- хохломская роспись -- хохломський розпис -- мензенская роспись -- мензенський розпис -- городецкая роспись -- городецький розпис -- сувениры -- сувеніри -- аксессуары -- аксесуари -- посуда -- посуд -- росписная мебель -- розписні меблі -- художественные лаки
Аннотация: [О русской художественной росписи и о технологии работы с деревянной поверхностью].

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
МИСТ (1)
Свободны: МИСТ (1)
Найти похожие

16.
542.231(03)
П 68


    Правдин, Павел Васильевич.
    Лабораторные приборы и оборудование из стекла и фарфора [] : справ. издание / П. В. Правдин. - М. : Химия, 1988. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 5-7245-0045-0 : 1.40 р.
УДК
ББК 24я2 + 35.434я2
Рубрики: Хімія--Лабораторні дослідження--Прилади--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
соединительные элементи -- з'єднувальні елементи -- шлифы -- шліфи -- краны -- крани -- пробирки -- пробірки -- колбы -- колби -- фильтры -- фільтри -- мерная посуда -- мірний посуд -- измерительные приборы -- вимірювальні прилади -- препаративные лаборатории -- препаративні лабораторії -- испарители -- випаровувачі -- газоанализаторы -- газоаналізатори
Аннотация: Характеристики отечественных и зарубежных стекол, посуды и аппаратуры для проведения массообменных процессов и для количественного и качественного анализа веществ.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1)
Найти похожие

17.
640.43(075.8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-ге вид. - К. : Ліра, 2012. - 386, [2] с. : іл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 65.00 грн
УДК
ББК 39.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- столовий посуд -- столовая посуда -- процес обслуговування -- процесс обслуживания -- якість обслуговування споживачів -- качество обслуживания потребителей -- технологія обслуговування споживачів -- технология обслуживаничя потребителей -- обслуговування банкетів -- обслуживание банкетов -- спеціальні форми обслуговування -- специальные формы обслуживания -- готельно-туристичні комплекси -- гостинично-туристические комплексиы -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- обслуговування студентів -- обслуживание студентов
Аннотация: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Новікова, О. В.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

18.
640.43(075.8)
О-64


   
    Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - [2-ге вид., перероб. і допов.]. - К. : Кондор, 2012. - 556, [2] с. : табл., рис., фото.кол. - Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556. - ISBN 978-966-351-355-3 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- приміщення ресторанів -- помещение ресторанов -- столовий посуд -- столовая посуда -- класифікація меню -- классификация меню -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслужвание -- чайна церемонія -- чайна церемония -- дитячі ресторани -- детские рестораны -- ресторани готелю -- рестораны гостиниц -- обслуговування ділових заходів -- обслуживание деловых мероприятий -- обслуговування туристів -- обслуживание туристов -- обслуговування пасажирів -- обслуживание пасажиров -- організація харчування дітей -- организация питания детей -- організація харчування студентів -- организация питания студентов
Аннотация: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Мазаракі, Анатолій Антонович; П'ятницька, Ніла Олексіївна; П'ятницька, Галина Тезіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна; П'ятницька, Ніла Олексіївна \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Київський національний торговельно-економічний університет
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

19.
641.5
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - К. : Кондор, 2011. - 249, [3] с. : табл., рис. - Дод.: с. 246-249. - ISBN 978-966-351-336-2 : 48.00 грн
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кухонний посуд -- кухонная посуда -- східні солодощі -- восточные сладости -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- вафельне тісто -- вафельное тесто -- марципан -- жельовані фрукти -- желированные фрукты -- креми -- кремы -- суфле -- солодкі страви -- сладкие блюда -- варення -- варенье -- желе -- сиропи -- сиропы -- оформлення кондитерських виробів -- оформление кондитерских изделий
Аннотация: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Здобнов, Олександр Іванович; Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

