Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=663/664(075)<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
663/664(075)
П 63


    Посудін, Юрій Іванович.
    Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [] : навч. посіб. / Ю. І. Посудін. - Київ : Арістей, 2005. - 408 с. : кольор. іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : 44.00 грн, 63.00 грн
УДК
ББК 36-9я73 + 65.32-80я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
якість рослинної продукції -- якість молочної продукції -- якість тваринної продукції -- якість яєць -- безпека продуктів харчування -- якість меду -- методи оцінки якості -- вимірювання кольору продуктів -- спектроскопія продуктів -- вимірювання аромату -- комп'ютерні зображення якості продуктів
Аннотация: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Найти похожие

2.
663/664(075)
З-41


   
    Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання
   Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма
Аннотация: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

3.
620.2(075/8)
М 34


   
    Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари [] : навч. посібник / [Г. В. Астапова [та ін.]]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 120 с. : табл. - Л-ра: с.117. - ISBN 978-966-364-866-8 : 033.80 грн, 38.00 грн
УДК
ББК 30.3я73 + 36-9я73
Рубрики: Матеріалознавство--Природні ресурси--Навчальні видання для вищої школи
   Сировина--Переробка--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
сировинні матеріали -- сырьевые материалы -- хімічна будова матеріалів -- химическое строение материалов -- властивості матеріалів -- свойства материалов -- органічні природні матеріали -- органические природные материалы -- запаси деревини -- запасы древисины -- паливно-енергетична сировина -- топливно-энергетическое сырье -- природні полімери -- природные полимеры -- неорганічні матеріали -- неорганические материалы -- природні комплекси -- природные комплексы -- нерудні корисні копалини -- нерудные полезные ископаемые -- горно-хімічна сировина -- горно-химическое сырье -- текстильні волокна -- текстильные волокна -- деревні матеріали -- деревные материалы -- кераміка -- керамика -- раціональне природокористування -- рациональное природопользование -- втрати природних ресурсів -- потери природных ресурсов -- відтворення природних ресурсів -- воспроизводство природніых ресурсов
Аннотация: Принципово нава комплексна характеристика матеріалознавства природних ресурсів і сировини.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Астапова, Г. В.; Астапова, К. а,; Саркісян, Л. Г.; Куделіна, Г. М.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)