Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Житомирська ЦРБ (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=продукты<.>
Общее количество найденных документов : 318
Показаны документы с 1 по 30
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
1.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Аннотация: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Ленчик, А.С. \худ.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

2.
613.2(075.8)
Г46


   
    Гігієна харчування з основами нутриціології [] : [підручник / В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - Киъв : Здоров'я, 1999. - 566, [2] с. : схеми, табл. - Бібліогр. в кінці глав. - ISBN 5-311-01159-9 : 36.42 грн, 23.00 грн, 36.42 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи

фывфывфыв:
харчові отруєння -- пищевые отравления -- нутриціологія -- нутрициология -- гигиена питания -- харчові продукти -- пищевые продукты
Аннотация: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Ципріян, В. І.; Ванханен, В. Д.; Ванханен, В. В.; Смолянський, Б. Л.; Ципріян, В. І. \ред.\
Экземпляры всего: 3
ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Найти похожие

3.
664.8.047
С53


    Снежкин, Ю. Ф.
    Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; рeд. А. А. Долинский. - К. : Наукова думка, 2004. - 227 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 грн
УДК
ББК 36.816
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозберігаючі технології--Дослідження--Практичні посібники
   Харчові домішки--Властивості--Застосування--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
вторинні сировинні ресурси -- вторичные сырьевые ресурсы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові порошки -- пищевые порошки -- кінетика процесів сушки -- кинетика процессов сушки -- порошкообразные продукты -- порошкоподібні продукти
Аннотация: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,<кондитерських>, <хлібобулочних>, <м'ясомолочних><підприємств> і у <громадському харчуванні>.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

4.
323(477):327.5
С 31


    Сенченко, Н. И.
    Общество истребления - стратегическая перспектива "демократических реформ" [] / Н. И. Сенченко. - К. : МАУП, 2004. - 224 с. - (Библиотека журнала "Персонал"). - Библиогр.: с. 219-220 . - ISBN 966-608-457-0 : 007.00 грн
УДК
ББК 66.2(О)
Рубрики: Політика--Україна
   
фывфывфыв:
генетично модифіковані продукти -- геннетически модифицированные продукты -- фальсифицированные медикаменты -- фальсифіковані ліки
Аннотация: Рассмотрены причины депопуляции населения вследствие широкого употребления генномодифицированных продуктов питания, пищевых биологических добавок, лекарств и др.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

5.
614.253
Б63


   
    Биоэтика в медицине и пищевой промышленности. Необходимость и смысл нравственного поведения [] / под ред.: Джона Ходжеса, Сергея Тимченко. - Киев : Реалис, 2006. - 204 с. - Библиогр. в конце глав. - ISBN 966-96262-1-8 : 8.00 грн
УДК
ББК 51.1(4)П
Рубрики: Біоетика--Медицина--Наукові видання
   Біоетика--Харчова промисловість--Наукові видання

   
фывфывфыв:
клон -- генетические исследования -- генетичні дослідження -- медицина новонароджених -- медицина новорожденных -- ксенотрансплантация -- ксенотрансплантація -- евтаназія -- эвтаназия -- генетически модифицированные продукты -- генетично модифіковані продукти -- биоэтика -- біоетика -- клиническая генетика -- клінічна генетика
Аннотация: Материалы симпозиума по биоэтике, проведенного в Киеве в 2000 году Киевской медицинской академией последипломного образования и британскими учеными.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ходжес, Джон \ред.\; Тимченко, Сергей \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

6.
613.2(075)
Б 40


   
    Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики:
   Раціональне харчування--Навчальні видання

   Діти--Харчування--Навчальні видання

   Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания
Аннотация: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

