Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=технологія виробництва продукції вівчарства<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
636(075)
О-75


   
    Основи технологій виробництва продукції тваринництва [] : практ. посібник для студ. вищ. навч. закладів / [М. Ф. Кулик [та ін.] ; за ред. М. Ф. Кулика, Т. В. Засухи]. - Київ : Сільгоспосвіта, 1994. - 432 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 425-427. - ISBN 5-7987-0335-5 : 3.00 грн., 15.00 грн.
Примечания об особенностях:
Пр. деф.: відсутні 429-430 с.
УДК
ББК 45я73
Рубрики: Тваринництво--Продукція--Виробництво--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
продукція тваринництва -- будова організму тварин -- кормова база -- племінна робота -- технологія утримання тварин -- технологія заготівлі кормів -- технологія виробництва молока -- технологія виробництва яловичини -- потреба в кормах -- технологія виробництва свинини -- технологія виробництва продукції вівчарства -- технологія виробництва яєць -- технологія виробницва м'яса птиці -- конярство -- виробництво продукції кролівництва
Аннотация: Технології заготівлі кормів та виробництва молока, м'яса, яєць, вовни та інших продуктів тваринництва.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кулик, Михайло Федорович; Засуха, Тетяна Володимирівна; Юрченко, Василь Климентійович; Солодкий, Микола Олександрович
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Найти похожие

2.
636.3(075)
Д36


    Деревянко, Ольга Филипповна.
    Овцеводство, козоводство и технология производства шерсти и мяса [] : учебник / О. Ф. Деревянко, Т. Я. Кустова. - К. : Выща школа, 1990. - 327 с. : рис., табл. - ISBN 5-11-002104-X : 0.75 р.
УДК
ББК 46.6я723
Рубрики: Вівчарство--Навчальні видання для вищої школи
   Козівництво--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
походження овець -- происхождение овец -- продукція вівчарства -- продукция овцеводства -- породи овець -- породы овец -- племінна справа -- племенное дело -- технологія виробництва продукції вівчарства -- технология производства продуции овцеводства -- розведення овець -- разведение овец -- годівля овець -- кормление овец -- утримання овець -- содержание овец -- козівництво -- козоводство
Аннотация: Биологические особенности, конституция, экстерьер, породы, разведение, кормление, содержание овец и коз. Технология производства и переработки продукции овцеводства.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кустова, Татьяна Яковлевна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)