Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Житомирська МЦБС (1)Житомирська ЦРБ (1)Звягельська бібліотека ЗМР (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=продукти<.>
Общее количество найденных документов : 713
Показаны документы с 1 по 30
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
1.
664.02(075.8)
П 37


    Плахотін, В. Я.
    Теоретичні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич ; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 640 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615. - ISBN 966-364-175-4 : 035.20 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Характеристики--Обробка--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
кість харчових продуктів -- процеси харчових технологій -- безпека харчових продуктів -- якість харчових продуктів -- стандартизація харчових продуктів -- сертифікація харчових продуктів -- біохімія харчових виробництв -- мікробіологія харчових виробництв -- зберігання харчових продуктів -- консервування харчових продуктів
Аннотация: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Тюрікова, І.С.; Хомич, Г.П.; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

2.
664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [] : навч. посібник / [Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2005. - 496 с. : рис., табл. - Літ.: с. 485-487. - ISBN 966-364-093-6 : 35.20 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Технологічні процеси--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Технологія--Рецептура--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
сировина харчового виробництва -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія крупи -- технологія макаронних виробів -- технологія тіста -- технологія вершкового масла -- молоко -- технологія сиру -- технологія ковбасних виробів -- технологія жирів -- технологія спирту -- технологія вина -- технологія питної води -- технологія безалкогольних виробів -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія консервів
Аннотация: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І.
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Найти похожие

3.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Аннотация: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Ленчик, А.С. \худ.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

4.
613.2(075.8)
Г46


   
    Гігієна харчування з основами нутриціології [] : [підручник / В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - Киъв : Здоров'я, 1999. - 566, [2] с. : схеми, табл. - Бібліогр. в кінці глав. - ISBN 5-311-01159-9 : 36.42 грн, 23.00 грн, 36.42 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи

фывфывфыв:
харчові отруєння -- пищевые отравления -- нутриціологія -- нутрициология -- гигиена питания -- харчові продукти -- пищевые продукты
Аннотация: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Ципріян, В. І.; Ванханен, В. Д.; Ванханен, В. В.; Смолянський, Б. Л.; Ципріян, В. І. \ред.\
Экземпляры всего: 3
ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Найти похожие

5.
663/664(075)
П 63


    Посудін, Юрій Іванович.
    Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [] : навч. посіб. / Ю. І. Посудін. - Київ : Арістей, 2005. - 408 с. : кольор. іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : 44.00 грн, 63.00 грн
УДК
ББК 36-9я73 + 65.32-80я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
якість рослинної продукції -- якість молочної продукції -- якість тваринної продукції -- якість яєць -- безпека продуктів харчування -- якість меду -- методи оцінки якості -- вимірювання кольору продуктів -- спектроскопія продуктів -- вимірювання аромату -- комп'ютерні зображення якості продуктів
Аннотация: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Найти похожие

6.
664.8.047
С53


    Снежкин, Ю. Ф.
    Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; рeд. А. А. Долинский. - К. : Наукова думка, 2004. - 227 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 грн
УДК
ББК 36.816
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозберігаючі технології--Дослідження--Практичні посібники
   Харчові домішки--Властивості--Застосування--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
вторинні сировинні ресурси -- вторичные сырьевые ресурсы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові порошки -- пищевые порошки -- кінетика процесів сушки -- кинетика процессов сушки -- порошкообразные продукты -- порошкоподібні продукти
Аннотация: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,<кондитерських>, <хлібобулочних>, <м'ясомолочних><підприємств> і у <громадському харчуванні>.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

7.
323(477):327.5
С 31


    Сенченко, Н. И.
    Общество истребления - стратегическая перспектива "демократических реформ" [] / Н. И. Сенченко. - К. : МАУП, 2004. - 224 с. - (Библиотека журнала "Персонал"). - Библиогр.: с. 219-220 . - ISBN 966-608-457-0 : 007.00 грн
УДК
ББК 66.2(О)
Рубрики: Політика--Україна
   
фывфывфыв:
генетично модифіковані продукти -- геннетически модифицированные продукты -- фальсифицированные медикаменты -- фальсифіковані ліки
Аннотация: Рассмотрены причины депопуляции населения вследствие широкого употребления генномодифицированных продуктов питания, пищевых биологических добавок, лекарств и др.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

