Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=якість ковбасних виробів<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
637.523(075.8)
О-58


    Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
    Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [] : навч. посібник / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева. - Суми : Унів. книга, 2013. - 223, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 214-223. - ISBN 978-966-680-472-6 : 75.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Харчові виробництва--М'ясні продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
властивості ковбасних оболонок -- свойства колбасных оболочек -- ковбасне виробництво -- колбасное производство -- якість ковбасних виробів -- качество колбасных изделий -- натуральні ковбасні оболонки -- натуральные колбасные оболочки -- штучні ковбасні оболонки -- искусственные колбасные оболочки -- білкові ковбасні оболонки -- белковые колбасные оболочки -- целюлозні ковбасні оболонки -- целлюлозные колбасные оболочки -- оболонки на паперовій основі -- оболочки на бумажной основе -- текстильні оболонки -- текстильные оболочки -- альгінатні оболонки -- альгинатные оболочки
Аннотация: Наукові та практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
664(075.8)
Н19


   Назаренко, Валентина Олексіївна

    Формування якості товарів [Текстььь] : навч. посібник / В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012 - .
   Ч. 2. - 2013. - 296 с. : табл. - Л-ра: с. 268-271. - Дод.: с. 272. - ISBN 978-617-673-215-0 : 86.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Продовольчі товари--Якість--Навчальні видання
   Товарознавство--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
якість харчових жирів -- якість молочних товарів -- якість ковбасних виробів -- якість м'ясних копченостей -- якість м'ясних консервів -- якість м'ясних напівфабрикатів
Аннотация: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кайнаш, Алла Петрівна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)