7.
638.1(03)
Б 61


    Білик, Е. В.
    Сучасний словник-довідник бджоляра [] / Е. В. Білик ; [пер. з рос. І.Г. Данилюка]. - Донецьк : БАО, 2006. - 703 с. : рис. - ISBN 966-338-492-1 : 024.00 грн
УДК
ББК 46.91я2
Рубрики: Бджільництво--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
утримання бджіл -- содержание пчел -- рослини-медоноси -- растения-медоносы -- продукти бджільництва -- продукты пчеловодства
Аннотация: Сезонні роботи на пасіці, пасічні будівлі, кормова база бджільництва, медоносні рослини, зимівля бджіл, лікувальні властивості продуктів бджільництва

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Данилюк, І.Г. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

8.
638.1
П 78


   
    Продукты пчеловодства [] / сост. В. П. Забоенков. - Донецк : БАО, 2002. - 190 с. : ил. - ISBN 966-548-589-X : 006.50 грн
УДК
ББК 46.91
Рубрики: Бджільництво
   
фывфывфыв:
Продукты пчеловодства -- Продукти бджільництва -- Лекарственные свойства меда -- Лікарські властивості меду -- Прополис -- Пчелиный яд -- Бджолина отрута
Аннотация: Мед, воск, прополис, пчелиный яд, цветочная пыльца, способы их правильного сбора, хранения, транспортировки. Определение качества, сорта, разпознавание фальсификации

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Забоенков, В.П. \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

9.


    Марова, С. Ф.
    Некоторые аспекты управления качеством пищевых продуктов [Текстььь] / С. Ф. Марова, Дмитриева И. И. Папа- // Економіка та держава : Міжнародний науково- практичний журнал. - 2007. - N 6. - С. 71-73. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Державне управління
   
фывфывфыв:
продовольственная безопасность Украины -- экологически чистые продукты питания -- качество пищевых продуктов

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Папа-,

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ФП (1)
Свободны: ФП (1)

Найти похожие

10.
336.7(075.8)
М 56


    Мещеряков, А. А.
    Фінансовий менеджмент у банках [] / А. А. Мещеряков, Л.В. Лисяк. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 208 с. - Бібліогр. в кінці розд. - Предм. покажч.: с. 198-203 . - ISBN 966-364-154-1 : 024.00 грн
УДК
ББК 65.262.10я73
Рубрики: Банківська справа
   Фінанси

   Менеджмент фінансовий

   
фывфывфыв:
стратегічне управління -- стратегическое управление -- стратегічне планування -- стратегическое планирование -- ризики -- риски -- банківська діяльність -- банковская деятельность -- банківські продукти -- банковские продукты -- кредитний портфель -- кредитный портфель -- банківські інвестиції -- банковские инвестиции
Аннотация: Актуальні питання, пов'язані з організацією фінансового менеджменту в банках.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Лисяк, Л.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

11.
339.138(075.8)
Є-41


    Єжова, Л. Ф.
    Інформаційний маркетинг [] : навч. посібник / Л. Ф. Єжова. - К. : КНЕУ, 2002. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 483-489 . - ISBN 966-574-349-X : 052.00 грн
УДК
ББК 65.050.9(2)253я73
Рубрики: Маркетинг--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
інформаційне виробництво -- информационное поизводство -- маркетингове середовище -- маркетинговая среда -- моделювання бізнесу -- моделювання маркетингу -- експертні системи -- эксперные системы -- маркетингові джослідження -- маркетинговые исследования -- управління маркетингом -- служби маркетингу -- планування маркетингу -- інформаційні продукти і послуги (ІПП) -- информационные продукты и услуги -- інформаційні фірми -- информационные фирмы -- рекламно-збутова політика -- рекламно-сбытовая политика -- інформаційний ринок -- ринок апаратних засобів України -- світовий ринок ПК -- мировой рынок ПК -- ринок програмних засобів -- рынок програмных средств -- ринок інформаційних ресурсів -- ринок інтерактивних послуг -- рынок интерактивных услуг -- ринок Інтернет-послуг -- рынок Интернет-услуг -- консалтинговые услуги -- маркетингові послуги -- ІТ-персонал -- конкурентна стратегія фірми -- конкурентная стратегия фирмы -- ціноутворення в інформаційній галузі -- ценообразование в информационной отрасли -- ціноутворення програмних продуктів -- програмні засоби маркетингу -- програмные средства маркетинга
Аннотация: Особливості маркетингу в інформаційному виробництві, на інформаційному ринку, проблеми ціноутворення і конкурентної боротьби.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
613.2(075)
Е 45


