Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Житомирська МЦБС (1)Радомишльська ЦРБ (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=613.2<.>
Общее количество найденных документов : 20
Показаны документы с 1 по 20
1.
613.2
В80


   
    Вплив харчування на здоров'я людини [] : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації] / Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М. - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - 500 с. : табл. - Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499. - ISBN 966-8653-45-9 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Харчування--Вплив на організм--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

фывфывфыв:
питание -- функції їжі -- функции питания -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- поживні речовини -- полезные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів харчування -- загрязнение продуктов питания -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікації харчової продукції -- фальсификации пищевых продуктов -- санитарная экспертиза пищевых продуктов -- санітарна експертиза харчової продукції -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- гігієнічний контроль продуктів -- гигиенический контроль продуктов -- білки -- белки -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- холестерин -- вуглеводи -- углеводы -- харчові волокна -- пищевые волокна -- цукор -- сахар -- водорозчинні вітаміни -- водорастворимые витамины -- жиророзчинні вітаміни -- жирорастворимые витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- мікроелементи (біол.) -- микроэлементы (биол.) -- вода -- питний режим -- питьевой режим -- правила харчування -- правила питания -- травна система -- пищеварительная система -- обмін речовин у дітей -- обмен веществ у детей -- забруднення нітратами -- загрязнение нитратами -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- забруднення пестицидами -- загрязнение пестицидами -- забруднення важкими металами -- загрязнения тяжелыми металлами -- харчові добавки -- пищевые добавки -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции -- гельмінтози -- гельминтозы -- харчові токсикоінфекції -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикози -- пищевые токсикозы -- отруєння грибами -- отравление грибами -- отруєння рослинами -- отравление растениями -- отруєння продуктами -- отравление продуктами -- отруєння хімічними домішками -- отравление химическими примесями -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- вода питна -- вода питьевая -- дослідження хліба -- исследование хлеба -- дослідження овочів -- исследование овощей -- дослідження фруктів -- исследование фруктов -- дослідження молока -- исследование молока -- дослідження м'яса -- исследование мяса -- дослідження ковбасних виробів -- исследование колбасных изделий -- дослідження банкових консервів -- исследование баночных консервов -- качество чая -- якість чаю -- якість кави -- качество кофе -- дослідження рослинних олій -- исследование растительных масел -- якість алкогольних напоїв -- качество алкогольных напитков -- раціони харчування -- рационы питания -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов
Аннотация: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Романів, Людмила Вікторівна; Федорова, Олена Євгенівна; Марценяк, Ігор Валер'янович; Радько, Михайло Михайлович \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Найти похожие

2.
613.2
W72


    Williams, Melvin H..
    Nutrition for Health, Fitness & Sport [Текст] / Melvin H. Williams. - 5th ed. - Boston, Mass. [etc.] : WCB : McGraw-Hill, 1999. - XII, 500 p. : il. - App.: p. 416-481. - Gloss.: p. 482-493. - Ind.: p. 495-499. - ISBN 0-697-29510-9 : 035.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 51.23 + 75.081
Рубрики: Харчування--Гігієна
   Спорт--Фізіологія

   
фывфывфыв:
харчування спортсменів -- питание спортсменов -- вітаміни -- витамины -- мінерали -- минералы
Аннотация: Professor Emeritus Melvin H. Williams received his Ph. D. in Physical Education from the University of Maryland. His major research focus has been the effect of nutritional, pharmacological, and physiological ergogenic aids on physical performance.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

3.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
фывфывфыв:
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Аннотация: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

4.
613.2
В 80


   Україна. Закони.

