Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=плодосховища<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
634.1:631.24:631.56
Д51


   
    Длительное хранение плодов [] / [Б. Д. Игнатьев и др.] ; под ред. Б. Д. Игнатьева. - Киев : Урожай, 1982. - 161 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 159-160. - 0.35 р.
УДК
ББК 42.354 + 36.91
Рубрики: Плоди--Зберігання--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
диетичекое значение плодов -- дієтичне значення плодів -- факторы лежкости плодов -- фактори лежкості плодів -- влияние экологических факторов -- вплив екологічних факторів -- влияние климатических условий -- вплив кліматичних умов -- влияние агротехнических факторов -- вплив агротехнічних факторів -- уборка плодов -- збирання плодів -- сроки съема плодов -- строки знімання плодів -- технология длительного хранения -- технологія довготривалого зберігання -- фруктохранилища -- плодосховища -- болезни плодов -- хвороби плодів
Аннотация: Показано влияние внутренних факторов, климатических условий и агротехнических мероприятий на лежкость плодов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Игнатьев, Борис Дмитриевич; Демьянец, Евдокия Федоровна; Найченко, Владимир Михайлович; Рыбак, Г. М.; Игнатьев, Борис Дмитриевич \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

2.
664.85
С45


    Скрипников, Юрій Георгійович.
    Технологія переробки плодів і ягід [] : навч. посібник / Ю. Г. Скрипников ; пер. з рос. В. К. Сидоренка. - Київ : Урожай, 1991. - 272 с. : рис., табл. - (Посібники для профтехучилищ). - Дод.: с. 261-264. - Літ.: с. 265. - ISBN 5-337-00984-2 : 2.20 р.
УДК
ББК 36.913
Рубрики: Плоди--Переробка--Навчальні видання
   Ягоди--Переробка--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
консервування плодів -- консервування ягід -- сушіння плодів -- сушіння ягід -- плодосховища -- технохімічний контроль консервування -- виробнича санітарія -- прянощі для консервування -- зберігання плодоовочевої продукції
Аннотация: Описано плодово-ягідну сировину, способи її доставки, зберігання, процеси виробництва соків, компотів, консервів, сушіння плодів, основи організації технохімічного контролю.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сидоренко, В. К. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)