Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=вихід хліба<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
664.6(075)
А 93


    Ауэрман, Лев Янович.
    Технология хлебопекарного производства [] : учебник для студ. вузов / Л. Я. Ауэрман ; [под общ. ред. Л. И. Пучковой]. - 9-е изд., переработ. и доп. - С.Пб. : Профессия, 2005. - 414, [2] с. : табл. - (Учебник для вузов). - Лит.: с. 406-410. - ISBN 5-93913-032-1 : 80.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
развитие хлебопекарной промышленности -- розвиток хлбопекарської промисловості -- производство хлебобулочных изделий -- виробництво хлібобулочних виробів -- хлебопекарные свойства сырья -- хлібопекарні властивості сировини -- хранение хлебопекарного сырья -- зберігання хлібопекарної сировини -- подготовка хлебопекарного сырья -- підготовка хлібопекарної сировини -- приготовление пшеничного теста -- приготування пшеничного тіста -- пригортовление ржаного теста -- приготування житнього тіста -- разделка теста -- поділ тіста -- выпечка хлеба -- випікання хліба -- хранение хлеба -- зберігання хліба -- выход хлеба -- вихід хліба -- качество хлеба -- якість хліба -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- ассортимент хлеба -- асортимент хліба -- пищевая ценность хлеба -- харчова цінність хліба
Аннотация: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пучкова, Л. И. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
664.6(075.8)
Н72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посібник / О. В. Новікова. - Вид. 2-е, переробл. та допов. - К. : Ліра-К, 2015. - 540 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
виробництво хліба -- вихід хліба -- зберігання хліба -- транспортування хліба -- якість хліба -- борошняні кондитерські вироби -- напівфабрикати борошняних кондитерських виробів -- креми кондитерські -- оздоблення напівфабрикатів -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- якість кондитрської продукції -- організація праці кондитера
Аннотация: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

3.
664.68(075.8)
Н72


    Новікова, Ольга Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / О. В. Новікова ; М-во освіти і науки України. - 2-ге вид., переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 215.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
хлібобулочна сировина -- харчова цінність хліба -- види хлібобулочних виробів -- приготування хліба -- тісто -- оброблення тіста -- випікання хліба -- зберігання хліба -- вихід хліба -- якість хліба -- хвороби хліба -- дефекти хліба -- цукристі заготовки -- кондитерські креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- праця кондитера
Аннотация: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Міністерство освіти і науки України
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)