Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=торгові приміщення<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
640.44
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    За стійкою бару [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 409, [1] с. : рис. - Л-ра: с. 409. - ISBN 978-966-2781-77-9 : 170.00 грн
УДК
ББК 36.995
Рубрики: Установи громадського харчування--Організація--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
торгові приміщення -- торговые помещения -- технічне оснащення барів -- техническое оснащение баров -- торговельно-виробнича діяльність -- торгово-производственная деятельность -- винний бар -- винный бар -- пивний бар -- пивной бар -- молочний бар -- молочный бар -- асортимент продукції -- ассортимент продукции -- кав'ярні -- кафе -- вітамінний бар -- витаминный бар -- гральний бар -- игральный бар -- міні-бари -- мини-бар
Аннотация: Торговельно-виробнича діяльність барів: їх структура, асортимент продукції, яка випускається, організація робочого місця бармена.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
640.43:642.5(075,8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування
Аннотация: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Новікова, О. В.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)