   
    Про захист прав споживачів [] : Закон України : від 15 грудня 1993 р. №3682-XII // Вплив харчування на здоров'я людини : підручник / В. П. Пішак [та ін.] ; за ред. М. М. Радька. - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - С. 409-429 . - ISBN 966-8653-45-9
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Споживачі--Захист прав--Закони і постанови--Україна, 1993
фывфывфыв:
потребители

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пішак, В.П.; Радько, М.М.; Бабюк, А.В.; Воробйов, О.О.; Радько, М.М. \ред.\
Нет сведений об экземплярах (Источник в БД не найден)

Найти похожие

5.
613.2
Х26


    Хаубер-Швенк, Габи.
    Питание [] / Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина] = Ernahrung / Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk. - М. : Рыбари, 2004. - 182 с. : ил. - ). - Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182. - ISBN 5-93763-006-8 : 36.70 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
экология питания -- екологія харчування -- обмен веществ -- обмін речовин -- питательные вещества -- харчові речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- зерновые продукты -- зернові продукти -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі -- молоко -- мясо -- м'ясо -- рыба -- риба -- яйца -- яйця -- сахар -- цукор -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- переработка продуктов -- переробка продуктів -- вредные вещества -- шкідливі речовини -- возбудители болезней -- збудники хвороб -- питание детей -- харчування дітей -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание беременных -- харчування вагітних -- питание школьников -- харчування школярів -- диабет -- діабет -- аллергии -- алергії -- диеты -- дієти -- голодание -- голодування -- вегетарианство -- вегетаріанство
Аннотация: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Швенк, Михаэль; Элькин, В. М. \пер.\; Майр, Йорг \худож.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), АБ (1)
Найти похожие

6.
613.2
Г 24


    Гаубер-Швенк, Габі.
    Харчування: dtv-Atlas [] / Габі Гаубер-Швенк, Міхаель Швенк ; [пер. з нім. В. І. Лахно] ; наук. ред. пер. В. Г. Передерій, Ю. Г. Григоров; худож. Йорг Майр. - К. : Знання-Прес, 2004. - 184 с. : іл. - Л-ра: с. 174-175. - Покажч.: с.177-182. - Скор.: с. 183. - ISBN 966-7767-65-5 : 30.60 грн
Перевод заглавия: dtv-Atlas Ernahrung
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Дієти--Продукти--Популярні видання
   
фывфывфыв:
екологія харчування -- обмін речовин -- харчові речовини -- продукти харчування -- обробка продуктів -- переробка продуктів -- шкідливі речовини -- збудники хвороб -- харчування дітей -- харчування вагітних -- харчування школярів -- харчування спортсменів -- спеціальне харчування -- дієти -- диеты -- вегетаріанство -- голодування -- злаки -- фрукти -- овочі -- бобові -- картопля -- молоко -- м'ясо -- риба -- яйця -- яйца -- хімічні консерванти -- діабет -- алергії
Аннотация: Правильне, раціональне харчування, продукти харчування, опромінені продукти, хвороби, дієти та здоровий способ життя.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Швенк, М.; Передерій, В. Г. \ред.\; Григоров, Ю. Г. \ред.\; Майр, Йорг \худож.\; Лахно, В. І. \пер.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

7.
613.2
W26


    Wardlaw, Gordon M..
    Perspectives in Nutrition [Текст] / Gordon M. Wardlaw, Paul M. Insel. - 3rd ed. - St. Louis [etc.] : Mosby, 1995. - [989] p. pag. var. : ill. - ISBN 0-8151-9072-7 : 060.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Харчування--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
питание -- раціональне харчування -- рациональное питание -- дієти -- диеты -- серцеві хвороби -- сердечные болезни -- вегетаріанство -- вегетарианство -- алкоголь -- фітнес -- фитнес -- фізичні навантаження -- физические нагрузки -- анорексія -- анорексия -- булимія -- булимия -- вітаміни -- витамины -- мінерали -- минералы -- імунітет -- иммунитет -- вагітність -- беременность -- алергія -- аллергия -- харчові отруєння -- пищевые отравления
Аннотация: The text discusses some of the most interesting and important elements of nutrition and food consumption to help you understand both how your body works and how your food choices affect your health.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Insel, Paul M.
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

8.
613.2
К17


    Калинский, Михаил Иванович.
    Питание. Здоровье. Двигательная активность [] / М. И. Калинский ; [отв. ред. В. И. Смоляр]. - К. : Наук. думка, 1990. - 176 с. : табл. - Прил.: с. 156-173. - Лит.: с. 174. - ISBN 5-12-001754-1 : 3.00 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
двигательная активность человека -- рухова активність людини -- рациональное питание -- раціональне харчування -- питание спортсменов -- харчування спортсменів
Аннотация: В доступной форме систематизированы сведения по проблемам питания и двигательной активности человека, о значении рационального питания для сохранения здоровья. Приведены программы аэробных упражнений: тренирующей ходьбы, оздоровительного бега, плавания, езды на велосипеде. Описано, как нужно питаться спортсмену и физкультурнику.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Смоляр, В. И. \ред.\; Белецкая, Л. И. \ред.\
Экземпляры всего: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Найти похожие

