Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=технологія виробництва<.>
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.
636.4(075)
Р 44


   
    Ресурсозберігаючі технологіЇ виробництва свинини [] : теорія і практика : навч. посібник / О. М. Царенко [та ін. ; за ред. О. М. Царенко]. - Суми : Унів. кн., 2004. - 268, [4] с., [8] арк. фот. кольор. : рис., табл., фот. кольор. - Бібліогр.: с. 266-268. - ISBN 966-680-153-1 : 028.00 грн., 042.00 грн.
УДК
ББК 46.5я73
Рубрики: Свинарство--Виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
технологія виробництва -- генетичний потенціал свиней -- виробництво свинини -- біологічні особливості поросят -- фізііологічні особливості поросят -- продуктивність свиней -- спадковість свиней -- системи парування свиней -- розведення свиней -- комплектування стада -- вирощування ремонтного молодняку -- планування опоросів -- осіменіння синоматок -- використання кормів -- годівля свиней -- кормові отруєння свиней -- утримання свиней -- транспортування свиней -- технологія забою свиней
Аннотация: У навчальному посібнику аналізуються різноманітні технології виробництва свинини, викладено біологічні, фізіологічні та продуктивні ознаки свиней за різних умов технології, визначено головні напрямки впровадження ресурсозберігаючих технологій виробництва свинини та основні чинники скорочення різноманітних витрат при формуванні собівартості свинини.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Царенко, Олександр Михайлович; Крятов, Олег Васильович; Крятова, Раїса Єгорвіна; Бондарчук, Лариса Володимирівна; Царенко, О. М. \ред.\
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Найти похожие

2.


    Яненкова, І.
    Економічна природа категорії "організаційний ресурс" та її роль в системі інноватики [] / І. Яненкова // Економіст. - 2008. - N 9. - С. 54-57. - Л-ра: с. 57 . - ISSN 1810-3944
Рубрики: Економіка--Україна
   
фывфывфыв:
інноваційний ресурс -- технологія виробництва

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ФП (1), ВВ (1)
Свободны: ФП (1), ВВ (1)

Найти похожие

3.
636.4(075.8)
С 24


   
    Свинарство України [] : навч. посібник / [В. І. Герасимов [та ін.] ; за ред.: В. І. Герасимова, В. М. Нагаєвича, Д. І. Барановського]. - Х. : Еспада, 2008. - 454 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 449-451. - ISBN 978-966-456-017-4 : 059.00 грн
УДК
ББК 46.5я73
Рубрики: Свинарство--Навчальні видання
фывфывфыв:
історія свинарства -- история свиноводства -- світове виробництво свинини -- мировое производство свинины -- конституція -- конституция -- екстер'ер -- экстерьер -- інтер'ер -- интерьер -- генофонд -- породи -- породы -- племінна база -- племенная база -- технологія виробництва -- технология производства -- переробка -- переработка
Аннотация: Історія розвитку та сучасний стан свинарства в Україні та світі, біологічні особливості та господарсько- корисні якості свиней.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Герасимов, В.І.; Нагаєвич, В.М.; Барановський, Д.І.; Рибалко, В.П.; та ін.; Герасимов, В.І. \ред.\; Нагаєвич, В.М. \ред.\; Барановський, Д.І. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

4.
635
В68


    Володарська, Анастасія Тимофіївна.
    Зелені овочеві культури [] / А. Т. Володарська, М. О. Скляревський. - К. : Урожай, 1992. - 141 с. : рис. - Л-ра: с. 140. - ISBN 5-337-01098-0 : 28.00 крб
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Агротехніка--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
технологія виробництва -- технология производства -- салат -- крес-салат -- кресс-салат -- цибуля-батун -- лук-батун -- огіркова трава -- огуречная трава -- шпинат -- селера -- сельдерей -- петрушка -- кріп -- укроп -- острогін -- эстрагон
Аннотация: Наведено класифікацію, бологічні особливості, хімічний склад і поживну цінність, технологію виробництва салатних, шпинатних, пряносмакових рослин.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Скляревський, Михайло Олексійович
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