8.
614.253
Б63


   
    Биоэтика в медицине и пищевой промышленности. Необходимость и смысл нравственного поведения [] / под ред.: Джона Ходжеса, Сергея Тимченко. - Киев : Реалис, 2006. - 204 с. - Библиогр. в конце глав. - ISBN 966-96262-1-8 : 8.00 грн
УДК
ББК 51.1(4)П
Рубрики: Біоетика--Медицина--Наукові видання
   Біоетика--Харчова промисловість--Наукові видання

   
фывфывфыв:
клон -- генетические исследования -- генетичні дослідження -- медицина новонароджених -- медицина новорожденных -- ксенотрансплантация -- ксенотрансплантація -- евтаназія -- эвтаназия -- генетически модифицированные продукты -- генетично модифіковані продукти -- биоэтика -- біоетика -- клиническая генетика -- клінічна генетика
Аннотация: Материалы симпозиума по биоэтике, проведенного в Киеве в 2000 году Киевской медицинской академией последипломного образования и британскими учеными.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ходжес, Джон \ред.\; Тимченко, Сергей \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

9.
Шифр: posh/2007/6
   Журнал

Початкова школа [Текстььь]. - К. : Початкова школа, 1969 - . - ISSN 0131-5358. - Выходит ежемесячно
2007г. N 6
Содержание:
Вербицький, В. Соціально-педагогічна концепція екологічної освіти : "Сім'я - дошкільна установа - школа - позашкільний та вищий навчальні заклади" / В. Вербицький. - С.1 - 6
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, РОДИННА ПЕДАГОГІКА, СТАН ДОВКІЛЛЯ
Василенко, Г. Екологічна освіта та виховання / Г. Василенко. - С.6 - 8
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА, НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Христофор, А. Сутність і дидактичні можливості екологічного виховання / А. Христофор. - С.9 - 12
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТИ, ЕКОЛОГІЧНІ ЗНАННЯ, ЗАПОВІДНИКИ
Бондаренко, С. Виховання відповідального ставлення до свого здоров'я / С. Бондаренко. - С.12 - 14
фывфыв: ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ, ЗДОРОВ'Я ШКОЛЯРІВ, НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Пурдя, Л. Екологічна освіта і виховання молодших школярів : З досвіду Балаклійської районної станції юних натуралістів / Л. Пурдя. - С.14 - 15
фывфыв: СТАВЛЕННЯ ДО ПРИРОДИ, ПРИРОДНІ БАГАТСТВА, ЮНІ НАТУРАЛІСТИ
Павлюк, С. Екологія душі школяра - екологія природи / С. Павлюк, В. Шмаль. - С.16 - 18
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА, НАКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Дудік, Г. Формування екологічної свідомості дітей починається змалку / Г. Дудік, В. Шабликіна. - С.19 - 21
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА СВІДОМІСТЬ, ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, СТРУКТУРА ЕКОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ
Гончар, М. Карнавал осінніх барв : Урок - екскурсія в природу для учнів початкових класів / М. Гончар. - С.21 - 22
фывфыв: ПОРИ РОКУ, НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Плесовських, О. Птахи та звірі / О. Плесовських. - С.22 - 23
фывфыв: ПТАХИ, ЗВІРІ
Деркач, О. Неси добро у світ природи : Виховний захід для учнів початкових класів / О. Деркач. - С.23 - 25
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРИ, ПРИРОДА
Вербицька, О. Інтерактивні методи навчання предметів природничого циклу / О. Вербицька. - С.25 - 27. - Бібліогр. в кінці ст.
фывфыв: ДИДАКТИЧНІ ІГРИ, ПРИРОДА, ІНТЕРАКТИВНЕ НАВЧАННЯ
Гончарова, О. Екологічна освіта учнів у позашкільному закладі / О. Гончарова. - С.28 - 31
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, ЕКОЛОГІЧНА СВІДОМІСТЬ