9.
613.2
М80


    Морозкина, Татьяна Сергеевна.
    Питание для здоровья и во вред [] / Т. С. Морозкина, И. И. Шкребнева. - Минск : Полымя, 1991. - 79 с. : ил. - ISBN 5-345-00563-X : 2.00 р.
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Популярні видання
фывфывфыв:
гигиена питания -- гігієна харчування -- диетотерапия -- дієтотерапія -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- рациональное питание -- раціональне харчування -- вегетарианство -- вегетаріанство -- сыроедение -- сироїдіння
Аннотация: В популярной форме изложены вопросы рационального питания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шкребнева, И. И.
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

10.
613.2
Ф47


    Фещенко, Петр Иванович.
    Целебные свойства природы [] / П. И. Фещенко ; [ред. С. А. Тарелкина]. - Киев : Урожай, 1990. - 167 с. : ил. - ISBN 5-337-00601-0 : 1.45 р.
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Фітотерапія--Популярні видання
   Природа--Популярні видання

   Туризм--Популярні видання

   
фывфывфыв:
властивості грунту -- свойства почвы -- властивості води -- свойства воды -- атмосфера -- цілющі властивості рослин -- целебные свойства растений -- туризм -- рекреація -- рекреация -- гриби -- грибы -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- цілющий вплив тварин -- целебное влияние животных -- цілющий вплив природи -- целебное влияние природы
Аннотация: Благотворное влияние природы на организм человека.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Тарелкина, С. А. \ред.\
Экземпляры всего: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Найти похожие

11.
613.2
В75


    Воробьев, Рудольф Ильич.
    Питание и здоровье [] / Р. И. Воробьев. - Москва : Медицина, 1990. - 160 с. : ил. - (Научно-популярная медицинская литература). - Прил.: с. 143-155. - ISBN 5-225-00359-1 : 8.00 грн, 0.40 р грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
фывфывфыв:
рациональное питание -- раціональне харчування -- диетология -- дієтологія -- гигиена питания -- гігієна харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Аннотация: В книге рассказывается о значении питания для жизнедеятельности организма. Читатели узнают, как правильно питаться, чтобы сохранить здоровье и работоспособность, о пользе и вреде витаминов, мясной, жирной и сладкой пищи при нерациональном их потреблении.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 4
ФОНД (2), АБ (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), АБ (1), ВВ (1)
Найти похожие

12.
613.2
С65


    Сорока, Николай Федорович.
    Питание и здоровье [] / Н. Ф. Сорока. - Минск : Беларусь, 1994. - 350 с. : ил. - Прил.: с. 333-346. - Лит.: с. 347. - ISBN 5-338-01115-8 : 83000.00 крб
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
фывфывфыв:
рациональное питание -- раціональне харчування -- профилактика заболеваний -- профілактика захворювань -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- диеты -- дієти -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Аннотация: Книга написана врачом, специалистом по внутренним болезням, и посвящена проблемам питания здоровых и больных людей в современных условиях.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 6
ФОНД (2), ВСМЛ (2), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (2), ВСМЛ (2), ВВ (2)
Найти похожие

13.
613.2
А35


   
    Азбука харчування. Профілактичне харчування [] : [довідник / Г. І. Столмакова та ін.] ; за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка. - Львів : Світ, 1993. - 199 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Дод.: с. 177-195. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 5-7773-0070-7 : 50.000 крб
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Профілактика--Довідкові видання
фывфывфыв:
забруднення харчових продуктів -- забруднення хімічними речовинами -- забруднення важкими металами -- забруднення пестицидами -- забруднення нітратами -- лікувально-профілактичне харчування -- захисна роль їжі -- харчування при ризику захворювань -- харчові інфекції -- харчові отруєння
Аннотация: Наведено рекомендації з профілактики захворювань, що виникають внаслідок вживання харчових продуктів, забруднених шкідливими речовинами.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Столмакова, Ганна Іванівна; Мартинюк, Іван Онуфрієвич; Штабський, Борис Михайлович; Ладанівський, Роман Іванович; Столмакова, Ганна Іванівна \ред.\; Мартинюк, Іван Онуфрієвич \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