5.
658.5(477)(075)
О-64


   
    Організація виробництва [] : навч. посібник / В. О. Онищенко [та ін.]. - К. : Лібра, 2003. - 335 с. : табл. - Л-ра: с.335. - ISBN 966-7035-59-Х : 36.00 грн
УДК
ББК 65.9(4Укр)290-80я73
Рубрики: Виробництво--Організація--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
виробнича діяльність -- производственная деятельность -- управління -- управление -- підприємництво -- предпринимательство -- раціоналізація -- рационализация -- винахідництво -- изобретательство -- планування нової продукції -- планирование новой продукции -- технологія виробництва -- технология производства -- типи виробництва -- типы производства -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції
Аннотация: Розглядається організація виробничого процесу, основи організації сучасних систем забезпечення якості продукції, виробничої інфраструктури та інші питання діяльності промислових підприємств.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Онищенко, Володимир Олександрович; Редкін, Олександр Васильович; Старовірець , Анатолій Степанович; Чевганова, Віра Яківна
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

6.
625.853
Д69


   
    Дорожный теплый асфальтобетон [] : учеб. пособие для вузов по спец. "Автомоб. дороги" / И. В. Королев [и др.]. - 2-е изд., испр. и доп. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1984. - 200 с. : рис., табл. - Прил.: с. 191-194. - Лит.: с. 195-197. - 0.60 р.
УДК
ББК 39.311-033
Рубрики: Асфальтобетони--Застосування--Навчальні видання для вищої школи
   Бітумінозні матеріали та вироби--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
структура асфальтобетону -- битум в асфальтобетоне -- бітум в асфальтобетоні -- прочность асфальтобетона -- міцність асфальтобетону -- износостойкость -- зносостійкість -- долговечность асфальтобетона -- довговічність асфальтобетону -- технология производства -- технологія виробництва -- применение асфальтобетона -- застосування асфальтобетону
Аннотация: Обобщены материалы исследований структуры, структурообразования, структуро-механические свойства теплого асфальтобетона.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Королев, Игорь Васильевич; Агеева, Елена Николаевна; Головко, Владимир Андреевич; Фоменко, Галина Романовна
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

7.
636.2.053
З-43


    Зверев, Олександр Іванович.
    Виробництво і використання замінників незбираного молока в годівлі телят [] / О. І. Зверев, Е. М. Галай, Б. Г. Хмарський. - К. : Урожай, 1986. - 79 с. : рис., табл. - 0.15 р.
УДК
ББК 46.0-4
Рубрики: Телята--Годування--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
телята молочного періоду -- телята молочного периода -- фізіологічні особливості травлення -- физиологические особенности пищеварения -- потреба в поживних речовинах -- потребность в питательных веществах -- замінники незбираного молока -- заменители цельного молока -- технологія виробництва -- технология производства -- рецепти замінників -- рецепты заменителей
Аннотация: Викладено технологічні схеми приготування замінників незбираного молока з фізіологічним обгрунтуванням прийнятності компонентів для телят.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Галай, Емалія Максимівна; Хмарський, Борис Григорович
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

8.
641.51/54
Р78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Технология производства продукции общественного питания [] : общая часть : учебник / В. С. Ростовский. - Киев : Выща шк., 1991. - 200 с. : рис., табл. - Лит.: с. 196-197. - ISBN 5-11-002014-0 : 2.20 р.
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
общественное питание -- громадське харчування -- технологія виробництва -- технология производства -- характеристика мясных продуктов -- характеристика м'ясних продуктів
Аннотация: Изложены теоретические основы кулинарной обработки пищевых продуктов и ее влияние на их пищевую ценность, дана характеристика технологических процессов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 3
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

9.


    Ладыгина, Ольга.
    Бальзам на сердце [] / Ольга Ладыгина // Вокруг света. - 2020. - N 10. - С. 80-89
Рубрики: Оцет--Виробництво--Італія
фывфывфыв:
бальзамический уксус -- бальзамічний оцет -- рецептура -- технология производства -- технологія виробництва

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)