   
    Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - Київ : Лібра, 2006. - 304 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. . - ISBN 966-7035-77-8 : 45.50 грн, 054.00 грн, 50.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.08я73
Рубрики: Гігіена харчування--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- раціональне харчування -- рациональное питание -- гигиена питания -- фізіологія харчування -- физиология питания -- українська кухня -- украинская кухня -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- дитяче харчування -- детское питание -- харчовий раціон -- рацион питания -- зберігання харчової продукції -- хранение продуктов питания -- ідентифікація харчової продукції -- идентификация пищевой продукции -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- модифікованиі продукти -- модифицированные продукты -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельмінтози -- гельминтозы -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- радіозахисне харчування -- радиактивное питание -- детоксикація організму -- детоксикация организма
Аннотация: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Барановський, М.М.; Білявський, Г.О.; Власенко, О.В.; Мороз, Л.В.; Димань, Т.М. \ред.\
Экземпляры всего: 4
БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Найти похожие

13.
025(075)
Б87


    Брежнева, Валентина Владимировна.
    Информационное обслуживание: продукты и услуги, предоставляемые библиотеками и службами информации предприятий [] / В. В. Брежнева, В. А. Минкина. - 2-е изд. - СПб. : Профессия, 2006. - 304 с. - (Библиотека). - ISBN 5-93913-056-9 : 81.20 грн
УДК
ББК 78.3фя73
Рубрики: Бібліотечна справа--Інформаційне обслуговування--Навчальні видання для підвищення кваліфікації
   
фывфывфыв:
информационная продукция -- інформаційна продукція -- информационный сервис -- інформаційний сервіс -- информационные потребности -- інформаційні потреби
Аннотация: [В издании рассматривается информационное обслуживание с позиции сервисной деятельности, более подробно рассмотрены проблемы менеджмента качества].

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Минкина, Валентина Альфредовна
Экземпляры всего: 4
БГ (1), ВНБТ (1), МЕТ (1), ІН (1)
Свободны: БГ (1), ВНБТ (1), МЕТ (1), ІН (1)
Найти похожие

14.
021:004](075)
П32


    Пилко, И. С.
    Информационные и библиотечные технологии [] : учеб. пособие / И. С. Пилко. - СПб. : Профессия, 2006. - 341 с. : табл. - (Библиотека). - Библиогр.: с. 273-279 . - Алф.-предм. указ.: с. 280-285, 337-342. - ISBN 593913-098-4 : 81.20 грн
УДК
ББК 78.34я73
Рубрики: Бібліотечна справа--інформаційні технологии--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
інформаційні технології -- информационные технологии -- технологія -- технология -- бібліотечні технології -- нормативна документація -- нормативная документация -- інформація -- информация -- организационная документация -- організаційна документація -- поиск информации -- пошук информации -- информационные процессы -- інформаційні процеси -- информационные ресурсы -- інформаційні ресурси -- кадрові ресурси -- кадровые ресурсы -- стандарты -- стандарти -- технологическая документация -- технологічна документація -- інформаційні продукти -- информационные продукты -- информационные услуги -- інформаційні послуги -- бібліотеки -- библиотеки -- бібліотечна діяльність -- библиотечная деятельность
Аннотация: Создание, внедрение и использование информационных и библиотечных технологий в повседневной практике библиотек.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 5
МЕТ (1), БГ (1), ЧЗ (1), ВНБТ (2)
Свободны: МЕТ (1), БГ (1), ЧЗ (1), ВНБТ (2)
Найти похожие