14.
613.2
Р18


    Райли, Джиллиан.
    Как есть меньше [] : преодолеваем пищевую зависимость / Джиллиан Райли. - Киев : Центр учеб. лит., 2019. - 249, [1] с. - Примеч.: с. 248. - ISBN 978-611-01-1192-8 : 190.00 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Науково-популярні видання
   
фывфывфыв:
пищевая зависимость -- харчова залежність -- харчові звичкі -- пищевые привычки -- рацион питания -- раціон харчування -- зависимость от еды -- залежність від іжі -- голод
Аннотация: Книга поможет преодолеть пищевую зависимость, как бы она не проявлялась. Вы сможете развить контроль над своими пищевыми привычками, сбросить вес и удерживать его на стабильном уровне.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

15.
613.2
М19


    Маловичко, Анатолий.
    Очищение печени и желудочно-кишечного тракта. Продлите свою молодость! [] / А. Маловичко. - Санкт-Петербург : Диля, 2004. - 272, [9] с. : ил. - (Хочу быть здоровым!). - Лит.: с. 260-261. - ISBN 5-8174-0288-2 : 7.00 грн.
УДК
ББК 53.59
Рубрики: Народна медицина--Раціональне харчування--Популярні видання
   Печінка--Хвороби--Харчування--Популярні видання

   Шлунок--Хвороби--Харчування--Популярні видання

фывфывфыв:
вредные белки -- шкідливі білки -- жиры -- жири -- сахар -- цукор -- пищеварение -- травлення -- питание для очищения печени -- харчування для очищення печінки
Аннотация: В книге собрана информация по очищению желудочно-кишечного тракта, печени, эндокринной системы, очищению всего организма на клеточном уровне и многое другое, что необходимо для оздоровления. Эта книга должна объединить вокруг себя самых разных людей, ее идеи должны стать поводом для полного изменения жизни человека. Вы убедитесь, что физическое очищение и здоровье немыслимы без духовного очищения и веры. Этот постулат делает систему автора уникальной, отличает ее от других систем, результаты применения которых исчезают, как только вы перестаете делать определенные процедуры. Очищение по Маловичко принесет вам устойчивые результаты, потому что зиждется на вечных ценностях, которые необходимы человечеству для выживания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Найти похожие

16.
613.2
М 29


    Мартинчик, Арсений Николаевич.
    Общая нутрициология [] : учеб. пособ. / А. Н. Мартинчик, И. В. Маев, О. О. Янушевич. - Москва : МЕДпресс-информ, 2005. - 392 с. : рис., табл. - Лит.: с. 361. - Прил.: с. 362-388. - Предм. указ.: с. 389-392. - ISBN 5-98322-075-6 : 66.85 грн.
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Нутріціологія--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
белки -- білки -- жиры -- жири -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- физиология пищеварения -- фізіологія травлення -- эпидемиология питания -- епідеміологія харчування -- биомаркеры пищевого статуса -- біомаркери харчового статусу
Аннотация: Книга представляет одно из наиболее полных руководств по питанию человека. В нем в систематизированной форме изложены основные явления, факторы, физиологические и социальные процессы, являющиеся предметом науки о питании - нутрициологии. В круг рассматриваемых вопросов включены представления о пище и пищевых веществах, их потребления, усвоения, метаболизма, транспорта, утилизации и выведения, процессах обмена и усвоения энергии пищи, а также факторы, влияющие на потребление и выбор пищи человеком. Пособие предназначено для студентов высших медицинских учебных заведений, аспирантов, научных работников и врачей всех специальностей, желающих овладеть знаниями основ питания человека.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Маев, Игорь Вениаминович; Янушевич, Олег Олегович
Экземпляры всего: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Найти похожие