20.
24.1
П 69


   
    Практикум по общей химии [] : учеб. пособие / под ред.: Е. М. Соколовской, О. С. Зайцева. - 3-е изд., перераб. и доп. - М. : Изд-во Моск. ун-та, 1981. - 400 с. : рис., табл. - Лит.: с. 397-398. - 1.60 р.
ББК 24.1
Рубрики: Загальна хімія--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
научный эксперимент -- науковий експеримент -- химическая лаборатория -- хімічна лабораторія -- электрические нагревательные приборы -- електричні нагрівальні прилади -- центрифуги -- мерная посуда -- мірний посуд -- дистиллированная вода -- дистильована вода -- микроскопия -- мікроскопія -- термометры -- термометри -- методы очистки веществ -- методи очищення речовин -- химический эквивалент -- хімічний еквівалент -- химические реакции -- хімічні реакції -- буферные растворы -- буферні розчини -- гидролиз солей -- гідроліз солей -- коллоидные растворы -- колоїдні розчини -- комплексные соединения -- комплексні сполуки -- галогены -- галогени -- сполуки елементів -- соединения элементов
Аннотация: Экспериментальные задания по основным законам химии, общим закономерностям химических реакций, химии элементов, качественному анализу.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Соколовская, Е. М. \ред.\; Зайцев, О. С. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

21.
54(03)
Т 48


    Ткач, Василь Павлович.
    Довідник з хімії [] / В. П. Ткач, А. І. Шаповалов. - К. : Рад. шк., 1980. - 144 с. : мал., табл., іл. - Дод.: с. 134-140. - Л-ра: с. 140. - 0.65 р.
УДК
ББК 24я2
Рубрики: Хімія--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
хімічні елементи -- химические элементы -- неорганічні речовини -- неорганические вещества -- розрахункові задачі -- расчетные задачи -- органічні сполуки -- органические соединения -- харчові продукти -- пищевые продукты -- хімічні виробництва -- химические производства -- мінеральні добрива -- минеральные удобрения -- мікродобрива -- микроудобрения -- хімічний посуд -- химическая посуда -- реактиви -- реактивы
Аннотация: Хімічні терміни, поняття й закони, основні відомості про видатних хіміків, а також про будову і властивості атомів, молекул, речовин тощо.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шаповалов, Анатолій Іванович
Экземпляры всего: 3
ЧЗ (1), БГ (1), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (1), БГ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

22.
24.4
К 80


   Крешков, Анатолий Павлович

    Основы аналитической химии [Текстььь] : [в 3 кн.] : учебник / А. П. Крешков ; [ред. Л. Н. Овсянникова]. - М. : Химия, 1976 - 1977.
   Кн. 1 : Теоретические основы. Качественный анализ. - 4-е изд., перераб. - 472 с. : рис., табл. - Лит.: с. 460. - Предм. указ.: с. 461-472. - 1.47 р.
ББК 24.4
Рубрики: Аналітична хімія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
химические реакции -- хімічні реакції -- реакции осаждения -- реакції осадження -- комплексные соединения -- комплексні сполуки -- окислительно-восстановительные реакции -- окислювально-відновні реакції -- качественные реакции -- якісні реакції -- реактивы -- реактиви -- химическая посуда -- хімічний посуд -- периодический закон -- періодичний закон -- группы катионов -- групи катіонів -- группы анионов -- групи аніонів
Аннотация: Теоретические основы аналитической химии, методы и техника качественного анализа.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Овсянникова, Л. Н. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

23.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 340, [2] с. : фото, рис. - ISBN 978-611-01-0289-6 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
послуги ресторанного господарства -- торгівельні приміщення -- столовий посуд -- обслуговування споживачів -- організація банкетів -- організація прийомів -- спеціальні види послуг -- прогресивні технології обслуговування -- організація громадського харчування
Аннотация: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Русавська, Валентина Андріївна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

24.
738.3
Щ63


    Щербак, Василь Артемович.
    Сучасна українська майоліка [] / Василь Щербак. - К. : Наук. думка, 1974. - 191 с. : іл. - Бібліогр.: с. 181-190. - 2.33 р.
УДК
ББК 85.125.15
Рубрики: Кераміка українська--Історія--УРСР, 20 ст.--Ілюстровані видання
   
