Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Поисковый запрос: <.>K=фізико-хімічні властивості продуктів<.>
Общее количество найденных документов : 1
1.
663.03(075.8)
П84


   
    Процеси та апарати харчових виробництв [] : підручник / А. М. Поперечний [та ін.] ; за ред. А. М. Поперечного. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 304 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 301. - ISBN 966-364-413-3 : 037.00 грн, 031.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
фізико-хімічні властивості продуктів -- гідромеханічні процеси -- гідромеханічні апарати -- теплові процеси -- сорбція -- екстрагування -- перегонка -- сушіння -- кристалізація -- розчинення
Аннотация: Основні поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчових виробництв.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Поперечний, А.М.; Черевко, О.І.; Гаркуша, В.Б.; Кирпиченко, Н.В.; Ласкіна, Н.А.; Поперечний, А.М. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)