Пуляєва, В. Пізнавальна активність у трудовій діяльності молодших школярів / В. Пуляєва. - С.32 - 33
фывфыв: ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ, ТРУДОВІ НАВЧАЛЬНІ НАВИЧКИ
Тихенко, Л. Інтегративний підхід до навчання дітей здорового способу життя / Л. Тихенко. - С.33 - 36. - Бібліогр. в кінці ст.
фывфыв: ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ, ПОЗАШКІЛЬНА ОСВІТА, ЮННАТІВСЬКИЙ РУХ
Грицина, Т. Екологічна освіта молодших школярів під час вивчення рідної мови / Т. Грицина. - С.36 - 38. - Бібліогр. в кінці ст.
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, РІДНА МОВА, МОЛОДШІ ШКОЛЯРИ
Дужук, С. Використання казки в екологічному вихованні учнів / С. Дужук. - С.38 - 39
фывфыв: ДИДАКТИЧНІ ІГРИ, ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, КАЗКА
Радченко, Т. Перші кроки до спостережень у природі / Т. Радченко. - С.40
фывфыв: ПРИРОДА, НАВКОЛИШНІЙ СВІТ
Богатир, Т. Планування гурткової еколого-натуралістичної роботи за новими програмами / Т. Богатир. - С.41 - 42
фывфыв: ЕКОЛОГІЧНІ ЗНАННЯ, ПОЗАШКІЛЬНИЙ ЗАКЛАД, ПРИРОДООХОРОНА ДІЯЛЬНІСТЬ
Бабенко, В. Еколого-натуралістичне виховання школярів / В. Бабенко. - С.42 - 45
фывфыв: ПРИРОДООХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЕКОЛОГІЧНА ГРА
Ківшарь, В. Використання елементів народознавства на заняттях гуртків еколого-натуралістичного профілю / В. Ківшарь. - С.45 - 47
фывфыв: НАРОДОЗНАВСТВО, ЕКОЛОГІЯ, ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА
Жестерьова, В. Майстер-клас з біокераміки / В. Жестерьова. - С.47 - 48
фывфыв: ЛІПЛЕННЯ З ТІСТА, БІОКЕРАМІКА
Хінцинська, І. Значення вітамінів для здоров'я людини / І. Хінцинська. - С.49
фывфыв: ВІТАМІНИ, КОРИСНІ ПРОДУКТИ
Пушкар, В. Використання методів "глибинної екології" в роботі з юннатами / В. Пушкар. - С.50 - 51
фывфыв: ХУДОЖНЯ РЕПРЕЗЕНТАЦІЯ, РЕФЛЕКСІЯ, ЕКОЛОГІЧНА ІДЕНТИФІКАЦІЯ
Мазур, П. Тематичні екскурсії - перший шабель у залученні молодших школярів до натуралістичної роботи / П. Мазур. - С.52 - 53
фывфыв: ПРИРОДА, МОЛОДШІ ШКОЛЯРИ
Русан, Г. Проведення конкурсу експерименталь-дослідницьких робіт "Юний дослідник" / Г. Русан. - С.54 - 55
фывфыв: ПРИРОДОЗНАВСТВО, РОСЛИНИЙ СВІТ , ТВАРИНИЙ СВІТ
Провоторов, О. Дитяча періодика України як засіб розвитку мовленнєвої творчості школярів / О. Провоторов. - С.55 - 59
фывфыв: МОВЛЕННЄВІ ЗДІБНОСТІ, ДИТЯЧА ПЕРІОДИКА
Кучер-Томченко, Д. Акваріум як штучна водна екосистема / Д. Кучер-Томченко. - С.59 - 60
фывфыв: АКВАРІУМНІ РИБКИ, АКВАРІУМНІ РОСЛИНИ
Гуменко, Є. Риби / Є. Гуменко. - С.60 - 62
фывфыв: МОРСЬКІ КОНИКИ, ЛІТАЮЧІ РИБИ, ЕОЛІСКУС
Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ПЧЗ (1), АБ (1)
Свободны: ПЧЗ (1), АБ (1)

Держатели документа:
ЖОУНБ
Найти похожие
Перейти к описаниям статей

10.


    Хінцинська, І.
    Значення вітамінів для здоров'я людини [Текстььь] / І. Хінцинська // Початкова школа : Щомісячний науково-методичний журнал. - К. : Початкова школа, 2007. - N 6. - С. 49
Рубрики: Початкова школа --Виховна робота
   
фывфывфыв:
вітаміни -- корисні продукти

Держатели документа:
ЖОУНБ

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ПЧЗ (1), АБ (1)
Свободны: ПЧЗ (1), АБ (1)

Найти похожие

11.
664(03)
М 69


    Михальські, Торстен
    Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [] / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. - Л. : ПАІС, 2006. - 336 с. : рис., табл. - Перелік ключ. слів.: с. 321-326 . - ISBN 966-7651-44-4 : 200.00 грн
УДК
ББК 36-9я2 + 67.301.147я2
Рубрики: Харчове виробництво
   Якість продукції