фывфывфыв:
українська художня кераміка -- украинская художественная керамика -- декоративно-ужитковий посуд -- декоративно-прикладная посуда -- скульптура малих форм -- скульптура малых форм -- архітектурно-ужиткова майоліка -- архитектурно-прикладная майолика
Аннотация: Про українську майоліку (названа також глазурованим фаянсом або глазурованою теракотою) - пресовану керамічну плитку з кольоровою основою, покриту прозорою або непрозорою глазур'ю, на яку нанесений яскравий малюнок.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
МИСТ (1)
Свободны: МИСТ (1)
Найти похожие

25.


    Щербань, О.
    Форми і призначення глиняних друшляків у культурі харчування українців [] / О. Щербань // Народна творчість та етнографія. - 2013. - N 5. - С. 101-107. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 0130-6936
Рубрики: Звичаї і обряди--Україна
фывфывфыв:
глиняний посуд -- друшляк -- дірчава миска

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

26.
641/642(075.3)
Д71


    Доцяк, Віра Сисоївна.
    Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [] : підручник / В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - К. : Вища шк., 1998. - 519 с. : рис., табл., фото. кол. - Дод.: с. 513-517. - ISBN 5-11-004724-3 : 21.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   Громадське харчування--Кулінарія--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
підприємства масового харчування -- організація обслуговуванння відвідувачів -- столовий посуд -- цінність продуктів харчування -- овочеві страви -- грибні страви -- рибні страви -- м'ясні страви -- молочні страви -- кулінарна обробка продуктів -- бульйони -- гарячі страви -- холодні закуски -- гарячі закуски -- десертні страви -- напої -- пунш -- крюшон
Аннотация: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

27.


    Сауляк, Б.
    Вироби з дерева в господарстві та побуті українців Поділля кінця XIX початку ХХ століття [] / Б. Сауляк // Народна творчість та етнографія. - 2013. - N 6. - С. 134-139. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 0130-6936
Рубрики: Етнографія--Історія--Україна
фывфывфыв:
бондарний посуд -- знаряддя праці -- меблі

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

28.
Шифр: arhe/2014/2
   Журнал

Археологія [Текстььь]. - К. : Ін-т археол. НАН України, 1989 - . - ISSN 0235-3490. - Выходит ежеквартально
2014г. N 2
Содержание:
Отрощенко, В. В. З приводу генези цист бережнівсько-маївської зрубної культури / В. В. Отрощенко. - С.3-17. - Л-ра в кінці ст.
Снитко, І. О. Харктер і динаміка економічних стосунків Олівії з містами Іонії в VI - V ст. до н. е. та початок формування внутрішньо-понтійського ринку / І. О. Снитко. - С.17-28. - Л-ра в кінці ст.
Шейко, І. М. До питання про технологію виробництва та використання глиняних світильників / І. М. Шейко. - С.29-35. - Л-ра в кінці ст.
Пеляшенко, К. Ю. Ліпний посуд із поховань скіфського часу Дніпро-Донецького Лісостепу / К. Ю. Пеляшенко. - С.36-50. - Л-ра в кінці ст.
Володарець-Урбанович, Я. В. Проблеми вивчення гончарних осередків типу Балка Канцерка / Я. В. Володарець-Урбанович. - С.51-59. - Л-ра в кінці ст.
Остапенко, М. А. Скіфська антропоморфна стела із Запоріжжя / М. А. Остапенко, І. В. Панченко. - С.60-64. - Л-ра в кінці ст.
Русяєва, А. С. Список імен на чорнолаковій чашці з некрополя Олівії / А. С. Русяєва, А. В. Івченко. - С.65-74. - Л-ра в кінці ст.
Шабанов, С. Б. Склянний глек "кельнського типу" з колекції Центрального музею Тавриди (м. Сімферополь) / С. Б. Шабанов. - С.74-79. - Л-ра в кінці ст.
Храпунов, І. М. Підбійна могила з похованнями III - IV ст. з могильника Нейзац / І. М. Храпунов. - С.80-91. - Л-ра в кінці ст.
Аксьонов, В. С. Поховання з візантійською пряжкою типу Корінф з Нетайлівського могильника салтово-маяцької культури / В. С. Аксьонов. - С.91-98. - Л-ра в кінці ст.
Хоружа, М. В. Поховання в дромосі катакомб Верхньосалтівського могильника / М. В. Хоружа. - С.99-109. - Л-ра в кінці ст.
Горбаненко, С. А. Рільництво у носіїв боршевської культуои / С. А. Горбаненко. - С.110-120. - Л-ра в кінці ст.
Кулатова, І. М. Археололгічні дослідження І. А. Зарецького на Полтавщині / І. М. Кулатова, О. Б. Супруненко. - С.121-129. - Л-ра в кінці ст.
Отрощенко, В. В. До ювілею Софії Станіславівни Березанської / В. В. Отрощенко. - С.130-131. - Л-ра в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ФП (1)
Свободны: ФП (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

