Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Кулінарія -- Методика викладання -- Професійно-технічні училища<.>
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6
1.


    Дахно, О.
    Юшки картопляні [] : технологія приготування та відпуск заправних супів / О. Дахно // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 5. - С. 53-62
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

2.


    Беднарська, Ж.
    Страви з круп [] : способи варіння, вимоги до якості / Ж. Беднарська // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 11. - С. 52-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

3.


    Гольцова, Н.
    Розрахунок вартості комплексного обіду [] : інтегрований урок / Н. Гольцова, О. Купава // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 12. - С. 36-46
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Купава, О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

4.


    Псарьова, Н.
    Приготування запечених страв із м'яса [] : steam-урок виробничого навчання з професії "Кухар" / Н. Псарьова, О. Шуть, І. Верещак // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 12. - С. 60-69
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шуть, О.; Верещак, І.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

5.


    Холод, Ю.
    Різдвяне поліно [] : майстер-клас із приготування французького десерту / Ю. Холод // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 12. - С. 70-72
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

6.


    Новікова, Т.
    Уже не літає [] : механічне кулінарне оброблення сільськогосподарської птиці / Т. Новікова // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2020. - N 5. - С. 56-69
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)