15.
025
Д73


    Дрешер, Юлия Николаевна.
    Организация информационного производства [] : учеб. пособие / Ю. Н. Дрешер. - М. : Фаир-Пресс, 2005. - 248 с. - (Специальный издательский проект для библиотек). - Библиогр. в конце разд. - ISBN 5-8183-0898-7 : 49.80 грн
УДК
ББК 78.3ф
Рубрики: Бібліотечна справа--Навчальні видання для вищої школи
   Організація інформаційного виробництва--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
информационная индустрия -- інформаційна індустрія -- інформаційне виробництво -- інформація -- информация -- информационные продукты -- інформаційні продукти -- информационные услуги -- інформаційні послуги -- информационные ресурсы -- інформаційні ресурси -- кадровая структура -- кадрова структура -- библиотечно-библиографические кадры -- бібліотечно-бібліографічні кадри -- інформаційне право -- информационное право
Аннотация: Основные положения, принципы и методы организации информационного производства, методика подготовки и переподготовки информационных и библиотечных работников.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 7
ВНБТ (1), БГ (1), МЕТ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1), КОМПЛ (1)
Свободны: ВНБТ (1), БГ (1), МЕТ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1), КОМПЛ (1)
Найти похожие

16.
638.1(07)
П50


    Поліщук, Віктор Петрович.
    Бджільництво [] : підручник для учнів проф.-тех. навч. закладів / В. П. Поліщук. - Київ : Вища шк., 2001. - 287, [1] с. : мал., табл. - Літ.: с. 283. - ISBN 5-11-004796-0 : 019.80 грн
УДК
ББК 46.91я722
Рубрики: Бджільництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
біологія бджоли -- пасічне обладнання -- утримання бджіл -- медоносна база -- продукти бджільництва -- хвороби бджіл -- економіка бджільництва -- биология пчелы -- оборудование пасеки -- продукты пчеловодства
Аннотация: [Подаються короткі відомості з історії бджільництва, значення його в сучасний період. Висвітлено біологію, способи утримання, методи розведення бджіл, виведення маток. Описано вулики, пасічний інвентар, засоби механізації виробничих процесів, медоносні рослини і запилення їх бджолами. Викладено відомості про хвороби бджіл, заходи їх попередження і боротьби з ними. Наведено характеристики меду, воску, додаткових продуктів бджолиного гнізда, розглянуто технологію їхнього одержання, дано поради щодо використання їх в апітерапії].

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

17.
638(03)
П 17


    Папичев, А. Ю.
    Практическая энциклопедия пчеловодства [] / А. Ю. Папичев. - Ростов н/Д : Феникс, 2005. - 320 с. - (Без проблем). - Библиогр.: с. 301- 313 . - ISBN 5-222-06456-5 : 018.00 грн
УДК
ББК 46.91я2
Рубрики: Бджільництво--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
породы пчел -- породи бджіл -- продуктивное пчеловодство -- продуктивне бджільництво -- продукты пчеловодства -- продукти бджільництва -- мед -- воск -- віск -- прополис -- прополіс -- яд пчелиный -- яд бджолиний
Аннотация: Прогрессивные методы разведения пчел, посезонные работы на пасеке, племенная работа, вывод маток, свойства и применение продуктов пчеловодства в медицине, техника безопасности при работе с пчелами.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

18.
Шифр: prai (Журнал)
Продукты & ингридиенты [Текстььь]. - К. : Биопром, 2003 - . - Выходит ежемесячно

Рубрики:
Аннотация: Украина,03186, Киев, ул. Мартиросяна, 16/14 факс:(044) 243-32-97, 248-97-64 E-mail: bioprom@i.kiev.ua
Зарегистрированы поступления:
     2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008 
Держатели документа:
ЖОУНБ

Найти похожие

19.