29.
Шифр: ntte/2014/5
   Журнал

Народна творчість та етнографія [Текстььь]. - К. : Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 1925 - . - ISSN 01306936. - Выходит раз в два месяца
2014г. N 5
Содержание:
Ткаченко, Віктор. Писанкарство та писанки села Гладковичі на Овруччині в першій чверті ХХ століття (за архівними матеріалами) / В. Ткаченко. - С.35-42. - Л-ра в кінці ст., етнографічні гуртки, Волинський центральний музей, музейні колекції писанок, писанкарство Житомирщини,
Мовна, У. Стрітенська свічка: український обрядовий контекст та рольові функції / У. Мовна. - С.6-14. - Л-ра в кінці ст.
Щербак, І. Закарпаття у ХХ столітті: погляд очевидця / І. Щербак. - С.14-19. - Л-ра в кінці ст.
Гусаков, В. Суспільний погляд на іритаційне будівництво як спільну справу (із центральноазійської традиції) / В. Гусаков. - С.20-27. - Л-ра в кінці ст.
Щербань, О. Глиняний посуд у традиційній культурі харчування українців через призму наукового дослідження Варвари Щелковської / О. Щербань. - С.28-34. - Л-ра в кінці ст.
Полек, Т. Історія досліджень сільської молоді у слов'янських країнах / Т. Полек. - С.43-47. - Л-ра в кінці ст.
Ганус, Д. Обряди забезпечення майбутнього багатства дитини під час хрестин у населення західноукраїнського пограниччя / Д. Ганус. - С.48-53. - Л-ра в кінці ст.
Іванчишин, В. З історії вивчення каменотесного промислу на Східному Поділлі (XIX - початок ХХ століття) / В. Іванчишин. - С.54-59. - Л-ра в кінці ст.
Головко, О. Історіографія проблем міжетнічної взаємодії на українсько-молдовському пограниччі / О. Головко. - С.60-68. - Л-ра в кінці ст.
Борисенко, В. Монографічне дослідження одного села (із архівної спадщини вченого Василя Пастущина (1889 - 1958)) / В. Борисенко. - С.69-71. - Л-ра в кінці ст.
Пастущин, В. Дрочево Берестейського району на Поліссі (монографія) / В. Пастущин. - С.72-108. - Л-ра в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

30.


    Пеляшенко, К. Ю.
    Ліпний посуд із поховань скіфського часу Дніпро-Донецького Лісостепу [] / К. Ю. Пеляшенко // Археологія. - 2014. - N 2. - С. 36-50. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 0235-3490
Рубрики: Скіфо-сарматська культура--Ліпний посуд
   Похоронні обряди--Історія--Дніпро-Донецький Лісостеп, 6 - 5 ст. до н. е.

фывфывфыв:
кераміка -- скіфський час -- поховання

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ФП (1)
Свободны: ФП (1)

Найти похожие

 1-30    31-60   61-90   91-110 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)