   
фывфывфыв:
критерії якості -- Європейський харчовий кодекс -- стандарти на продукти харчування -- системи управління якістю -- система якості НАССР -- верифікація
Аннотация: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Ліліє, Франк; Досін, Анжеліка
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
613.2(075)
Б 40


   
    Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики:
   Раціональне харчування--Навчальні видання

   Діти--Харчування--Навчальні видання

   Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания
Аннотация: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

13.
638.1(03)
Б 61


    Білик, Е. В.
    Сучасний словник-довідник бджоляра [] / Е. В. Білик ; [пер. з рос. І.Г. Данилюка]. - Донецьк : БАО, 2006. - 703 с. : рис. - ISBN 966-338-492-1 : 024.00 грн
УДК
ББК 46.91я2
Рубрики: Бджільництво--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
утримання бджіл -- содержание пчел -- рослини-медоноси -- растения-медоносы -- продукти бджільництва -- продукты пчеловодства
Аннотация: Сезонні роботи на пасіці, пасічні будівлі, кормова база бджільництва, медоносні рослини, зимівля бджіл, лікувальні властивості продуктів бджільництва

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Данилюк, І.Г. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

14.
638.1
С 28


   
    Секрети сучасного бджільництва у запитаннях і відповідях [] / пер. з рос. І. Г. Данилюка. - Донецьк : БАО, 2007. - 320 с. : іл. - ISBN 966-338-559-6 : 016.00 грн
УДК
ББК 46.91
Рубрики: Бджільництво
   
фывфывфыв:
організація пасіки -- рослини-медоноси -- продукти бджільництва -- бджолина отрута
Аннотация: Організація роботи на пасіці, отримання та лікувальні властивості продуктів бджільництва

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Данилюк, І.Г. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

15.
638.1
П 78


   
    Продукты пчеловодства [] / сост. В. П. Забоенков. - Донецк : БАО, 2002. - 190 с. : ил. - ISBN 966-548-589-X : 006.50 грн
УДК
ББК 46.91
Рубрики: Бджільництво
   
фывфывфыв:
Продукты пчеловодства -- Продукти бджільництва -- Лекарственные свойства меда -- Лікарські властивості меду -- Прополис -- Пчелиный яд -- Бджолина отрута
Аннотация: Мед, воск, прополис, пчелиный яд, цветочная пыльца, способы их правильного сбора, хранения, транспортировки. Определение качества, сорта, разпознавание фальсификации

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Забоенков, В.П. \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

16.
336.7(075.8)
М 56


    Мещеряков, А. А.
    Фінансовий менеджмент у банках [] / А. А. Мещеряков, Л.В. Лисяк. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 208 с. - Бібліогр. в кінці розд. - Предм. покажч.: с. 198-203 . - ISBN 966-364-154-1 : 024.00 грн
УДК
ББК 65.262.10я73
Рубрики: Банківська справа
   Фінанси

   Менеджмент фінансовий

   
фывфывфыв:
стратегічне управління -- стратегическое управление -- стратегічне планування -- стратегическое планирование -- ризики -- риски -- банківська діяльність -- банковская деятельность -- банківські продукти -- банковские продукты -- кредитний портфель -- кредитный портфель -- банківські інвестиції -- банковские инвестиции
Аннотация: Актуальні питання, пов'язані з організацією фінансового менеджменту в банках.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Лисяк, Л.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

17.
332.2(477.42)
С 62


   
    Соняшникова олія: від цінності до ціни []. - Житомир : Держкомстат України, 2007. - 16 с. - 022.24 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)32
Рубрики: Економіка сільського господарства--Житомирська обл.
   ринок аграрний--харчові продукти--соняшникова олія--Житомирська обл.

   Житомирська обл.--Ринок аграрний--харчові продукти--соняшникова олія
фывфывфыв:
МІСЦЕВІ ВИДАННЯ -- СТАТИСТИКА -- ЕКСПОРТ-ІМПОРТ ЖИТОМИРЩИНИ

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Харчова промисловість 4.02.08
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