    Рудь, П. В.
    Компания "Рудь" - мороженое № 1 [Текстььь] / П. В. Рудь ; Вела беседу И. Акинфиева // Продукты & ингридиенты : Науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2008. - N 3. - 60-61. - (Молочные продукты) : цв.ил.
Рубрики: промисловість харчова--ТК "Рудь"--продукція--Житомир
   Житомир--промисловість харчова--ТК "Рудь"
фывфывфыв:
ринок морозива
Аннотация: Продукція ТМ "Рудь" та її місце на українському ринку морозива.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Харчова промисловість 4.02.08

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

20.
Шифр: zpik (Журнал)
Зернові продукти і комбікорми [Текстььь] = Зерновые продукты и комбикорма = Grain Products and Mixed Fodder's : наук.-вироб. журн. - О. : Одеська нац. акад. харч. технологій, 2000 - . - Выходит ежеквартально

Рубрики:
Аннотация: Адреса редакції: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112; Одеська національна академія харчових технологій, А-132; Тел.:8 -(048) 712-41-50, 760-15-67;
Зарегистрированы поступления:
     2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008 
Держатели документа:
ЖОУНБ

Найти похожие

21.
004.42
Г91


    Грэхем, Иан.
    Объектно-ориентированные методы [] : Принципы и практика = Object-oriented methods : Principles & practice / Иан Грэхем ; [пер. с англ. С. Беликова и др.]. - 3-е изд. - М. [и др.] : Вильямс, 2004. - 880 с. : ил., табл. - (Объектные технологии). - Прил.: с. 623-790. - Терминол. слов.: с. 791-810. - Библиогр.: с. 811-849. - Предм. указ.: с. 850-873. - Алф. указ. авт.: с. 874-879. - ISBN 5-8459-0438-2 : 117.00 грн
УДК
ББК 32.973-018я73
Рубрики: Об'єктно-орієнтоване програмування--Навчальні видання
   Персональні комп'ютери--Програмування--Навчальні видання

   Мови програмування--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
абстракція і інкапсуляція -- абстракция и инкапсуляция -- об'єктні мови програмування -- объектные языки программирования -- об'єктна технологія -- объектная технология -- моделі даних -- модели данных -- бази даних -- базы данных -- програмні продукти -- программные продукты -- об'єктно-орієнтовний аналіз -- объетно-ориенторованный анализ -- програмне забезпечення -- программное обеспечение -- інженерія вимог -- инженерия требований -- моделі процесів -- модели процессов -- web-приложения -- нечеткие объекты -- нечіткі об'єкти -- об'єктно-орієнтовне проектування -- объектно-ориентированное проектирование -- UML
Аннотация: Новое издание этой весьма популярной книги было полностью переработано автором с целью отразить все те значительные изменения, которые произошли в объектно-ориентированной методологии с момента выхода предыдущего, второго издания (1991 г.). В частности, большое внимание здесь уделяется многоуровневому проектированию и компонентной технологии, языкам Java и UML. Новое издание включает обсуждение всех ключевых концепций, преимуществ и недостатков, свойственных объектно-ориентированному подходу, а также описание технологий и инструментов, доступных разработчику в настоящее время.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Беликова, С. \пер.\; Ядренко, О. \пер.\; Куссуль, Наталья \пер.\; Имамутдинова, Р. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

22.
621.1(075)
О-76


    Остапчук, Микола Васильович.
    Система технологій [] : навч. посібник / М. В. Остапчук, Л. В. Сердюк, Л. К. Овсянникова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 368 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 363-365. - ISBN 978-966-364-498-1 : 043.20 грн
УДК
ББК 30.6я73
Рубрики: Загальна технологія--Проекти--Навчальні видання для вищої школи
   Технологія харчових виробництв--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
технологічний процес -- технологический процесс -- мікрохвильова технологія -- микроволновая технология -- нанотехнологія -- генна інженерія -- генная инженерия -- рівновага систем -- равновесие систем -- енергозбереження технологій -- энергосбережение технологий -- моделирование систем -- моделювання систем -- якість продукції -- качество продукции -- собівартість продукції -- себестоимость продукции -- технологічний проект -- технологический проект -- пищевые продукты -- харчові продукти -- екологя продуктів -- экология продуктов
Аннотация: Закономірності, перспективи розвитку та принципи керування технологічними процесами, оцінки якості розвитку технологій.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Сердюк, Л.В.; Овсянникова, Л.К.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