17.
613.2
Б 81


    Бонд, Джефф.
    Естественное питание. Как питаться в соответствии с нашей генетической программой [] / Джефф Бонд. - Москва : Айрис-пресс, 2003. - 336 с. : рис., табл. - Прил.: с. 309-317. - Лит.: с. 318. - Слов. терминов: с. 319-330. - ISBN 5-8112-0419-1 : 32.40 грн
Перевод заглавия: Natural Eating
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Гігієна--Генетика--Науково-популярні видання
   
фывфывфыв:
питание -- естественное питание -- природне харчування -- питание и история человечества -- харчування і історія людства -- оптимальный рацион питания -- оптимальний раціон харчування -- пищевые пристрастия -- харчові уподобання -- правила естественного питания -- правила природного харчування -- генетические измененные продукты -- генетично змінені продукти -- питание и болезни -- харчування і хвороби -- дневной рацион пищи -- денний раціон харчування -- физические нагрузки и питание -- фізичні навантаження і харчування -- полезные продукты -- корисні продукти -- гликемические индексы -- глікемічні індекси
Аннотация: Описание уникальной системы питания, которая соответствует генетической программе человека, научное обоснование рационов питания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

18.
613.2
С51


    Смоляр, Володимир Іванович.
    Харчова експертиза [] / В. І. Смоляр. - Київ : Здоров'я, 2005. - 448[3] с. : іл. - Дод.: с. 315-442. - Л-ра: с. 443-447. - ISBN 5-311-01375-3 : 45.00 грн.
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Харчова промисловість--Експертиза--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
харчова експертиза -- органолептичні методи експертизи -- проби харчових продуктів -- спеціальна експертиза харчових продуктів -- ідентифікація харчових продуктів -- фальсифікація харчових продуктів
Аннотация: У підручнику викладено методологію оцінювання якості і безпеки харчових продуктів. У І розділі уперше висвітлено історію розвитку харчової експертизи у світі. У ІІ розділі викладено основи оцінювання якості й безпеки окремих груп харчових продуктів, а також проведення радіоактивної експертизи харчових продуктів. У ІІІ розділі викладено проблеми ідентифікації та особливості викривання фальсифікацій продуктів. Для студентів вузів харчової промисловості та експертів харчових продуктів, спеціалістів з гігієни харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Найти похожие

19.
613.2
Х227


    Самур, П. К.
    Харчування у педіатрії [] : пер. з англ. / П. К. Самур, К. Кінг ; за ред.: П. К. Самур, К. Кінг. - 4-е вид. - Львів : Медицина світу, 2012. - 562, [10] с. : іл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-7475-31-4 : 60.00 грн.
УДК
ББК Р128.37
Рубрики: Педіатрія--Харчування--Практичні посібники
фывфывфыв:
харчування у преконцепційному періоді -- харчування у пренатальному періоді -- оцінка нутритивного статусу -- харчування у віці немовляти -- харчування до підліткового віку -- гіперчутливість до їжі -- генетичний скринінг -- ентеральне та парентеральне харчування -- фітотерапія у педіатрії
Аннотация: Книга містить зрозумілу і практичну інформацію та охоплює найновіші клінічні дослідження і практичні рекомендації, адекватну інформацію про харчування окремих груп дітей і пацієнтів для представників усіх медичних спеціальностей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кінг, К.; Самур, П. К. \ред.\; Кінг, К. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Найти похожие

20.
613.2
К89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / О. В. Кузьмінська, М. С. Червона. - Київ : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді, 2005. - 124, [5] с. : іл. - (Бібліотечка слухача курсів підвищення кваліфікації Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту). - Л-ра: с. 123. - ISBN 966-7902-71-4 : 15.00 грн.
УДК
ББК 51.28р
Рубрики: Раціональне харчування--Молодь--Наукові видання
фывфывфыв:
раціональне харчування -- склад раціону -- вплив радіаційного чинника -- харчування та краса -- надлишкова вага -- розумова працездатність
Аннотация: У монографії викладені основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: функції їжі, закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування. Для широкого кола читачів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Червона, М. С.
Экземпляры всего: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)