18.
339.138(075.8)
Є-41


    Єжова, Л. Ф.
    Інформаційний маркетинг [] : навч. посібник / Л. Ф. Єжова. - К. : КНЕУ, 2002. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 483-489 . - ISBN 966-574-349-X : 052.00 грн
УДК
ББК 65.050.9(2)253я73
Рубрики: Маркетинг--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
інформаційне виробництво -- информационное поизводство -- маркетингове середовище -- маркетинговая среда -- моделювання бізнесу -- моделювання маркетингу -- експертні системи -- эксперные системы -- маркетингові джослідження -- маркетинговые исследования -- управління маркетингом -- служби маркетингу -- планування маркетингу -- інформаційні продукти і послуги (ІПП) -- информационные продукты и услуги -- інформаційні фірми -- информационные фирмы -- рекламно-збутова політика -- рекламно-сбытовая политика -- інформаційний ринок -- ринок апаратних засобів України -- світовий ринок ПК -- мировой рынок ПК -- ринок програмних засобів -- рынок програмных средств -- ринок інформаційних ресурсів -- ринок інтерактивних послуг -- рынок интерактивных услуг -- ринок Інтернет-послуг -- рынок Интернет-услуг -- консалтинговые услуги -- маркетингові послуги -- ІТ-персонал -- конкурентна стратегія фірми -- конкурентная стратегия фирмы -- ціноутворення в інформаційній галузі -- ценообразование в информационной отрасли -- ціноутворення програмних продуктів -- програмні засоби маркетингу -- програмные средства маркетинга
Аннотация: Особливості маркетингу в інформаційному виробництві, на інформаційному ринку, проблеми ціноутворення і конкурентної боротьби.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

19.
664
M49


    Mehas, Kay Yockey.
    Food Science [Текст] / Kay Yockey Mehas, Sharon Lesley Rodgers. - 3rd ed. - New York, N. Y. [etc.] : Glencoe : McGraw-Hill, 1997. - 399 p. : il. - Bibliogr.: p. 374-399. - ISBN 0-02-647647-9 : 035.00 грн, 65.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Біохімія
   
фывфывфыв:
ВІТАМІНИ -- ВИТАМИНЫ -- МІНЕРАЛИ -- МИНЕРАЛЫ -- ЇЖА -- ЕДА
Аннотация: Food science is a course that has a variety of applications to your everyday life. By applying what you learn bout food and how it affects your body, you may develop a healthier lifestyle than you have had in the past. At the same time, you may find an area of this many-faceted field that you will choose to study further after you leave high school.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Rodgers, Sharon Lesley
Экземпляры всего: 2
ІН (2)
Свободны: ІН (2)
Найти похожие

20.
338.439(075.8)
С40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчові продукти--Властивості--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Аннотация: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Найти похожие

21.
613.2(075)
Е 45


   
    Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - Київ : Лібра, 2006. - 304 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. . - ISBN 966-7035-77-8 : 45.50 грн, 054.00 грн, 50.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.08я73
Рубрики: Гігіена харчування--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- раціональне харчування -- рациональное питание -- гигиена питания -- фізіологія харчування -- физиология питания -- українська кухня -- украинская кухня -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- дитяче харчування -- детское питание -- харчовий раціон -- рацион питания -- зберігання харчової продукції -- хранение продуктов питания -- ідентифікація харчової продукції -- идентификация пищевой продукции -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- модифікованиі продукти -- модифицированные продукты -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельмінтози -- гельминтозы -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- радіозахисне харчування -- радиактивное питание -- детоксикація організму -- детоксикация организма
Аннотация: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Барановський, М.М.; Білявський, Г.О.; Власенко, О.В.; Мороз, Л.В.; Димань, Т.М. \ред.\
Экземпляры всего: 4
БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Найти похожие

22.
021:004](075)
П32


    Пилко, И. С.
    Информационные и библиотечные технологии [] : учеб. пособие / И. С. Пилко. - СПб. : Профессия, 2006. - 341 с. : табл. - (Библиотека). - Библиогр.: с. 273-279 . - Алф.-предм. указ.: с. 280-285, 337-342. - ISBN 593913-098-4 : 81.20 грн
УДК
ББК 78.34я73
Рубрики: Бібліотечна справа--інформаційні технологии--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
інформаційні технології -- информационные технологии -- технологія -- технология -- бібліотечні технології -- нормативна документація -- нормативная документация -- інформація -- информация -- организационная документация -- організаційна документація -- поиск информации -- пошук информации -- информационные процессы -- інформаційні процеси -- информационные ресурсы -- інформаційні ресурси -- кадрові ресурси -- кадровые ресурсы -- стандарты -- стандарти -- технологическая документация -- технологічна документація -- інформаційні продукти -- информационные продукты -- информационные услуги -- інформаційні послуги -- бібліотеки -- библиотеки -- бібліотечна діяльність -- библиотечная деятельность
Аннотация: Создание, внедрение и использование информационных и библиотечных технологий в повседневной практике библиотек.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 5
МЕТ (1), БГ (1), ЧЗ (1), ВНБТ (2)
Свободны: МЕТ (1), БГ (1), ЧЗ (1), ВНБТ (2)
Найти похожие