23.
502/504
Е45


   
    Екологія та рослинництво [] : навч. посібник / П. В. Литвак [та ін.] ; за ред. П. В. Литвака. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Житомир : ДАУ, 2004. - 232 с. : табл., рис. - Походження термінів: с. 224-227. - Л-ра: с. 228-229. - ISBN 966-8706-01-3 : 015.00 грн
УДК
ББК 28.58 + 41.28
Рубрики: Охорона навколишнього середовища--Рослинництво--Навчальні видання
фывфывфыв:
екологічна освіта -- экологическое образование -- фітогеографія -- фитогеография -- екологічна географія -- экологическая география -- фітоценологія -- фитоценология -- екосистема -- экосистема -- абіотичні фактори -- абиотические факторы -- антропогенні фактори -- антропогенные факторы -- агрофітоценоз -- агрофитоценоз -- рекреаційні зони -- рекрационные зоны -- просторові розміщення фітоценозів -- пространственные размещения фитоценозов -- моніторинг -- мониторинг -- екологічна конверсія -- экологтческая конверсия -- мутагенні продукти харчування -- мутагенные продукты питания -- місцеві видання -- местные издания
Аннотация: Приведені основні теоритечні положення: рослина і середовище, середовище та класифікація екологічних факторів, абіотичні фактори, біогенні та антропогенні фактори,. штучні рослинні екосистеми, просторове розміщення фітоценозів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Литвак, П. В.; Малиновський, А. С.; Рибак, М. Ф.; Дереча, О. А.; Литвак, П. В. \ред.\; Організація і розвиток науки у краї 11.02
Экземпляры всего: 3
ФОНД (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (2)
Найти похожие

24.
664:658.562(075.8)
М54


   
    Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Унів. кн., 2013. - 299, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 75.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Продовольчі товари--Якість--Навчальні видання
   Харчові продукти--Фізико-хімічні методи аналізу--Навчальні видання

фывфывфыв:
харчова продукція -- пищевая продукция -- якість харчової продукції -- качество пищевой продукции -- контроль якості продукції -- контроль качества продукции -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- оцінювання якості продукції -- оценивание качества продукции -- оцінювання харчової якості -- оценивания пищевого качества -- органолептична оцінка -- органолептическая оценка -- інструментальні методи оцінювання -- инструментальные методы оценки -- фізичні методи оцінки -- физические методы оценки -- фізико-хімічні методи оцінки -- физико-химические методы оценки -- фізико-хімічні показники якості -- физико-химические показатели качества -- номенклатура показників якості -- номенклатура показателей качества -- нормування показників якості -- нормирования показателей качества -- контроль показників якості -- контроль показателей качества -- якість продукції тваринництва -- качество продукции животноводства -- якість рослинних жирів -- качество растительных жиров -- контроль м'ясної продукції -- контроль мясной продукции -- оцінювання якості сировини -- оценивание качества сырья -- контроль молочної продукції -- контроль молочной продукции -- якість рибної продукції -- качество рыбной продукции -- якість яєчної продукції -- качество яичной продукции -- якість жирової продукції -- качество жировой продукции -- виробничі лабораторії -- производственные лаборатории -- лабораторії харчових виробництв -- лаборатории пищевых производств -- продукти тваринництва -- продукты животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры
Аннотация: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черевко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

25.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
фывфывфыв:
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Аннотация: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

