Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=640.43(075)<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
640.43(075)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Барна справа [] : підручник / В. С. Ростовський, С. М. Шамаян. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 398 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-364-878-1 : 091.00 грн, 84.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
діяльність барів -- деятельность баров -- коктейль-бар -- напої в барах -- напитки в барах -- гриль-бар -- винний бари -- винный бар -- пивний бар -- пивной бар -- десертний бар -- молочний бар -- кав'ярні -- кофейная -- вітамінний бар -- витаминный бар -- гральні бари -- игральные бары
Аннотация: Організаційна структура барів України, їх технічне оснащення, технологія проиготування коктейлівта напоїв, організація роботи барменів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шамаян, С.М.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

2.
640.43(075)
М 84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : рис. - Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368. - ISBN 978-966-2174-07-6 : 93.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Організація--Сервісне обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
послуга харчування -- виготовлення кулінарної продукції -- організація споживання продукції -- приміщення ресторану -- обладнання ресторанів -- ресторанний посуд -- ресторанне меню -- меблі ресторану -- сервірування столів -- ресторанне обслуговування -- подача блюд -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- кейтерингове обслуговування -- готельно-туристичне обслуговування -- обслуговування іноземних туристів -- харчування на підприємстів -- харчування учнів
Аннотация: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Новікова, О. В.
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)