23.
025
Д73


    Дрешер, Юлия Николаевна.
    Организация информационного производства [] : учеб. пособие / Ю. Н. Дрешер. - М. : Фаир-Пресс, 2005. - 248 с. - (Специальный издательский проект для библиотек). - Библиогр. в конце разд. - ISBN 5-8183-0898-7 : 49.80 грн
УДК
ББК 78.3ф
Рубрики: Бібліотечна справа--Навчальні видання для вищої школи
   Організація інформаційного виробництва--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
информационная индустрия -- інформаційна індустрія -- інформаційне виробництво -- інформація -- информация -- информационные продукты -- інформаційні продукти -- информационные услуги -- інформаційні послуги -- информационные ресурсы -- інформаційні ресурси -- кадровая структура -- кадрова структура -- библиотечно-библиографические кадры -- бібліотечно-бібліографічні кадри -- інформаційне право -- информационное право
Аннотация: Основные положения, принципы и методы организации информационного производства, методика подготовки и переподготовки информационных и библиотечных работников.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 7
ВНБТ (1), БГ (1), МЕТ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1), КОМПЛ (1)
Свободны: ВНБТ (1), БГ (1), МЕТ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1), КОМПЛ (1)
Найти похожие

24.
638.1(07)
П50


    Поліщук, Віктор Петрович.
    Бджільництво [] : підручник для учнів проф.-тех. навч. закладів / В. П. Поліщук. - Київ : Вища шк., 2001. - 287, [1] с. : мал., табл. - Літ.: с. 283. - ISBN 5-11-004796-0 : 019.80 грн
УДК
ББК 46.91я722
Рубрики: Бджільництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
біологія бджоли -- пасічне обладнання -- утримання бджіл -- медоносна база -- продукти бджільництва -- хвороби бджіл -- економіка бджільництва -- биология пчелы -- оборудование пасеки -- продукты пчеловодства
Аннотация: [Подаються короткі відомості з історії бджільництва, значення його в сучасний період. Висвітлено біологію, способи утримання, методи розведення бджіл, виведення маток. Описано вулики, пасічний інвентар, засоби механізації виробничих процесів, медоносні рослини і запилення їх бджолами. Викладено відомості про хвороби бджіл, заходи їх попередження і боротьби з ними. Наведено характеристики меду, воску, додаткових продуктів бджолиного гнізда, розглянуто технологію їхнього одержання, дано поради щодо використання їх в апітерапії].

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

25.
02(477)
Н35


Національна бібліотека України ім. В. І. Вернадського.