26.
579.67(075.8)
М 59


   
    Мікробіологія та фізіологія харчування [] : навч. посібник / В. Д. Малигіна [та ін.]. - К. : Кондор, 2009. - 242 с. : табл., рис. - Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241. - ISBN 978-966-351-265-5 : 39.00 грн, 54.00 грн, 52.00 грн, 43.00 грн
УДК
ББК 28.473я73
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи
   Харчування--Фізіологія--Навчальні видання для вищої школи

фывфывфыв:
фізіологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- бактерії -- бактерии -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- дріжджі -- дрожжи -- ультрамікроби -- ультрамикробы -- мікрофлора грунту -- микрофлора почвы -- мікрофлора води -- мыкрофлора воды -- мікрофлора повітря -- микрофлора воздуха -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- хвороби тварин -- болезни животных -- харчові продукти -- пищевые продукты -- поживні речовини -- питательные вещества -- діетичне харчування -- диетическое питание
Аннотация: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Малигіна, В.Д.; Ракша-Слюсарева, О.А.; Ракова, В.П.; Оконєчнікова, Л.І.; Багуліна, Т.Р.
Экземпляры всего: 6
ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Найти похожие

27.
027(477)
Б59


    Библиотеки национальных академий наук: проблемы функционирования, тенденции развития [Текстььь] : науч.-практ. и теорет. сборник / Междунар. ассоц. акад. наук, Совет дир. науч. б-к и информ. центров; редкол.: А. С. Онищенко (пред.) [и др.]. - К. : НБУВ, 2008.
   Вып. 6 / [ред.: А. А. Свобода, Н. Б. Захарова]. - 2008. - 476, [4] с. : рис. - Лит. в конце ст. - Сокр.: с. 469-471. - Указ. имен: с. 472-474. - Библиогр. в подстрочном примеч. - ISBN 978-966-02-4901-1 : 32.35 грн, 32.00 грн
УДК
ББК 78.34(4УКР)754.1
Рубрики: Національні бібліотеки--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
современная библиотека -- сучасна бібліотека -- ценностно-ориентировочная функция библиотеки -- цінностно-орієнтовна функція бібліотеки -- информационные ресурсы библиотек -- інформаційні ресурси бібліотек -- книжные и электронные документы -- книжкові та електронні документи -- сетевые информационные ресурсы -- сітьові інформаційні ресурси -- новые информационные продукты -- нові інформаційні продукти -- информационные потребности пользователей -- інформаційні потреби користувачів -- внедрение современных технологий -- упровадження сучасних технологій -- маркетинговая деятельность библиотек -- маркетингова діяльність бібліотек -- авторское право -- обеспечение библиотечной деятельности -- авторське право -- забезпечення бібліотечної діяльності -- работа с библитечными коллекциями -- робота з бібліотечними колекціями
Аннотация: Помещены работы, исследующие роль современной библиотеки, рассматривается процесс усиления ценностно-ориентировочной функции библиотеки в условиях глобализации информационного пространства, помещены статьи, рассматривающие возможности маркетинговой деятельности библиотек.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Онищенко, А. С. \ред.\; Абугалиева, К. К. \ред.\; Алиева-Кенгерли, А. И. \ред.\; Аслитдинова, А. А. \ред.\; Свобода, А. А. \ред.\; Захарова, Н. Б. \ред.\; Международная ассоциация академий наук; Совет директоров научных библиотек и информационных центров
Экземпляры всего: 3
ЧЗ (1), БГ (1), ВНБТ (1)
Свободны: ЧЗ (1), БГ (1), ВНБТ (1)
Найти похожие

28.