    Наукові праці Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського [Текстььь] : збірник / Нац. акад. наук України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Асоц. б-к України ; редкол.: О. С. Онищенко (голова) [та ін.]. - Київ : НБУВ, 1998 - . - ISBN 2224-9516.
   Вип. 18 . - 2007. - 227 с. - ISBN 978-966-02-4455-9 : 019.20 грн
    Содержание:
Вишневська, І. Електронні інформаційно-аналітичні продукти бібліотек як засіб удосконалення обслуговування користувачів / І. Вишневська. - С .5-12
Вітушко, Н. Електронні інформаційні ресурси у сучасній бібліотеці / Н. Вітушко. - С .13-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Ворошилов, О. Вивчення запитів користувачів як складова забезпечення повнішого задоволення їхніх інформаційних потреб / О. Ворошилов. - С .26-31
Голодрига, Є. Вплив зарубіжних політтехнологів на політичні процеси в Україні / Є. Голодрига. - С .32-35
Горовий, В. Еволюція інформаційних запитів суспільства як фактор бібліотечної трансформації / В. Горовий. - С .36-48
Гранчак, Т. Возможности интернет-изданий в контексте повышения эффективности использования информации / Т. Гранчак. - С .49-57. - Библиогр. в конце ст.
Желай, О. Соціально-правові аспекти розвитку інтернет-ресурсів в інформаційному просторі України / О. Желай. - С .58-63. - Бібліогр. в кінці ст.
Каргіна, О. Галузева інформаційно-аналітична діяльність ДНСТБ УААН / О. Каргіна. - С .64-67
Кулицький, С. Забезпечення наукового супроводу економічних реформ як напрям діяльності інформаційно-аналітичних центрів / С. Кулицький. - С .68-76. - Бібліогр. в кінці ст.
Пальчук, В. Правові консультації і можливості сучасних бібліотек / В. Пальчук. - С .89-93. - Бібліогр. в кінці ст.
Петращук, О. Інформаційна функція бібліотек у системі сутнісних та прикладних бібліотечних функцій / О. Петращук. - С .94-103. - Бібліогр. в кінці ст.
Покровская, Г. Специфика интернет-ресурсов как способа формирования информационного пространства / Г. Покровская. - С .104-112. - Библиогр. в конце ст.
Половинчак, Ю. Інформаційні технології в контексті вирішення актуальних проблем соціальної політики / Ю. Половинчак. - С .113-118
Порхун, О. Систематизація і структуризація первинної інформації як засіб забезпечення ефективного управління інформаційними потоками / О. Порхун. - С .119-124. - Бібліогр. в кінці ст.
Потіха, А. Преса як джерело підготовки інформаційно-аналітичного продукту / А. Потіха. - С .125-129
Присяжна, Л. Наукова складова процесу підготовки інформаційно-аналітичного продукту / Л. Присяжна. - С .130-135. - Бібліогр. в кінці ст.
Рябоконь, О. Соціальний аспект проблеми інформатизації / О. Рябоконь. - С .136-144. - Бібліогр. в кінці ст.
Соколова, І. Роль вторинного інформаційного продукту в підвищенні ефективності використання інформації / І. Соколова. - С .145-148. - Бібліогр. в кінці ст.
Шишкіна, В. Автоматизовані технології прес-моніторингу соціально-політичних процесів за матеріалами газетної періодики / В. Шишкіна. - С .149-155. - Бібліогр. в кінці ст.
Федорчук, А. Роль преси у передвиборних перегонах - 2006: контент-моніторинг на базі газетних фондів НБУВ / А. Федорчук, Н. Танатар. - С .156-168. - Бібліогр. в кінці ст.
Чебан, О. Можливості інформаційно-аналітичних структур бібліотек у забезпеченні інформаційного супроводу суспільних процесів / О. Чебан. - С .169-174. - Бібліогр. в кінці ст.
Чернявська, Л. Гендерна політика: відображення в електронних ЗМІ / Л. Чернявська. - С .175-187
Чуприна, Л. Інформаційні ресурси НБУВ як джерело для підготовки інформаційно-аналітичної продукції / Л. Чуприна. - С .188-197. - Бібліогр. в кінці ст.
Шкаріна, В. Концепція ДБА бібліотеки / В. Шкаріна. - С .198-209. - Бібліогр. в кінці ст.
Удовик, В. Інформаційно-аналітична діяльність Фонду президентів України в умовах конституційної трансформації інституту президенства в Україні / В. Удовик. - С .210-215
Якушко, Б. Бібліотечно-інформаційні ресурси бібліотеки ООН імені Дага Хаммаршельда як джерело формування єдиного інформаційного простору світової мережі бібліотек - депозитаріїв ООН / Б. Якушко. - С .216-225
УДК
ББК 76.116.3(4УКР) + 78.58884(4УКР)
Рубрики: Національні бібліотеки--Україна--Наукові видання
   
Аннотация: До збірника наукових праць включено матеріали, у яких висвітлюються актуальні питання діяльності інформаційно-аналітичних структур бібліотек в умовах демократиччних перетворень, розширення суспільного впливу бібліотечних установ за допомогою впровадження електронних інформаційних технологій.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Онищенко, О. С. \ред.\; Боряк, Г. В. \ред.\; Бровкін, А. Г. \ред.\; Горовий, В. М. \ред.\; Національна академія наук України; Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського; Асоціація бібліотек України
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), БГ (1)
Свободны: ФОНД (1), БГ (1)
Найти похожие

26.