    Шибецкая, Оксана.
    "Жизнь Лакомств" и их будущее [] / Оксана Шибецкая; Вела беседу А. Гагарина // Продукты & ингридиенты. - 2009. - N 4. - 20-21. - (Хлеб и кондитерские изделия) : фото. кольор.
Рубрики: ЗАТ "Житомирські ласощі"--Житомир, місто
   Житомир, місто--Кондитерські підприємства
фывфывфыв:
ЗАТ Житомирщини -- ЗАО Житомирщины
Аннотация: В розмові йшлося про підсумки роботи ЗАТ "Житомирські ласощі" в 2008 році.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

29.
336.71(075.8)
Л96


    Лютий, Ігор Олексійович.
    Банківський маркетинг [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / І. О. Лютий, О. О. Солодка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 776 с. : табл. - Глосарій: с. 684-728. - Л-ра: с. 729-738. - Дод.: с. 739-775. - ISBN 978-966-364-881-1 : 130.00 грн
УДК
ББК 65.262.10-2я73
Рубрики: Банківський маркетинг--Україна--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
банківська конкуренція -- банковская конкуренция -- ринок банківських продуктів -- рынок банковских продуктов -- банківські послуги -- банковские услуги -- комерційні банки -- коммерческие банки -- конкурентоспроможність банківських продуктів -- конкурентоспособность банковских продуктов -- банківський маркетинг -- банковский маркетинг -- банківська система -- банковская система -- стратегии банковского маркетинга -- стратегії банківського маркетингу -- продуктова політика банків -- продуктовая политика банков -- державна реєстрація банків -- государственная регистрация банков -- ліцензування банків -- лицензирование банков -- портфель банків -- портфель банков -- інвестиційні послуги банків -- инвестиционные услуги банков -- банківські інновації -- банковские инновации -- цінова політика банків -- ценовая политика банков -- кредитні продукти -- кредитные продукты -- депозити -- депозиты -- трансфертне ціноутворення -- трансфертное ценообразование -- коммуникационная политика банков -- комунікаційна політика банків -- банківські ризики -- банковские риски -- пасиви банків -- пассивы банков -- активы банків -- активи банков -- кадрова політика банків -- кадровая политика банков -- ринок продуктів -- рынок продуктов -- банківська діяльність -- банковская деятельность -- продаж банківських продуктів -- продажа банковских продуктов -- транснаціональні банки -- транснациональные банки -- корпоративний імідж банку -- корпоративный имидж банка -- кредитна діяльність банків -- кредитная деятельность банков -- інвестиційна діяльність банків -- инвестиционная деятельность банков -- аудит банків -- аудит банков -- надійність банків -- надежность банков -- інвестиційна політика банків -- инвестиционная политика банков
Аннотация: Сучасні методи дослідження та прогнозування кон'юнктури грошового ринку та ринку банківських продуктів і послуг. Значна увага приділена питанням позиціовання та посилення інноваційної активності комерційного банку в умовах невизначеності та ризику.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Солодка, О. О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

30.
338.43(477)
С36


   
    Сільське господарство України, 2008 [] = AGRICULTURE OF UKRAINE : стат. збірник / Держкомстат України ; [за ред. Ю. М. Остапчука]. - К. : Держкомстат України, 2009. - 369 с. : табл. - 149.80 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32
Рубрики: Сільське господарство--Житомирська область, 2008--Статистичні матеріали
   Сільське господарство--Україна, 2008--Статистичні матеріали

   Україна--Сільське господарство, 2008 -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Сільське господарство, 2008 -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
рослинництво -- растениеводство -- тваринництво -- животноводство -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукти харчування -- продукты питания -- фермерські господарства -- фермерские хозяйства -- сільські домогосподарства -- сельские домохозяйства -- матеріально-технічна база сільського господарства -- материально-техническая база сельского хозяйства -- сільськогосподарські регіони -- сельскохозяйственные регионы
Аннотация: У статистичному збірнику "Сільське господарство України" за 2008 рік вміщено інформацію про соціально-економічний стан сільського господарства в Україні та її регіонах за 1990-2008 роки.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Остапчук, Ю. М. \ред.\; Держкомстат України
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)