    Кощій, О.
    Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні [] / О. Кощій // Маркетинг в Україні : видання Української Асоціації Маркетингу. - 2007. - N 3. - С. 40-44 . - ISSN 1606-3732
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   
фывфывфыв:
продукти харчування

Держатели документа:
ЖОУНБ

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Найти похожие

27.
Шифр: vkpa/2008/2
   Журнал

Вісник Книжкової палати [Текстььь]. - К. : Книжкова палата України ім. Івана Федорова, 1996 - . - Выходит ежемесячно
2008г. N 2
Содержание:
Сенченко, М. Депозитарна цифрова бібліотека - як єдина можливість вирішення проблеми книгосховищ / М. Сенченко. - С.3-4
Кириленко, О. Загальне документознавство як синергетична наука про документ / О. Кириленко. - С.4-6
Правопис прізвищ та імен. - С.6-8
Прокопенко, Л. Бібліографічна секція у структурі ІФЛА / Л. Прокопенко. - С.8-11
Заморіна, Т. Бібліографія бібліографії - важливе джерело інформації про бібліографічні ресурси України / Т. Заморіна. - С.11-13
Бенц, С. Огляд питань планування процесу переведення документів у цифрову форму / С. Бенц. - С.13-16
Соловйова, М. Комерційне ціноутворення на бібліотечно-іфнормаційні продукти і послуги в сучасній Україні / М. Соловйова, Г. Снісар. - С.16-20
Макєєва, І. Основні завдання та функції системи підвищення іформаційно-бібліографічної кваліфікації співробітників бібліотек вищої школи / І. Макєєва. - С.20-22
Теслюк, В. Поєднання мотивів афіліції, домінування та досягнення із стильовими особливостями професійно педагогічного спілкування / В. Теслюк. - С.22-25
Костирко, Т. Формування ресурсної бази інформаційного забезпечення освіти в умовах регіону / Т. Костирко. - С.25-27
Кучеренко, Л. Європейська інтеграція України / Л. Кучеренко. - С.27-30
Симоненко, Т. Зібрання електронної наукової періодики України / Т. Симоненко. - С.30-32
Устіннікова, О. Структурно-тематичні особливості бібліографічних посібників 1923 -1925 років / О. Устіннікова, П. Сенько. - С.32-36
Демещенко, В. Вплив літератури на становлення кіномистецтва / В. Демещенко. - С.36-43
Жорнова, О. Обмеження перетворювальної активності індивіда в традиціях і практиках різних суспільств / О. Жорнова. - С.43-47
Слава, народжена в в огні: бібліографічні джерела про бій під Крутами. - С.47-50
Лебідь, С. Книги - мові скарби / С. Лебідь. - С.51-52
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : БГ (1)
Свободны: БГ (1)

Держатели документа:
ЖОУНБ
Найти похожие
Перейти к описаниям статей

28.
638(03)
П 17


    Папичев, А. Ю.
    Практическая энциклопедия пчеловодства [] / А. Ю. Папичев. - Ростов н/Д : Феникс, 2005. - 320 с. - (Без проблем). - Библиогр.: с. 301- 313 . - ISBN 5-222-06456-5 : 018.00 грн
УДК
ББК 46.91я2
Рубрики: Бджільництво--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
породы пчел -- породи бджіл -- продуктивное пчеловодство -- продуктивне бджільництво -- продукты пчеловодства -- продукти бджільництва -- мед -- воск -- віск -- прополис -- прополіс -- яд пчелиный -- яд бджолиний
Аннотация: Прогрессивные методы разведения пчел, посезонные работы на пасеке, племенная работа, вывод маток, свойства и применение продуктов пчеловодства в медицине, техника безопасности при работе с пчелами.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

29.


    Соловйова, М.
    Комерційне ціноутворення на бібліотечно-іфнормаційні продукти і послуги в сучасній Україні [Текстььь] / М. Соловйова, Г. Снісар // Вісник книжкової палати : Науково- практичний журнал. - К. : Книжкова палата України ім. Івана Федорова, 2008. - N 2. - С. 16-20
Рубрики:
   

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Снісар, Г.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : БГ (1)
Свободны: БГ (1)

Найти похожие

30.
Шифр: zpik (Журнал)
Зернові продукти і комбікорми [Текстььь] = Зерновые продукты и комбикорма = Grain Products and Mixed Fodder's : наук.-вироб. журн. - О. : Одеська нац. акад. харч. технологій, 2000 - . - Выходит ежеквартально

Рубрики:
Аннотация: Адреса редакції: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112; Одеська національна академія харчових технологій, А-132; Тел.:8 -(048) 712-41-50, 760-15-67;
Зарегистрированы поступления:
     2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008 
Держатели документа:
ЖОУНБ

Найти похожие

 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)